Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Przytulnego D12a Marioli w Łodzi :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 440
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

" Kochani !

Nasza DarioAS jest w FINALE !!!

Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała.

Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ?

Tu podziwiamy :

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

A tak głosujemy :

SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT).

A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda )

Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy

Nie zostawiła mi miotły ... jędza :wink:

Za każdy głosik - dzięęęęęki ... "

Witaj,

Przeglądając Twój dziennik zauważyłem, że dolne części szpalet okien połaciowych nie są prostopadłe do podłogi (jak to się zaleca).

Czy to jest świadoma decyzja z Twojej strony?

Pzdr

witaj

dobrze zauwazyles :D jest to swiadoma decyzja :) przegladajac metody wykanczania okien polaciowych, uznalam, ze ze wzgledu na gruba warstwe welny taka metoda bedzie lepsza niz prostopadle do podlogi :roll:

pozdrawiam

Witaj,

Przeglądając Twój dziennik zauważyłem, że dolne części szpalet okien połaciowych nie są prostopadłe do podłogi (jak to się zaleca).

Pzdr

witaj

dobrze zauwazyles :D jest to swiadoma decyzja :) przegladajac metody wykanczania okien polaciowych, uznalam, ze ze wzgledu na gruba warstwe welny taka metoda bedzie lepsza niz prostopadle do podlogi :roll:

pozdrawiam

A to w porządku ;-)

A czy nie obawiasz się, że na oknach będzie kondensować się para wodna (ze względu na utrudnione "omiatanie" okna przez powietrze wentylacyjne).

Ja mam okna fakro (jeszcze nie obrobione) i trochę zaniepokoił mnie wątek:

http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=19169&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=85868a0fd0d811e3657b66be8d6c6358

Pzdr

Witaj,

Pzdr

witaj

pozdrawiam

A to w porządku ;-)

A czy nie obawiasz się, że na oknach będzie kondensować się para wodna (ze względu na utrudnione "omiatanie" okna przez powietrze wentylacyjne).

Ja mam okna fakro (jeszcze nie obrobione) i trochę zaniepokoił mnie wątek:

http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=19169&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=85868a0fd0d811e3657b66be8d6c6358

Pzdr

hmmm szczerze to nie zastanawialam sie nad tym :roll: ale watek przesledzilam i widze, ze u niektorych problem z rosa na oknach pojawia sie nawet przy "prawidlowo" obrobionych oknach :cry: :roll:

jak pouzytkuje je dluzej to zobacze jak bedzie .............. :roll: oby dobrze :wink: :lol: