Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Przytulnego D12a Marioli w Łodzi :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 440
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czyżby wykonawcy wymienili się informacjami?

A swoją drogą to w łodzi jest super rynek na mebelki :)

Ja gdyby nie nawał zleceń to po" przytulnemu " :wink: bym Wam zrobił te mebelki po mojej cenie - i to w ciemno

A za 15 t to wszystko na blumie lub grasie z samodomykaniami i podnośni kami itp.

hmmmmm Twoje ceny sa takie przyjazne :wink: :D , ze az chcialoby sie moc z nich skorzystac, tak "po przytulnemu" moze sie skusisz na zrobienie mojej kuchni :-? :-? :-?

Cześć :D

Wiesz co, na Inflanckiej :wink: jest salon kuchni BRW. Tak naprawdę bladego pojęcia nie mam jak cenowo wyglądają u nich meble ale może warto byłoby podjechać i porównać? :roll: :roll: :roll: No chyba, że nie chcesz z BRW :oops:

na tym etapie zaczyna mi byc obojetne skad :wink: :D byle byla taka jaka sobie "uwidzialam" a do tego dobrze i tanio :wink: :lol: ale to chyba malo realne :cry: :cry: :cry:

Witaj Maren,

Twoja łazienka bardzo mi się podoba, prosze zamieść zdjecia jak teraz wyglada, wg ,mnie czerwone płytki pieknie się prezentuja i ozywiaja te czarno białe,

Pozdrawiam

Agrazka

zdjecia postarm sie wkleic wieczorkiem :D i ciesze sie, ze komus sie podoba :wink: :D

Nr tel do wylewkarza przeslalam na priv, sorki ze dopiero teraz, jakos wczesniej mi ucieklo :oops:

Maren, czytalam ze zamierzacie zainstakowac instalacje alarmowa, swoja droga, moj brat robi takie instalacje, jest niedrogi, a robi dobrze. Nie chce zachwalac ani reklamowac, bo i tak ma duzo zlecen. Ale ja bede na pewno brala ludzi spoza Lodzi, czy do mebli czy w ogole do murowania, nasi Lodzianie maja zbyt duze mniemanie o sobie i sa bardzo drodzyyy :roll:

Maren, czytalam ze zamierzacie zainstakowac instalacje alarmowa, swoja droga, moj brat robi takie instalacje, jest niedrogi, a robi dobrze. Nie chce zachwalac ani reklamowac, bo i tak ma duzo zlecen. Ale ja bede na pewno brala ludzi spoza Lodzi, czy do mebli czy w ogole do murowania, nasi Lodzianie maja zbyt duze mniemanie o sobie i sa bardzo drodzyyy :roll:

instalacje alarmowa mamy juz zalozona 8) takze nie skorzystam, ale moze znasz kogos taniego od mebli kuchennych i schodow drewnianych :-? :-? :-? Teraz te tematy mnie mecza :wink: :roll:

Jesli chodzi o meble to najlepiej wziac stolarzy z Radomska, sa tani i maja doswiadzcenie. Moi wszyscy znajomi maja kuchnie z Radomska. Najlepiej jedz na gielde do Lodzi w niedziele na ul. Puszkina, tam jest sporo stolarzy, wystawiaja sie z towarem, to sobie z nimi pogadasz. :p

przyznam, ze jakos takiej wersji nie bralam pod uwage :roll: moze sprobuje :D

Ja gdyby nie nawał zleceń to po" przytulnemu " :wink: bym Wam zrobił te mebelki po mojej cenie - i to w ciemno

A za 15 t to wszystko na blumie lub grasie z samodomykaniami i podnośni kami itp.

hmmmmm Twoje ceny sa takie przyjazne :wink: :D , ze az chcialoby sie moc z nich skorzystac, tak "po przytulnemu" moze sie skusisz na zrobienie mojej kuchni :-? :-? :-?

Bardzo chętnie bo Wasza kuchnia nie jest skomplikowana czy uździwiana tylko po Nowym roku bo też nie mogę zawieść klientów już czekających tak jak Ty :D A chętnie bym również obejżał Wasze "przytulankowo"Pozdrawiam gorraco

zapraszam serdecznie :D a czy moge wyslac Ci na maila dokladny opis poszczegolnych elementow mojej kuchni, tak abys zrobil mi wstepna wycene :-? :-? :-? :-? bo jakos zaczynam mylec, ze moze zle sie zrozumielismy, a jesli dalej dasz rade utrzymac owe 10000 zl to jestem gotowa czekac na meble od Ciebie :lol: :lol:

Bardzo chętnie bo Wasza kuchnia nie jest skomplikowana czy uździwiana tylko po Nowym roku bo też nie mogę zawieść klientów już czekających tak jak Ty :D A chętnie bym również obejżał Wasze "przytulankowo"Pozdrawiam gorraco

zapraszam serdecznie :D a czy moge wyslac Ci na maila dokladny opis poszczegolnych elementow mojej kuchni, tak abys zrobil mi wstepna wycene :-? :-? :-? :-? bo jakos zaczynam mylec, ze moze zle sie zrozumielismy, a jesli dalej dasz rade utrzymac owe 10000 zl to jestem gotowa czekac na meble od Ciebie :lol: :lol:

dzieki :D

poszlo na podanego maila :D

czekam na odp :roll:

pozdrawiam

Dzięki czekamy z niecierpliwością na te ceny ale i z nadzieją. Niestety będąc realistką (chociaż mój małżonek strasznie oponowałby przy tym stwierdzeniu) biorę pod uwagę podobnie jak Ty, że niestety te schody mogą pozostać tylko w sferze marzeń.

Pozdrawiam

jednak jak narazie mam tylko jedna wycene z firmy Wisniowski na te schody, u mnie wyszlo 15000 zl + 3600 zl balustrada + listwa wykonczeniowa 1200 zl :roll: