meg60 22.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI !!!!!! Ale wam zazdroszczę !!!!!! oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Również przyłączam się GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.02.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 DZIEKI WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 24.02.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witaj , a jak sobie poradziłaś z kuchnią? wyrobili się w terminie? mebli kuchennych jeszcze nie mam , ale to dlatego, ze bardzo dlugo zwlekalam z podjeciem ostatecznej decyzji W kazdym badz razie meble zamowione i maja byc montowane w pierwszym tygodniu marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 12.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień doberek Ale kosmos ta Wasza chatka. cudeńko. Wpisuję do ulubionych i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 12.03.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień doberek Ale kosmos ta Wasza chatka. cudeńko. Wpisuję do ulubionych i pozdrawiam cudenko mam nadzieje bedzie zapraszam czesciej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 12.03.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no to podobnej wielkości mamy chatki - ile wam gazu podczas tego pierwszego sezonu spala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 13.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Maren,jak u Ciebie slicznie !!! Te schody- miodzio i drzwi i .......... A pomysłu na sciankę przy kominku z telewizją zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mariolko ale slicznie u Ciebie !!!!!! a jak sie mieszka !! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no to podobnej wielkości mamy chatki - ile wam gazu podczas tego pierwszego sezonu spala? w tym pierwszym sezonie niestety grzejemy gazem z butli Gaz ziemny maja nam podciagnac jak tylko zima sobie pojdzie, czyli pewnie gdzies koniec marca/poczatek kwietnia takze co do ilosci wyczerpanego gazu bede mogla cos powiedziec dopiero po kolejnej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Oleniek Jessi fajnie, ze zajrzalysmy do mnie mieszka sie super w te dni, kiedy zaden fachman nie kreci sie po domu Ale coz ......... mysle, ze pora cieszenia sie wlasnym domkiem bedzie dopiero jak juz wszystko zostanie zrobione, bo teraz to ciagle ze szczotka i mopem latam pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ihihihi ale jakoa to przyjemność latać juz po swoim domku na który tak długo sie czekało ,ja to bym latała chyba co 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ihihihi ale jakoa to przyjemność latać juz po swoim domku na który tak długo sie czekało ,ja to bym latała chyba co 5 minut ale doslownie mowiac/piszac , w pierwszym tygodniu naszego mieszkania tak bylo, konczylam sprzatac i zaczynalam od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ihihihi ale jakoa to przyjemność latać juz po swoim domku na który tak długo sie czekało ,ja to bym latała chyba co 5 minut ale doslownie mowiac/piszac , w pierwszym tygodniu naszego mieszkania tak bylo, konczylam sprzatac i zaczynalam od nowa a co sie dziwisz to w sumie normalne na początku jak domek w pełni nie jest wykonczony ,ale przyjedzie niedługo taki czas że już powiesz mamy wszystko dopiete i urządzone do konca a wtedy radośc z mieszkania bedzie jeszcze większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ihihihi ale jakoa to przyjemność latać juz po swoim domku na który tak długo sie czekało ,ja to bym latała chyba co 5 minut ale doslownie mowiac/piszac , w pierwszym tygodniu naszego mieszkania tak bylo, konczylam sprzatac i zaczynalam od nowa a co sie dziwisz to w sumie normalne na początku jak domek w pełni nie jest wykonczony ,ale przyjedzie niedługo taki czas że już powiesz mamy wszystko dopiete i urządzone do konca a wtedy radośc z mieszkania bedzie jeszcze większa Z pewnoscia Juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ty to juz z górki masz , u mnie to jeszcze potrwa ihihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ty to juz z górki masz , u mnie to jeszcze potrwa ihihhihi sama zobaczysz jak to wszystko szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 18.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witamWpadłem tutaj na chwilę i zostałem kilka godzin. Jest co czytać. Przede wszystkim gratulacje, w takim tempie, tak ślicznie i z dwójką małych dzieci - jestem pełen podziwu! My już od dwóch lat na swoim, ale przechodziliśmy to samo. Wszędobylski kurz, Fachowcy od wykończeń, których wszędzie pełno no i ten brak kasy na to co nam się podoba ale .... najważniejsze,że już u siebie! Bardzo dobrze zrobiłaś z podłogą w salonie, że dałaś gres na całej powierzchni. My też tak mamy, tylko w środku salonu zostawiłem pomimo protestów żony "dywan kwadratowy" z parkietu. Teraz żałuję; duży pies i trzy koty pracują cały czas aby mi udowodnić,że żona miała rację. Kiedu się już mieszka to powoli wychodzą wszystkie plusy i minusy budowy. Dużo można by było o nich pisać. Najważniejsze,że plusów jest o wiele więcej.Pozdrawiam.PS. Zaskoczyłaś mnie in minus p.Krystyną Fluder-Skubisz. To jest bardzo dobry architekt. Adoptowała naszego gotowca oraz znam osobiście kilkanaście rodzin którym robiła indywiduela lub adoptowała gotowca i wszyscy są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.03.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam Wpadłem tutaj na chwilę i zostałem kilka godzin. Jest co czytać. Przede wszystkim gratulacje, w takim tempie, tak ślicznie i z dwójką małych dzieci - jestem pełen podziwu! My już od dwóch lat na swoim, ale przechodziliśmy to samo. Wszędobylski kurz, Fachowcy od wykończeń, których wszędzie pełno no i ten brak kasy na to co nam się podoba ale .... najważniejsze,że już u siebie! Bardzo dobrze zrobiłaś z podłogą w salonie, że dałaś gres na całej powierzchni. My też tak mamy, tylko w środku salonu zostawiłem pomimo protestów żony "dywan kwadratowy" z parkietu. Teraz żałuję; duży pies i trzy koty pracują cały czas aby mi udowodnić,że żona miała rację. Kiedu się już mieszka to powoli wychodzą wszystkie plusy i minusy budowy. Dużo można by było o nich pisać. Najważniejsze,że plusów jest o wiele więcej. Pozdrawiam. PS. Zaskoczyłaś mnie in minus p.Krystyną Fluder-Skubisz. To jest bardzo dobry architekt. Adoptowała naszego gotowca oraz znam osobiście kilkanaście rodzin którym robiła indywiduela lub adoptowała gotowca i wszyscy są zadowoleni. witam serdecznie ciesze sie, ze dom sie podoba, ze zostales u nas na kilka godzin odnosnie p. Krystyna Flauder-Skubisz, u nas wspolpraca nie wyszla Wiem, ze jest grono zadowolonych jej klientow, ale ja osobiscie nie wspominam tego epizodu dobrze Moze mielismy pecha i trafilismy na zly okres p. Krystyny a moze zmienila podejscie do inwestorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 18.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Gratuluję ślicznego domku i tempa w jakim powstał od kilku dni przeglądam Wasz dziennik i jestem pod ogromnym wrażenie. Bardzo podoba mi się wasza bramy i cena które podałaś za Krispola jest bardzo dobra.Dlatego mam pytanko - jaki to jest konkretny model i u kogo kupowałaś w Łodzi. Jestem teraz na etapie wyboru bramy 5x2.1 m w kolorze orzecha, gładkiej i mam oferty z Krispola (Pasat slick), Wiśniowski , Normstahl (Eurotrend ISO) i Poltau. Najtaniej wychodzi mi Poltau (6 tys.). Krispola wyliczyli mi na 7.4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts