coulignon 18.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Mata stresa Kurrrrrrde...! Myslałem że to jakaś nazwa egzotycznego drewna na parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 18.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No i żeś się naciął Ja też tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 19.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jaki tam dach, mi szalują drugi strop, a za tydzień przyjeżdża więźba.Nie mam stresa tylko srakostresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 19.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No i po pierwszym śniegu przyszedł mróz. Jeszcze w dzień jest na plusie ale wieczorem przymarza. I zapowiadają, że będzie tylko gorzej (czyt. zimniej). Jak zareaguje 14 cm betonu B20 na stropie nad parterem? Ma równo tydzień. Czy go czymś osłaniać? Ale jak? czym? A ściany z betonu komórkowego? Na razie ciągle pada! Oj, co to będzie, co to będzie. A kysz, zimo, a kysz! Pozdrawiam z głebin stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 19.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Może utopimy marzannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 20.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nie znam żadnej marzanny, ale znam jedną Marzenę. Może ją utopimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nie znam żadnej marzanny, ale znam jedną Marzenę. Może ją utopimy? Ja z kolei znam jednego Jarosława-może on by się nadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 20.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Zimy może nie przegonimy ale przynajmniej się człowiek odstresuje. Bo jak wiadomo Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące A ja jestem agresywny bo jesień się zrobiła niegorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Zimy może nie przegonimy ale przynajmniej się człowiek odstresuje. Bo jak wiadomo Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące A ja jestem agresywny bo jesień się zrobiła niegorąca. Kazik trochę przesadza Jesień ma też swoje zalety-kolory,zapachy... A w ogóle to w Szczecinie +10, prześwituje czyste niebo po ulewnej nocy, idealna pogoda na foliowanie dachu się robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie tez foliują ,,, tzn foliowali bo ich ulewa przegoniła 4 tygodnie bez deszczu, mury pięknie wyschły,więżbe przewiało i co ? Szlag trafił w 2 dni, mam w domu stawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.11.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie tez foliują ,,, tzn foliowali bo ich ulewa przegoniła 4 tygodnie bez deszczu, mury pięknie wyschły,więżbe przewiało i co ? Szlag trafił w 2 dni, mam w domu stawik I komu to przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 20.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie tez foliują ,,, tzn foliowali bo ich ulewa przegoniła 4 tygodnie bez deszczu, mury pięknie wyschły,więżbe przewiało i co ? Szlag trafił w 2 dni, mam w domu stawik Mnie na szczęście wczoraj skończyli foliować ale co z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.11.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 I komu to przeszkadzało? Nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 I komu to przeszkadzało? Nie rozumiem pytania Komu przeszkadzało 4 tygodnie bez deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 2 tygodnie stawiali te mury a 2 tygodnie schły wieńce i więźba sie wycinała Robiłem wszystko co w mojej mocy ale nie zdążyliśmy Cieśle mieli przyjść w środę a przyszli w Piątek, szkoda bo by zdążyli ,,, Niestety niczego nie zaplanujesz w jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.11.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 U mnie jak stawiali więźbę to lało mocno, a po zimie było suchutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No to mnie uspokoiłeś Ten deszcz to mnie tak dobija że hej,,,, W dniu kopania pod ławy zaczęło padać i padało równo 3 tygodnie, bez przerwy I tak mi już zostało ,tylko patrzę w górę,sprawdzam pogodę ,,,cały czas MAM STRESA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 23.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 I jak poziom stresu?Bo mój rośnie wraz z grubością warstwy śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 23.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 stres i nerwacja jest Dobrze, że udało się dach pokryć papą, ale dekarzom, którzy od jutra mają układać dachówkę, współczuję... No i raczej plany co do tynków wewn szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 23.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hehe ja tam stresa biorę na klatę) włłaśnie za 5 dni rozpoczynam prace ciesielskie na swoim domku a w zasadzie rozpoczynają mi je panowie. Mam nadzieję, że w 10 dni zrobią więźbę... nie zazdroszczępracy na zimnie ale cóż..... póxniej dopiero pokryje dach po świętach mam nadzieję, że to nie będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts