maren100 18.03.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Gratuluję ślicznego domku i tempa w jakim powstał od kilku dni przeglądam Wasz dziennik i jestem pod ogromnym wrażenie. Bardzo podoba mi się wasza bramy i cena które podałaś za Krispola jest bardzo dobra.Dlatego mam pytanko - jaki to jest konkretny model i u kogo kupowałaś w Łodzi. Jestem teraz na etapie wyboru bramy 5x2.1 m w kolorze orzecha, gładkiej i mam oferty z Krispola (Pasat slick), Wiśniowski , Normstahl (Eurotrend ISO) i Poltau. Najtaniej wychodzi mi Poltau (6 tys.). Krispola wyliczyli mi na 7.4 tys. witam brame kupowalam w firmie Duczymin, mieszczacej sie po sasiedzku w Rabieniu, podaje tel. 503 073 188 model mojej bramy to SAMUM / ZONDA - bez przetłoczeń, gladka w kolorze orzech pozdrawiam i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 25.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję ślicznego domku i tempa w jakim powstał od kilku dni przeglądam Wasz dziennik i jestem pod ogromnym wrażenie. Bardzo podoba mi się wasza bramy i cena które podałaś za Krispola jest bardzo dobra.Dlatego mam pytanko - jaki to jest konkretny model i u kogo kupowałaś w Łodzi. Jestem teraz na etapie wyboru bramy 5x2.1 m w kolorze orzecha, gładkiej i mam oferty z Krispola (Pasat slick), Wiśniowski , Normstahl (Eurotrend ISO) i Poltau. Najtaniej wychodzi mi Poltau (6 tys.). Krispola wyliczyli mi na 7.4 tys. witam brame kupowalam w firmie Duczymin, mieszczacej sie po sasiedzku w Rabieniu, podaje tel. 503 073 188 model mojej bramy to SAMUM / ZONDA - bez przetłoczeń, gladka w kolorze orzech pozdrawiam i zapraszam ponownie Dzięki wielkie za namiary na firmę Duczymin. Dzwoniłam i dali lepszą cenę (6.7 tys.) niż inny przedstawiciel Krispola. Poltau nadal wychodzi taniej, więc jeszcze myślę co wybrać. A do wszego Dziennika na pewno będę zaglądać Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 25.03.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję ślicznego domku i tempa w jakim powstał od kilku dni przeglądam Wasz dziennik i jestem pod ogromnym wrażenie. Bardzo podoba mi się wasza bramy i cena które podałaś za Krispola jest bardzo dobra.Dlatego mam pytanko - jaki to jest konkretny model i u kogo kupowałaś w Łodzi. Jestem teraz na etapie wyboru bramy 5x2.1 m w kolorze orzecha, gładkiej i mam oferty z Krispola (Pasat slick), Wiśniowski , Normstahl (Eurotrend ISO) i Poltau. Najtaniej wychodzi mi Poltau (6 tys.). Krispola wyliczyli mi na 7.4 tys. witam brame kupowalam w firmie Duczymin, mieszczacej sie po sasiedzku w Rabieniu, podaje tel. 503 073 188 model mojej bramy to SAMUM / ZONDA - bez przetłoczeń, gladka w kolorze orzech pozdrawiam i zapraszam ponownie Dzięki wielkie za namiary na firmę Duczymin. Dzwoniłam i dali lepszą cenę (6.7 tys.) niż inny przedstawiciel Krispola. Poltau nadal wychodzi taniej, więc jeszcze myślę co wybrać. A do wszego Dziennika na pewno będę zaglądać Pozdrawiam serdecznie. Jesli zdecydujecie sie na Krispola to spokojnie potargujcie sie z p. Radkiem, mysle, ze 6.5 tys zl jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę Tobie życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i41.tinypic.com/2zxxhe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-8.gif Uśmiechu, radości i słońca, wiosennego ciepła bez końca. Zajączka wielkanocnego w prezenty bogatego, i abyś znalazła w świątecznym koszyku tyle szczęścia, ile w tym wierszyku http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/584.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.04.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dziekuje za zyczenia wielkanocne ja przez te zmiany na forum w odpowiednim czasie nie zdazylam Wam wszystkim zyczyc radosnych Swiat, ale mam nadzieje, ze takie tez byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boccjusz 20.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam,podobają mi się Twoje schody i chciałbym mieć podobne czy możesz podać mi namiary na firmę, w której je zamówiłaś byłby zobowiązanypozdrawiami życzę powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 30.05.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, podobają mi się Twoje schody i chciałbym mieć podobne czy możesz podać mi namiary na firmę, w której je zamówiłaś byłby zobowiązany pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej budowie cieszy mnie bardzio, ze schody sie podobaja podaje namiary http://www.salluxschody.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boccjusz 10.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dziękuję za link dotyczący schodów, mam pytanie czy jesteś zadowolona ze tej firmy, z jakiego drewna są wykonane twoje schody i jaki to kolor bejcy o ile były malowane, czy długo oczekiwałaś na realizację od złożenia zamówienia i jeśli możesz to proszę o podanie przybliżonego kosztu schodów- jaki jest koszt całości w tym jednego stopnia i czy w cenę stopnia jest wliczona barierka)pozdr boccjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 12.06.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziękuję za link dotyczący schodów, mam pytanie czy jesteś zadowolona ze tej firmy, z jakiego drewna są wykonane twoje schody i jaki to kolor bejcy o ile były malowane, czy długo oczekiwałaś na realizację od złożenia zamówienia i jeśli możesz to proszę o podanie przybliżonego kosztu schodów- jaki jest koszt całości w tym jednego stopnia i czy w cenę stopnia jest wliczona barierka) pozdr boccjusz hej ze schodow jak i z firmy jestem zadowolona :) schody sa bejcowane na kolor orzech (tylko teraz juz nie pamietam jaki nr orzecha bo bylo kilka "orzechow" do wyboru) schody byly wykonane bardzo szybciutko, ok 2-3 tygodnie od zlozenia zamowienia, ale musze tutaj dodac, ze zamawialam schody w styczniu, czyli takim nieco martwym miesiaciu, a dwa to bardzo na szybkiej realuzacji mi zalezalo, wiec wyprosilam Panow i mialam tak szybko cena za calosc schodow i barierek u mnie to chyba 12500 zl , z tego co pamietam same schody kosztowaly ok 5000 zl - 15 stopni, do tego porecz przy schodach, listwa maskujaca przy otworze na schody na pietrze i balustrada ok 5,5 m dlugosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Kiedyś już byłam u Ciebie, ale jakoś tak się nie ujawniałam... teraz postanowiłam napisać, żeby wyrazić swoje zdanie Twoje łazienki są suuuper... i podłoga w salonie Gratuluję pięknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.07.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Kiedyś już byłam u Ciebie, ale jakoś tak się nie ujawniałam... teraz postanowiłam napisać, żeby wyrazić swoje zdanie Twoje łazienki są suuuper... i podłoga w salonie Gratuluję pięknego domku milo mi slyszec (czytac ) ze sie podoba nasz domek dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 01.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witam;)czytam i czytam i stwierdzam ze SUPERRR ten wasz domek;) u nas powoli tez mury idą do góry;)mam pytanie odnosnie rekuperatora ILTO - my również kontaktowalismy sie z Panem J.Sową i powiem szczerze ze to wszytsko brzmi dobrze i chciałabym sie zapytac osoby uzutkującej taki sprzęt. czy to wszytsko wyglada tak faktycznie dobrze?że świeze powietrze, ze lekki szum ale nie HAŁAS.czekam z niecierpliwością na informacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 15.09.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 witam;) czytam i czytam i stwierdzam ze SUPERRR ten wasz domek;) u nas powoli tez mury idą do góry;) mam pytanie odnosnie rekuperatora ILTO - my również kontaktowalismy sie z Panem J.Sową i powiem szczerze ze to wszytsko brzmi dobrze i chciałabym sie zapytac osoby uzutkującej taki sprzęt. czy to wszytsko wyglada tak faktycznie dobrze?że świeze powietrze, ze lekki szum ale nie HAŁAS.czekam z niecierpliwością na informacje;) witam odnosnie rekuperacji halasu nie ma , ale szum oczywiscie jest, co prawda jest to kwestia przyzwyczajenia, pozniej nie zwraca sie juz na to tak uwagi, my co prawda rekuperacje nie uzytkujemy bardzo dlugo bo zaledwie ok pol roku, ale jest ok ..... n jesli macie jakies jeszcze pytania piszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 witam Śliczny domek!!! Czy wszystko już pokończone? nie mogę się doczekać zdjęć, bo w dzienniku jakby brakło zakonczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.01.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Piekny domek:)proszę pochwalić sie kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 18.02.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Domek śliczny, mam nadzieję że doczekam się jeszcze następnych zdjęć bo faktycznie dzienniczek trochę się urwał, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts