Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Wingerman mam do ciebie prośbe chodzi mi o porade!

Własnie u mnie robią sie wylewki,marze albo o płaskim brodziku ,albo płytkach zamiast brodzika.Z chudej wlewki sterczy pionowo rura odpływowa do ewentualnego brodzika,ekipa ,która robi wylewki nie ma pojęcia jak wylać wylewke w miejscu mojego prysznica,nie ma tez pojęcia o systemach odpływowych płaskich.

Co wiec robić?nie pozwolić im zalać tego kawałka pod brodzikiem,czy zalać na płasko z resztą łazienki .a potem szukać fachowca który to skuje ,zainstaluje kessla o którym piszesz wyżej i zamontuje brodzik!

czekam na odpowiedz jutro zalewają parter!

ja również poproszę o odp z instrukcja "jak to zrobić" na adres [email protected]

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witam, proszę o wycenę pracy. Warszawa, stan developerski.

Łazienka 1,8x2,2m, przesunięcie punktów hydraulicznych, hydraulika i podłączenie wc, wanny, umywalki, glazura, terakota, wc w zabudowie, jakieś półki, blat na umywalkę

Mała garderoba 1,0x1,3m terakota

Kuchnia 2,5 x 3,8m, glazura, terakota, ewentualnie przesunięcie punktów hydraulicznych

Gorąca prośba o wycenę

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam,mam pytanie ale w innym temacie ;jest pan posiadaczem zestawu leifheit HAUSREIN ,czy wyciska on na tyle dobrze,ze mozna myc nim panele i drewno?Czy warto wydac tyle pieniązków na niego?Bardzo długo się zastanawiam i nie mogę się zdecydowac,kupic czy nie???Jezeli mogłabym prosic o jakies szczegóły na ten temat to będę bardzo wdzięczna.Opisał pan go ale to było trochę dawno,czy po takim okresie uzytkowania nadal spełnia oczekiwania.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.