remx 23.11.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Idzie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 23.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Idzie ciepło. Miałem stresa przez ostatnie 2 dni bo od jutra kładą mi dachówkę ,a i panowie murarze jeszcze mają 2 kominy z klinkieru do robienia. Ale w przyszłym tyg. ma byc nawet do 12C. Pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 chyba pogoda będzie inaczej wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Idzie ciepło. Miałem stresa przez ostatnie 2 dni bo od jutra kładą mi dachówkę ,a i panowie murarze jeszcze mają 2 kominy z klinkieru do robienia. Ale w przyszłym tyg. ma byc nawet do 12C. Pięknie.... Skąd taka optymistyczna prognoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 23.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Idzie ciepło. Miałem stresa przez ostatnie 2 dni bo od jutra kładą mi dachówkę ,a i panowie murarze jeszcze mają 2 kominy z klinkieru do robienia. Ale w przyszłym tyg. ma byc nawet do 12C. Pięknie.... Skąd taka optymistyczna prognoza? Zubilewicz tak chlapnął w 16 dniowej prognozie. Ps. Tak jak patrzę na stronę IMGW lub inne to te 8 C ma byc wiec coś w tym jest.Mnie wystarczy 3C i bez deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Byłoby super. Teraz we Wrocławiu jest 0, i jak się okazało w moim nieogrzewanym domu i z nieocieplonym poddaszem także 0 Włączyłam nagrzewnicę Wolę nie ryzykować. Kuźwa, już mam dość tej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.11.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Na folii trochę śniegu ale już nie ma wody w salonie Temp. dodatnia, zaczynamy ścianki działowe. Jak nie przestraszy nas prognoza to zaczynamy elektrykę a potem tynki To będzie trudna decyzja czekamy czy jedziemy dalej z koksem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.11.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Będzie cieplej, zobacz jaki rozchełstany chodzi Barbossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Będzie cieplej, zobacz jaki rozchełstany chodzi Barbossa. Kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.11.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Chyba powoli odpalacie te swoje mixokrety i agregaty tynkarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ... Kamień z serca Spadł. Nie mogłem być na działce spuścić wodę z instalacji - domek nieocieplony, taka buda letniskowa. Przez prawie tydzień temperatura w tamtym miejscu utrzymywała się od -3 w dzień do -4 w nocy. Nic nie zamarzło, w domku było równe zero wszystko w porządeczku, ale stresa to troszkę miałem. Fajnie jest mieć zdalny pomiar temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 27.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 temperatura skoczyła do +5, ciekawe na jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 temperatura skoczyła do +5, ciekawe na jak długo... W niedziele ma byc u mnie +8-10C ! Juz sie szykuje na sobote do polozenia siatki na styro na klej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 27.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 temperatura skoczyła do +5, ciekawe na jak długo... W niedziele ma byc u mnie +8-10C ! Juz sie szykuje na sobote do polozenia siatki na styro na klej pozdr. Ja siatke i klej kładłem przy +2C więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 oj mata stresa, mata i lodowisko (nie kryte) w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.11.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja siatke i klej kładłem przy +2C więc nie ma problemu A w nocy do ilu zjechalo pozniej ? Uzywales normalnego kleju i wszystko gra ?? Bo ja np. kleilem czesc plyt Izohanem WL i pare dni trzymalo jak powalone, do dzisiaj jak przyszla odwilz i 20 plyt (1x1m, 15cm grube) sobie zjechalo na podloge eh :D Okazalo sie, ze klej nie wyschnal jak nalezy tylko czesciowo zamarzl, a czesciowo wogole nie stwardnial (byl miekki jak przy nakladaniu!). Na szczescie reszte robilem na kleju poliuretanowym z tytana i te trzymaja jak dzikie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 28.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja siatke i klej kładłem przy +2C więc nie ma problemu A w nocy do ilu zjechalo pozniej ? Uzywales normalnego kleju i wszystko gra ?? Bo ja np. kleilem czesc plyt Izohanem WL i pare dni trzymalo jak powalone, do dzisiaj jak przyszla odwilz i 20 plyt (1x1m, 15cm grube) sobie zjechalo na podloge eh :D Okazalo sie, ze klej nie wyschnal jak nalezy tylko czesciowo zamarzl, a czesciowo wogole nie stwardnial (byl miekki jak przy nakladaniu!). Na szczescie reszte robilem na kleju poliuretanowym z tytana i te trzymaja jak dzikie pozdr. W nocy było poniżej zera ale wszystko gra.Trzymają jak dzikie zupełnie nie wiedzieć czemu.Przy izohanie to nie wiem ale ja kleiłem m izohanem WL płyty styroipianowe przy ocieplaniu fundamentów ale temperatura wtedy był 25C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts