tuuska1 08.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Wzdłuż mojej posesji na drodze będzie kładziony asfalt i robiony chodnik . Trwają więc różne roboty, tzn wymieniany jest kabel energ. rury wodociągowe- w sumie cały czas pracują kopary.Przy okazji ucierpiało moje nowe ogrodzenie. [ Panowie pracujący łopatami lubią się o niego opierać]. Wyłamanych jest kilka szczebelek i "płot" wymaga ponownego malowania. Do kogo mam się zwrócić o zwrot kosztów poniesionych z jego naprawą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 09.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Porozmawiaj z właścicielem ekipy , jest ubezpieczony od takich rzeczy , jezeli nie bedzie chciał rozmawiac wezwij policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts