agurek 10.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Napisz co Ci powiedzial ten gosc od schodow z privat, jestem sama ciekawa, u moje kuzynki zrobil ekstra, ale juz sama nie wiem to moze po znajomosci, biorac pod uwage ceny, jakie Ty podajesz. Niemniej jednak trzeba pytac. Co do stolarzy, to na prwde wybierz sie na te gielde. Fakt ze wystawiaja oni zwykle meble, takie najczesciej sie sprzedaja, ale potrafia zrobic doslownie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 14.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzięki czekamy z niecierpliwością na te ceny ale i z nadzieją. Niestety będąc realistką (chociaż mój małżonek strasznie oponowałby przy tym stwierdzeniu) biorę pod uwagę podobnie jak Ty, że niestety te schody mogą pozostać tylko w sferze marzeń. Pozdrawiam jednak jak narazie mam tylko jedna wycene z firmy Wisniowski na te schody, u mnie wyszlo 15000 zl + 3600 zl balustrada + listwa wykonczeniowa 1200 zl Dzięki za informację niestety tak jak się wszyscy spodziewaliśmy cena nie należy do niskich, więc trzeba to jeszcze przemyśleć Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej maren!!! Co tam u Ciebie??? Znaku życia nie dajesz, może Ty się już przeprowadzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec ,ja dopiero fundamenty koncze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.12.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Napisz co Ci powiedzial ten gosc od schodow z privat, jestem sama ciekawa, u moje kuzynki zrobil ekstra, ale juz sama nie wiem to moze po znajomosci, biorac pod uwage ceny, jakie Ty podajesz. Niemniej jednak trzeba pytac. Co do stolarzy, to na prwde wybierz sie na te gielde. Fakt ze wystawiaja oni zwykle meble, takie najczesciej sie sprzedaja, ale potrafia zrobic doslownie wszystko. jak bede po rozmowie z panem od schodow to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej maren!!! Co tam u Ciebie??? Znaku życia nie dajesz, może Ty się już przeprowadzasz??? u nas jakos wszystko zwolnilo ostatnio glowy nie mialam do pisania w dzienniku, ale nadrobie odnosnie przeprowadzki to po malu bedziemy sie przenosic, ale nie wiem kiedy zamieszkamy .......... moze dopiero od lutego, a wczesniej planowalam Swieta u nas niestety w tym roku (jak co roku) Swieta u rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec ,ja dopiero fundamenty koncze pozdrawiam z tym skonczone to jeszcze dlugo dlugo ............. to co jednak zmiana planow i teraz rozpoczeliscie juz budowe Maz na miejscu to wszystkiego dopilnuje gratuluje startu a z murami ruszycie na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a masz... http://atrapa.net/chains/sniezka2002b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie dosc, ze zimno to jeszcze sie czlowiekowi obrywa ale coz takie uroki zimy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam, domek pięknieje z każdym dniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzien doberek ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec ,ja dopiero fundamenty koncze pozdrawiam z tym skonczone to jeszcze dlugo dlugo ............. to co jednak zmiana planow i teraz rozpoczeliscie juz budowe Maz na miejscu to wszystkiego dopilnuje gratuluje startu a z murami ruszycie na wiosne u was ze skończeniem domku blizej niz dalej więc sie nie martw dacie rade u nas tak jak widziałs troszke plany sie pozmieniały i ruszylismy wczesnie co mnie oczywiscie bardzo cieszy a zmurami ruszymy jak tylko pogoda na to pozwoli i nie bedzie mrozów ,to może nawet w lutym zaczniemy dalej działac , bo im wczesniej tym lepiej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzien doberek ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec ,ja dopiero fundamenty koncze pozdrawiam z tym skonczone to jeszcze dlugo dlugo ............. to co jednak zmiana planow i teraz rozpoczeliscie juz budowe Maz na miejscu to wszystkiego dopilnuje gratuluje startu a z murami ruszycie na wiosne u was ze skończeniem domku blizej niz dalej więc sie nie martw dacie rade u nas tak jak widziałs troszke plany sie pozmieniały i ruszylismy wczesnie co mnie oczywiscie bardzo cieszy a zmurami ruszymy jak tylko pogoda na to pozwoli i nie bedzie mrozów ,to może nawet w lutym zaczniemy dalej działac , bo im wczesniej tym lepiej dla nas stan surowy to leci w oka mgnieniu zreszta sami sie o tym juz niebawem przekonacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 witam, domek pięknieje z każdym dniem. pozdrawiam pieknieje a i owszem tylko dlaczego tak wolno to idzie w styczniu mielismy sie wprowadzic i chyba wprowadzimy sie na wylewki i gole sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 to prawie tak jak my się wprowadzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 to prawie tak jak my się wprowadzaliśmy hmm no wlasnie caly czas sie zastanawiamy co zrobic bo my dorosli to luz, na wylewkach damy rade, ale moje male miski gorzej chyba na poczatek przeniesiemy wykladziny dywanowe z obecnego mieszkania, coby maluchy mialy na czym sie bawic a swoja droga to troche sie wspomozemy zatrzymaniem na dluuuuuugie swieta u rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no same wylewki sa beznadziejne, my tez na poczatku jakies skrawki dywanow kladlismy irp ale i tak dopiero po polozeniu podlogi zrobilo sie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 mnie oprocz tych golych wylewek jeszcze bardziej przeraza moc kurzu i olbrzymia ilosc walajacych sie wszedzie przedluzaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no wlasnie gole wylewki najwiecej sie kurza, to bylo dla mnie nie do wytrzymania, wiec zrobilismy troche na opak i najpierw polozylismy panele a potem sobie powoli maluje sciany w salonie. Jesli chodzi o przedluzacze to tez byl koszmar bo ciezko sie sprzata, kurz sie zbiera miedzy kablami. Na szczescie Maciek zaczal powoli podlaczac do rozdzielni poszczegolne gniazdka i teraz juz nie mamy takiej tragedii, chociaz pradu z ŁZE jeszcz enie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.12.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no wlasnie gole wylewki najwiecej sie kurza, to bylo dla mnie nie do wytrzymania, wiec zrobilismy troche na opak i najpierw polozylismy panele a potem sobie powoli maluje sciany w salonie. Jesli chodzi o przedluzacze to tez byl koszmar bo ciezko sie sprzata, kurz sie zbiera miedzy kablami. Na szczescie Maciek zaczal powoli podlaczac do rozdzielni poszczegolne gniazdka i teraz juz nie mamy takiej tragedii, chociaz pradu z ŁZE jeszcz enie mamy U Was teraz to juz mozna mieszkac, podlogi zrobione KUCHNIA zrobiona a jak z lazienka Jedna widze sie robi a macie juz druga skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 18.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ale jak sie wprowadzilismy to kuchni nie bylo, wylewka w salonie byla jedna lazienka baaardzo powoli sie robi, a druga na gorze jest tymczasowa, czyli linoleum rzucone na podloge, wanna i kibelek, zeby mozna bylo mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts