JANK 16.10.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mam już wykonane suche tynki na poddaszu, natomiast nie wiem, czy zdążę z wykonaniem ogrzewania na zimę. Tynki są już poszpachlowane i raz pomalowane. Pytanie : czy brak ogrzewania zimą może niekorzystnie wpłynąć na w/w suche tynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Raczej nie, chyba ze w pomieszczeniu bedzie panowala podwyzszona wilgotnosc wzgledna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 16.10.2003 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pitbull czy możesz przybliżyć swój tok myślenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 19.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Witam!Ja swoje suche tynki "płyty g-k" montowałem od grudnia zeszłego roku w nie ogrzewanym domu. Do tej pory nie zaobserwowałem żadnych niepokojących objawów na tynkach a także na sufitach podwiesznych. Wydaje mi się, że większy wpływ na trwałość płyt g-k ma wilgotność niż temperatura. Poza tym, czy w składach materiałów budowlanych płyty g-k zimą zawsze przechowują w temperaturach dodatnich??? Z tego co ja widziałem to chyba nie i nic się nie dzieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts