helixwroclaw2005 29.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 zielony_listek nie męcz mnie proszę pytaniami nie na temat. Odsyłam Cię do pierwszych trzech wpisów. Daj sobie już spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 zielony_listek nie męcz mnie proszę pytaniami nie na temat. Odsyłam Cię do pierwszych trzech wpisów. Daj sobie już spokój. Jak to nie na temat? Pytanie było o powtórkę leku po 3 tygodniach. Nie chodzi o ględzenie na forum, tylko o dogadanie sie z wetem co daje i jak to brać! No nie może być tak, że ktos się na forum wypowiada jak brać i co ile nie wiedząc o jakim leku mowa. Mozna jedynie doradzić jakis inny sprawdzony lek. Drontal na ten przykład podac wystarczy jednorazowo, dla psów koszt 10 zł na 10 kg wagi, dla kotów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts