e.filip 06.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 UWAGA!!!!!!!!!!!! Adam Krysiewicz Partęczyny 86 tel. 669-194-817 to wielki oszust i naciągacz. Chcę przed nim przestrzec wszystkich budujących. Grasuje w okolicach Warszawy. Wyłudził od Nas 20 000, jestem w trakcie wnoszenia sprawy do Sądu. Jak działa: Podpisuje umowę o wykonanie robót budowlanych zwykle tynków, udaje że pracuje, wyciąga w międzyczasie pieniądze-kolejne zaliczki. Napisałam że udaje- bo właściwie nie potrafi skończyć- nikt go chyba tego nie nauczył. Ochlapuje ściany wodą wymieszaną z piaskiem, twierdząc , że to pierwszy etap robót. Później ucieka, zazwyczaj w nocy zabierając sprzęt. Pieniądze wyciąga wzbudzając we właścicielu litość, mówiąc że ma czwórkę dzieci które głodują w Grudziądzu, a wychowuje je p. Aneta Cytarska- podobno narzeczona. Żałosny drań!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobbudowlaniec 10.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ochlapuje ściany wodą wymieszaną z piaskiem, twierdząc , że to pierwszy etap robót. Później ucieka, zazwyczaj w nocy zabierając sprzęt. Nas załatwił dokładnie tak samo tylko na mniejszą kwotę. To pan Adam (jeżeli to jego prawdziwe imię) będzie miał kolejną sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts