waldeken 16.10.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 mam w planie ogrzewac domek kominkiem DGP + elektryczne ...podlogowe ..promienniki i konwektory adaptator projektu przekonuje mnie, ze musze mieć do pozwolenia na budowe - uzgodniona dokumentację ogrzewania a wiec olej lub gaz....: "ja panu zaprojektuje olejowe- bo to potrzebne do pozwolenia ...a pan sobie zrobi potem tylko kominkowe.....i bedzie ok" pyt. czy przy odbiorze bedzie ok ???????? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.10.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Eee, chyba chce Cię naciagnać, wystarczy, ze bedziesz miał projekt elektrycznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.10.2003 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Napewno chce byś mu zapłącił. Nie daj się rolować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts