Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Przytulnego D12a Marioli w Łodzi :)

Recommended Posts

Napisz co Ci powiedzial ten gosc od schodow z privat, jestem sama ciekawa, u moje kuzynki zrobil ekstra, ale juz sama nie wiem to moze po znajomosci, biorac pod uwage ceny, jakie Ty podajesz. Niemniej jednak trzeba pytac. Co do stolarzy, to na prwde wybierz sie na te gielde. Fakt ze wystawiaja oni zwykle meble, takie najczesciej sie sprzedaja, ale potrafia zrobic doslownie wszystko.

• Odpowiedzi 440
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki czekamy z niecierpliwością na te ceny ale i z nadzieją. Niestety będąc realistką (chociaż mój małżonek strasznie oponowałby przy tym stwierdzeniu) biorę pod uwagę podobnie jak Ty, że niestety te schody mogą pozostać tylko w sferze marzeń.

Pozdrawiam

jednak jak narazie mam tylko jedna wycene z firmy Wisniowski na te schody, u mnie wyszlo 15000 zl + 3600 zl balustrada + listwa wykonczeniowa 1200 zl :roll:

Dzięki za informację niestety tak jak się wszyscy spodziewaliśmy cena nie należy do niskich, więc trzeba to jeszcze przemyśleć

Pozdrawiam

Magda

dzien doberek

:D ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku :D ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi :lol: :lol: ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec :-? ,ja dopiero fundamenty koncze :roll: :wink: :lol: :lol: pozdrawiam

Napisz co Ci powiedzial ten gosc od schodow z privat, jestem sama ciekawa, u moje kuzynki zrobil ekstra, ale juz sama nie wiem to moze po znajomosci, biorac pod uwage ceny, jakie Ty podajesz. Niemniej jednak trzeba pytac. Co do stolarzy, to na prwde wybierz sie na te gielde. Fakt ze wystawiaja oni zwykle meble, takie najczesciej sie sprzedaja, ale potrafia zrobic doslownie wszystko.

jak bede po rozmowie z panem od schodow to dam znac :lol:

Hej maren!!! :D :D

Co tam u Ciebie??? Znaku życia nie dajesz, może Ty się już przeprowadzasz??? :D

u nas jakos wszystko zwolnilo :roll: ostatnio glowy nie mialam do pisania w dzienniku, ale nadrobie :wink: :lol:

odnosnie przeprowadzki to po malu bedziemy sie przenosic, ale nie wiem kiedy zamieszkamy .......... moze dopiero od lutego, a wczesniej planowalam Swieta u nas :roll: niestety w tym roku (jak co roku) Swieta u rodzicow :lol:

dzien doberek

:D ,ale u Ciebie juz przytulnie wtym twoim przytulnym domku :D ,patrz jak t ładnie do siebie pasuje hihihihi :lol: :lol: ,to kiedy przeprowadzka ,bo w sumie jak widze to juz prawie wszystko skonczone macie ,gratuluje tych postepów i troszke zazdroszcze ,gdzie ja tak bede miec :-? ,ja dopiero fundamenty koncze :roll: :wink: :lol: :lol: pozdrawiam

z tym skonczone to jeszcze dlugo dlugo ............. :roll:

to co jednak zmiana planow i teraz rozpoczeliscie juz budowe :lol: Maz na miejscu to wszystkiego dopilnuje :lol: gratuluje startu :D a z murami ruszycie na wiosne :-? :-? :-?

dzien doberek

to co jednak zmiana planow i teraz rozpoczeliscie juz budowe :lol: Maz na miejscu to wszystkiego dopilnuje :lol: gratuluje startu :D a z murami ruszycie na wiosne :-? :-? :-?

u was ze skończeniem domku blizej niz dalej :wink: :lol: :lol: więc sie nie martw dacie rade

u nas tak jak widziałs troszke plany sie pozmieniały i ruszylismy wczesnie co mnie oczywiscie bardzo cieszy :wink: :lol: :lol: a zmurami ruszymy jak tylko pogoda na to pozwoli i nie bedzie mrozów ,to może nawet w lutym zaczniemy dalej działac , :D :D bo im wczesniej tym lepiej dla nas :wink: :lol: :lol: :lol:

dzien doberek

u was ze skończeniem domku blizej niz dalej :wink: :lol: :lol: więc sie nie martw dacie rade

u nas tak jak widziałs troszke plany sie pozmieniały i ruszylismy wczesnie co mnie oczywiscie bardzo cieszy :wink: :lol: :lol: a zmurami ruszymy jak tylko pogoda na to pozwoli i nie bedzie mrozów ,to może nawet w lutym zaczniemy dalej działac , :D :D bo im wczesniej tym lepiej dla nas :wink: :lol: :lol: :lol:

stan surowy to leci w oka mgnieniu :lol: :lol: :lol: zreszta sami sie o tym juz niebawem przekonacie :D

pozdrawiam

to prawie tak jak my się wprowadzaliśmy :)

hmm no wlasnie caly czas sie zastanawiamy co zrobic :-? :-? :-? :-? :-? bo my dorosli to luz, na wylewkach damy rade, ale moje male miski gorzej :cry: chyba na poczatek przeniesiemy wykladziny dywanowe z obecnego mieszkania, coby maluchy mialy na czym sie bawic a swoja droga to troche sie wspomozemy zatrzymaniem na dluuuuuugie swieta u rodzicow :wink: :lol:

no wlasnie gole wylewki najwiecej sie kurza, to bylo dla mnie nie do wytrzymania, wiec zrobilismy troche na opak i najpierw polozylismy panele a potem sobie powoli maluje sciany w salonie. Jesli chodzi o przedluzacze to tez byl koszmar bo ciezko sie sprzata, kurz sie zbiera miedzy kablami. Na szczescie Maciek zaczal powoli podlaczac do rozdzielni poszczegolne gniazdka i teraz juz nie mamy takiej tragedii, chociaz pradu z ŁZE jeszcz enie mamy

no wlasnie gole wylewki najwiecej sie kurza, to bylo dla mnie nie do wytrzymania, wiec zrobilismy troche na opak i najpierw polozylismy panele a potem sobie powoli maluje sciany w salonie. Jesli chodzi o przedluzacze to tez byl koszmar bo ciezko sie sprzata, kurz sie zbiera miedzy kablami. Na szczescie Maciek zaczal powoli podlaczac do rozdzielni poszczegolne gniazdka i teraz juz nie mamy takiej tragedii, chociaz pradu z ŁZE jeszcz enie mamy

U Was teraz to juz mozna mieszkac, podlogi zrobione KUCHNIA zrobiona :D a jak z lazienka :-? Jedna widze sie robi a macie juz druga skonczona :-? :-? :-?