sagittarius 06.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 9 lat temu kupiłem okna Urzędowskiego. W tym roku zauważyłem złuszczenia powłoki lakierniczej do gołego drewna.Bardzo ładnie piszą na swojej stronie o lakierach do renowacji okien, ale ja od 2-ch miesięcy w Warszawie szukam ich i nie mogę znaleźć.Ani Castorama, ani Praktiker, czy Bric Depo itd nie mają i nie miały żadnego z tych, które podaje fabryka - Sigmalife DS Acryl, Sigmatorno Satin, Sigmalife VS Acryl.Czy ktoś spotkał się z tymi "specyfikami" i wie gdzie je kupić... Gotów jestem pojechać do miasta, gdzie to jest do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.11.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 chyba o to Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 E tam. Zaczynasz szukac ze złej strony. Skoro piszą na stronie Urzedowskiego, to tam tez szukaj. Fabryka raczej Ci tego nie sprzeda, ale wskaże punkt, gdzie możesz dostać odpowiednie lakiery.A w ślepo powinieneś szukać u swojego sprzedawcy lub jesli go juz nie ma to u najbliższego dealera. W dobrym punkcie lakiery mogą być od ręki, no chyba ze masz jakiś nietypowy, sporadycznie spotykany kolor - to wtedy moze to potrwac i dlugie miesiące.. A co do istoty sprawy - sprawdz swój kolor, popros sprzedawce o grunt i lakier do tego koloru - kazda puszka o poj 1l powinna kosztowac ok 50zl. Tych środki podanych na stronie w życiu nie widzialem i każdy praktyk powie by użyć lakierów do malowania. Aha, powiem tez ze swojej praktyki - jak zamawiasz daj zaliczkę - często przyjmuję od Klienta zapotrzebowanie a potem zanim pojawi się Klienta to ktoś sprzeda te lakiery innej osobie. A tak -jak bedą zaliczkowane - podpisane -to będą na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts