owcaOwca 08.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 czy wie ktoś może gdzie dostanę takie białe duże matowe płytki na podłogę do salonu jak na zdjęciu ? http://owcaowca.wrzuta.pl/obraz/huNRdSnxkP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 A mi się wydaje że na zdjęciu płytki nie są matowe. Stawiałabym na gres polerowany. Mój na zdjęciach wychodzi podobnie (nie świeci się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaOwca 08.11.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no właśnie mi zależy na tym żeby się nie świeciył a z jakiej firmy kupiłaś swoje płytki ? fajnie jakby były jak największe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.11.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Mój gres to ceramica dell arte (czy jakoś tak) seria arctic 60x60 kupowany na allegro. Jak to poler, nie powiem że się nie świeci ale na zdjęciach wychodzi matowy W każdym bądź razie ja szukałam płytek ponad rok temu i wtedy baaaardzo mało było białych w dużym rozmiarze a takich zupełnie białych o jakie mi chodziło i do tego matowych to nigdzie nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts