magdzik76 08.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzięki czekamy z niecierpliwością na te ceny ale i z nadzieją. Niestety będąc realistką (chociaż mój małżonek strasznie oponowałby przy tym stwierdzeniu) biorę pod uwagę podobnie jak Ty, że niestety te schody mogą pozostać tylko w sferze marzeń.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.12.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Maren nie daj się !!! Powiedz mu , że 10t + dojazd żadne 15300 hmm tylko gdzie znalezc wykonawce, ktory zrobilby to samo za 10000 zl Dzisiaj dostalam druga wycene na te same meble 20500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć Wiesz co, na Inflanckiej jest salon kuchni BRW. Tak naprawdę bladego pojęcia nie mam jak cenowo wyglądają u nich meble ale może warto byłoby podjechać i porównać? No chyba, że nie chcesz z BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.12.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czyżby wykonawcy wymienili się informacjami? A swoją drogą to w łodzi jest super rynek na mebelki Ja gdyby nie nawał zleceń to po" przytulnemu " bym Wam zrobił te mebelki po mojej cenie - i to w ciemno A za 15 t to wszystko na blumie lub grasie z samodomykaniami i podnośni kami itp. hmmmmm Twoje ceny sa takie przyjazne , ze az chcialoby sie moc z nich skorzystac, tak "po przytulnemu" moze sie skusisz na zrobienie mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć Wiesz co, na Inflanckiej jest salon kuchni BRW. Tak naprawdę bladego pojęcia nie mam jak cenowo wyglądają u nich meble ale może warto byłoby podjechać i porównać? No chyba, że nie chcesz z BRW na tym etapie zaczyna mi byc obojetne skad byle byla taka jaka sobie "uwidzialam" a do tego dobrze i tanio ale to chyba malo realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 09.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witaj Maren,Twoja łazienka bardzo mi się podoba, prosze zamieść zdjecia jak teraz wyglada, wg ,mnie czerwone płytki pieknie się prezentuja i ozywiaja te czarno białe,PozdrawiamAgrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.12.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witaj Maren, Twoja łazienka bardzo mi się podoba, prosze zamieść zdjecia jak teraz wyglada, wg ,mnie czerwone płytki pieknie się prezentuja i ozywiaja te czarno białe, Pozdrawiam Agrazka zdjecia postarm sie wkleic wieczorkiem i ciesze sie, ze komus sie podoba Nr tel do wylewkarza przeslalam na priv, sorki ze dopiero teraz, jakos wczesniej mi ucieklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 09.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Maren, czytalam ze zamierzacie zainstakowac instalacje alarmowa, swoja droga, moj brat robi takie instalacje, jest niedrogi, a robi dobrze. Nie chce zachwalac ani reklamowac, bo i tak ma duzo zlecen. Ale ja bede na pewno brala ludzi spoza Lodzi, czy do mebli czy w ogole do murowania, nasi Lodzianie maja zbyt duze mniemanie o sobie i sa bardzo drodzyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.12.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Maren, czytalam ze zamierzacie zainstakowac instalacje alarmowa, swoja droga, moj brat robi takie instalacje, jest niedrogi, a robi dobrze. Nie chce zachwalac ani reklamowac, bo i tak ma duzo zlecen. Ale ja bede na pewno brala ludzi spoza Lodzi, czy do mebli czy w ogole do murowania, nasi Lodzianie maja zbyt duze mniemanie o sobie i sa bardzo drodzyyy instalacje alarmowa mamy juz zalozona takze nie skorzystam, ale moze znasz kogos taniego od mebli kuchennych i schodow drewnianych Teraz te tematy mnie mecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 09.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Jesli chodzi o meble to najlepiej wziac stolarzy z Radomska, sa tani i maja doswiadzcenie. Moi wszyscy znajomi maja kuchnie z Radomska. Najlepiej jedz na gielde do Lodzi w niedziele na ul. Puszkina, tam jest sporo stolarzy, wystawiaja sie z towarem, to sobie z nimi pogadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 09.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Schody drewniane z sosny moja znajoma robila na zamowienie, tez jakis stolarz z Radomska, to zaplacila 6 tys., bardzo ladne i oryginalne, oczywsicie bez faktury, ale na prawde solidne. Moge jak chcesz wziac namiar na tego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.12.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Jesli chodzi o meble to najlepiej wziac stolarzy z Radomska, sa tani i maja doswiadzcenie. Moi wszyscy znajomi maja kuchnie z Radomska. Najlepiej jedz na gielde do Lodzi w niedziele na ul. Puszkina, tam jest sporo stolarzy, wystawiaja sie z towarem, to sobie z nimi pogadasz. przyznam, ze jakos takiej wersji nie bralam pod uwage moze sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.12.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Schody drewniane z sosny moja znajoma robila na zamowienie, tez jakis stolarz z Radomska, to zaplacila 6 tys., bardzo ladne i oryginalne, oczywsicie bez faktury, ale na prawde solidne. Moge jak chcesz wziac namiar na tego goscia. jesli mozesz podeslac namiar to sprawdze chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 09.12.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Czyżby wykonawcy wymienili się informacjami? A swoją drogą to w łodzi jest super rynek na mebelki Ja gdyby nie nawał zleceń to po" przytulnemu " bym Wam zrobił te mebelki po mojej cenie - i to w ciemno A za 15 t to wszystko na blumie lub grasie z samodomykaniami i podnośni kami itp. hmmmmm Twoje ceny sa takie przyjazne , ze az chcialoby sie moc z nich skorzystac, tak "po przytulnemu" moze sie skusisz na zrobienie mojej kuchni Bardzo chętnie bo Wasza kuchnia nie jest skomplikowana czy uździwiana tylko po Nowym roku bo też nie mogę zawieść klientów już czekających tak jak Ty A chętnie bym również obejżał Wasze "przytulankowo"Pozdrawiam gorraco zapraszam serdecznie a czy moge wyslac Ci na maila dokladny opis poszczegolnych elementow mojej kuchni, tak abys zrobil mi wstepna wycene bo jakos zaczynam mylec, ze moze zle sie zrozumielismy, a jesli dalej dasz rade utrzymac owe 10000 zl to jestem gotowa czekac na meble od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Czyżby wykonawcy wymienili się informacjami? A swoją drogą to w łodzi jest super rynek na mebelki Ja gdyby nie nawał zleceń to po" przytulnemu " bym Wam zrobił te mebelki po mojej cenie - i to w ciemno A za 15 t to wszystko na blumie lub grasie z samodomykaniami i podnośni kami itp. hmmmmm Twoje ceny sa takie przyjazne , ze az chcialoby sie moc z nich skorzystac, tak "po przytulnemu" moze sie skusisz na zrobienie mojej kuchni Bardzo chętnie bo Wasza kuchnia nie jest skomplikowana czy uździwiana tylko po Nowym roku bo też nie mogę zawieść klientów już czekających tak jak Ty A chętnie bym również obejżał Wasze "przytulankowo"Pozdrawiam gorraco zapraszam serdecznie a czy moge wyslac Ci na maila dokladny opis poszczegolnych elementow mojej kuchni, tak abys zrobil mi wstepna wycene bo jakos zaczynam mylec, ze moze zle sie zrozumielismy, a jesli dalej dasz rade utrzymac owe 10000 zl to jestem gotowa czekac na meble od Ciebie dzieki poszlo na podanego maila czekam na odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 10.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Napisalam numer na tego goscia od schodow na privat. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.12.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Napisalam numer na tego goscia od schodow na privat. Pozdrowionka nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 10.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Moze teraz sie udalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.12.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Moze teraz sie udalo? udalo sie wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 10.12.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dzięki czekamy z niecierpliwością na te ceny ale i z nadzieją. Niestety będąc realistką (chociaż mój małżonek strasznie oponowałby przy tym stwierdzeniu) biorę pod uwagę podobnie jak Ty, że niestety te schody mogą pozostać tylko w sferze marzeń. Pozdrawiam jednak jak narazie mam tylko jedna wycene z firmy Wisniowski na te schody, u mnie wyszlo 15000 zl + 3600 zl balustrada + listwa wykonczeniowa 1200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts