wingerman 01.04.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Odp. wyslalem na PW. Dziekuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 19.04.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam,Jesem zainteresowany ułożeniem płytek na tarasie około 65m2 z trzema stopniami. Proszę o podanie orientacyjnej ceny i terminu PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 19.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie doprecyzoałem - miejsce pracy Osowiec niedaleko Żabiej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia78 20.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wingerman mam do ciebie prośbe chodzi mi o porade! Własnie u mnie robią sie wylewki,marze albo o płaskim brodziku ,albo płytkach zamiast brodzika.Z chudej wlewki sterczy pionowo rura odpływowa do ewentualnego brodzika,ekipa ,która robi wylewki nie ma pojęcia jak wylać wylewke w miejscu mojego prysznica,nie ma tez pojęcia o systemach odpływowych płaskich. Co wiec robić?nie pozwolić im zalać tego kawałka pod brodzikiem,czy zalać na płasko z resztą łazienki .a potem szukać fachowca który to skuje ,zainstaluje kessla o którym piszesz wyżej i zamontuje brodzik! czekam na odpowiedz jutro zalewają parter! Poproszę o instrukcje na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 20.04.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Odpowiedz dla Tamlin poszła na PW. Odpowiedz dla natalia78 poszła na e-mail. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, przypominam się nieśmiało z prośbą o wycenę - przesłałam Panu maila z projektami już jakiś czas temu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 04.08.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jestesmy w kontakcie tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 prosze o przyblizony koszt robocizny parter okolo 100m2 plytek ( kuchania , salon , przedpokoj , pokoj ) pietro - lazienka okolo 12m2 powierzchnie lazienek narazie tylko podlogi ( sciany w trakcie projektu ) jak wygladaja wolne terminy od wrzesnia ?ile powinnismy zostawic miejsca na klej i plytke w trakcie wylewania wylewki do zaprojektowanej wys wykonczonej podlogi ? dodatkowe ceny prac ? szlifowanie itp lokalizacja - sulejowekprosze o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 08.08.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 odpowiedz poszla na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 11.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wingerman mam do ciebie prośbe chodzi mi o porade!Własnie u mnie robią sie wylewki,marze albo o płaskim brodziku ,albo płytkach zamiast brodzika.Z chudej wlewki sterczy pionowo rura odpływowa do ewentualnego brodzika,ekipa ,która robi wylewki nie ma pojęcia jak wylać wylewke w miejscu mojego prysznica,nie ma tez pojęcia o systemach odpływowych płaskich.Co wiec robić?nie pozwolić im zalać tego kawałka pod brodzikiem,czy zalać na płasko z resztą łazienki .a potem szukać fachowca który to skuje ,odpływ ma byc centralny na środku viega Dziś maja wylewać podłogęproszę o odpowiedz na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 11.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Prosiłabym również o wstępna wycenę łazienki 6,5 m w której ma się znaleźć wanna, prysznic, 2 umywalki i wc podwieszany. Interesowałoby mnie położenie glazury , terakoty i podłączenie sanitariatów. Dziękuje i pozdrawiamkontakt na maile [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 12.09.2009 02:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Odpowiedz poszła na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaika 02.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, będę potrzebowała dobrego fachowca do zrobienia glazur, gresów może jakiejś mozaiki (w sumie ok. 200 m2) w kwietniu-maju 2010. Proszę o jakąś ofertę cenową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogni84 12.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam serdecznie. Poproszę na PW wycenę za wykończenie takiego mieszkania jak poniżej.A również proszę o podanie cen prac glazurniczych za m2, tj: - glazura, - gres Pokój 1 - salon - szerokość: 450 cm- długość: 488 cm- wysokość pomieszczeń wszystkich: 260 cm- powierzchnia: 19 m2 W tym pokoju chcielibyśmy położyć deskę barlinecką, klejoną do podłoża, która zostanie połączona z gresem, który będzie w aneksie kuchennym.Montaż parapetu w tym pokoju (szerokość 97 cm) Pokój 2 - szerokość: 290 cm- długość: 435 cm- powierzchnia: 12.4 m2 W tym pokoju chcemy położyć panele podłogowe.Montaż drzwi. Pokój 3 - szerokość: 298 cm- długość: 425 cm- powierzchnia: 12.6 m2 W tym pokoju chcemy położyć panele podłogowe.Montaż drzwi. Łazienka - szerokość: 180 cm- długość: 242 cm Montaż drzwi. Terakota na podłodze. Na ścianach płytki (prawdo podobnie rozmiarów 30x60 cm) Montaż wanny, sedesu. W łazience chcemy położyć 20 m2 glazury Przedpokój - szerokość: 192 cm- długość: 525 cm Położenie gresu bez fugowego (rozmiar płytek 30x60 cm.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart15 16.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam,do ułożenia ok 80m2 glazury i 120m2 deski podłogowej.Projekt Wiera z Horyzontu: http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=77&a=175&sid=3&projekt=64 Województwo mazowieckie, maj-czerwiec następnego roku. Proszę o podanie orientacynych cen na pw dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 16.11.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Proszę o kilka dni zwłoki, odpowiem na oba posty w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia... 01.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 WitamPoproszę o orientacyjne ceny gresu i glazuryDo ułożeniaSalon około 40m.kw gresuŁazienka 12m.kw powierzchnia podłogiŁazienka 8m.kw powierzchnia podłogi+ m.b półkiSchody wejściowe i taras około 40 m.kwJeżeli chodzi o schody to bardzo bym prosiła o cenę m.b trepaCzy wlicza pan w cene metrów wiercenie otworów w płytkachi jak są liczone szlify 45 stopniProszę o podanie wolnych terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam,poprosze o odpowiedz na maila z wyceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 14.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, poprosze o odpowiedz na maila z wyceną. Chętnie, mam jednak pytanie... co mam wycenić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, poprosze o odpowiedz na maila z wyceną. Chętnie, mam jednak pytanie... co mam wycenić ? odp w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts