yuka 06.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Yuka nr tel do p. Lukasza wysle na priv, a welne kupowalismy "normalnie", "15" Knauf lambda 0,040 - 12,25 zl/m2, a "10" Isover Uni-Mata lambda 0,039 - 8,95 zl/m2, te ceny to pewnie zadna rewelacja, jakos temat ocieplania poddasza mnie zaskoczyl i nie bylo czasu na szukanie Z ciekawosci napisz jakie ceny ktos Tobie zaproponowal a po porady pukaj smialo pomge jesli tylko bede potrafila A kolejne fotki lada chwila Ok, czekam w takim razie na priv Co do cen wełny hmm zaproponowano nam za Uni Matę 12,46 i 8,33 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.11.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Co do cen wełny hmm zaproponowano nam za Uni Matę 12,46 i 8,33 Pozdrawiam to dobre ceny, wiec warto skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to dobre ceny, wiec warto skorzystac ale to ceny netto (właśnie mąż mi powiedział) dzięki za PW Powinnam w tym tygodniu dostać projekt to będę dzwonić do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 to dobre ceny, wiec warto skorzystac ale to ceny netto (właśnie mąż mi powiedział) dzięki za PW Powinnam w tym tygodniu dostać projekt to będę dzwonić do niego skoro to ceny netto to zmiana zdania i zadna rewelacja niestety Nie wiem czy dobrze kojarzy mnie sie, ze bedziecie budowac w Zgierzu badz okolicach, a wiem, ze ta sama welna Uni-Mata jest w Zgierzu na Kochanowskiego 6 po cenie "15" 13,20 zl/m2 i "10" 8,95 zl/m2 - ceny brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzien doberek ,coraz ładniejszy wasz przytulny ,juz zaczyna byc tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dzien doberek ,coraz ładniejszy wasz przytulny ,juz zaczyna byc tak domowo zaczyna sie robic domowy balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dobry vecer Widza że u Ciebie cosik z Vaillanta lezy sobie . Można prosic o szczególy ?! A propos rozprowadzenia ciepła . Som tacy co godają że tako instalacja skutkuje koniecznością częstszego malowania izb . Ale nie znom nikogo kto by to mioł to nie wiem czy to prowda . Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witaj Piękne te płytki w kibelku Z podłogą to według mnie dobry wybór (nie wiem jak ze względów estetycznych, ale na pewno praktyczniej będzie z białą ) I dzięki za informację o wełnie. Tak to ze znajomymi jest robić interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dobry vecer Widza że u Ciebie cosik z Vaillanta lezy sobie . Można prosic o szczególy ?! A propos rozprowadzenia ciepła . Som tacy co godają że tako instalacja skutkuje koniecznością częstszego malowania izb . Ale nie znom nikogo kto by to mioł to nie wiem czy to prowda . Pozdrav Vaillant eco tec 246 + VIH 150L odnosnie rozporowadzenia ciepla to tez slyszalam takie opinie, za jakis czas zobacze jak to jest Dlugo sie nad tym zastanawialam, raz bylam na tak, raz na nie, w koncu zdecydowalam robimy, a gdybym miala jeszcze raz podjac decyzje to powiedzialabym nie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 I dzięki za informację o wełnie. Tak to ze znajomymi jest robić interesy wiadomo, dobrze jest dwa razy sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Pochmurno dzisiaj . Ten kocioł to ten ? http://www.vaillant.pl/Klienci_indywidualni/systems-and-products/gas/gastype1/produkt_vaillant/ecoTEC_VC_plus.html bo nam taki doradza instalator . Ale zasobnik to już z innej firmy będziemy mieli . No i kominek z płaszczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.11.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pochmurno dzisiaj . Ten kocioł to ten ? http://www.vaillant.pl/Klienci_indywidualni/systems-and-products/gas/gastype1/produkt_vaillant/ecoTEC_VC_plus.html bo nam taki doradza instalator . Ale zasobnik to już z innej firmy będziemy mieli . No i kominek z płaszczem . dzis tez pochmurno tak to ten z linka u nas model VC 246/3-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek ,coraz ładniejszy wasz przytulny ,juz zaczyna byc tak domowo zaczyna sie robic domowy balagan dzaien doberek bałagan na tym etapie budowy to normalka ,ale ogólnie juz dużo zrobione macie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.11.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 bałagan na tym etapie budowy to normalka ,ale ogólnie juz dużo zrobione macie , z jednej strony duzo jak na czas od rozpoczecia budowy, a z drugiej strony malo biorac pod uwage, ze od Nowego Roku planujemy juz tam mieszkac Zobaczymy ile uda sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 bałagan na tym etapie budowy to normalka ,ale ogólnie juz dużo zrobione macie , z jednej strony duzo jak na czas od rozpoczecia budowy, a z drugiej strony malo biorac pod uwage, ze od Nowego Roku planujemy juz tam mieszkac Zobaczymy ile uda sie zrobic dacie rade bo macie juz i tak duzo zrobione ,a do nowego roku jakby nie patrzec jeszcze dwa miesiace a w tym czasie da sie dużo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.11.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 bałagan na tym etapie budowy to normalka ,ale ogólnie juz dużo zrobione macie , z jednej strony duzo jak na czas od rozpoczecia budowy, a z drugiej strony malo biorac pod uwage, ze od Nowego Roku planujemy juz tam mieszkac Zobaczymy ile uda sie zrobic dacie rade bo macie juz i tak duzo zrobione ,a do nowego roku jakby nie patrzec jeszcze dwa miesiace a w tym czasie da sie dużo zrobić tylko, ze z tych dwoch miesiecy po odliczeniu swiat robi sie miesiac ale trudno ..... ile sie uda tyle sie uda .........wiadomo jedni wprowadzaja sie na gole wylewki a inni jak juz maja wstawiona ostatnia lampke i wszystkie obrazy wszystko zalezy od mozliwosci mnie najbardziej martwi wilgoc w domu, ktorej to koniecznie bedziemy musieli sie pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hej Maren, ale fajnie już macie piękne te płytki w łazience macie, powiesz czyje? ambitne plany z zamieszkaniem w styczniu, trzymam kciuki żeby sę udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.11.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 hej Maren, ale fajnie już macie piękne te płytki w łazience macie, powiesz czyje? ambitne plany z zamieszkaniem w styczniu, trzymam kciuki żeby sę udało witaj KamaG plytki to kolekcja Metalic z Opoczna, polaczenie bialych z grafitowymi silver a trzymanie kciukow na pewno sie przyda bo ja czasami sama nie wierze w to, ze uda nam sie od stycznia mieszkac we wlasnym D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Maren dotykałam dzisiaj tych płytek w sklepie jak Ty je będziesz myć? na ekspozycji była brązowa i wyglądała okropnie (brudna jakaś przyszarzała-może jej po przyklejeniu nie umyli ), ale dalej była taka ze złotym i ta była ładna, czy Ty już czyściłaś te płytki, bo mnie się bardzo podobają ale mycie mnie przeraża mówiąc szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 15.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Maren dotykałam dzisiaj tych płytek w sklepie jak Ty je będziesz myć? na ekspozycji była brązowa i wyglądała okropnie (brudna jakaś przyszarzała-może jej po przyklejeniu nie umyli ), ale dalej była taka ze złotym i ta była ładna, czy Ty już czyściłaś te płytki, bo mnie się bardzo podobają ale mycie mnie przeraża mówiąc szczerze KamaG to mycie tez mnie troche przeraza, ale mam nadzieje, ze milo sie rozczaruje i bedzie ok A sama jeszcze nie mialam okazji ich umyc Na ta chwile jedynie pan glazurnik je umyl po zafugowaniu wiec sa czysciutkie i sliczne Ja mam polozone te plytki w malym wc - 1,5 x1 m wiec duzo do mycia miec nie bede a w razie czego to i szczoteczka dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts