amalfi 08.11.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Myślę, że są konieczne, bo wątek sie rozmywa Żartuję, niech sie rozmywa, w końcu to nasza powieść i może sie rozmywać jak chce. Komentarze postanowiłam zamieścić tylko dlatego żeby powiedzieć, że sikam ze śmiechu czytając nowe wpisy. jak zrobic, żeby komentarze do powieści były pod tekstem tak jak w dziennikach budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 odin, dwa, tri.... i to "jebut" selimma ze śmiechu powaliło mnie na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 10.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Może w komentarzach zrobimy spis bohaterów? bo jeszcze trochę, a się pogubimy a stron szybko przybywa, więc ciężko będzie przeglądnąc całośc. Można by było odhaczac też ewentualne trupy, żeby się nam potem duchy nie plątały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a juz ktos odkorkował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 10.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no nie, ale wciąż mam nadzieję i liczę na Ciebie głównie - ta zapowiedź trupa na pierwszej stronie..mhmmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.11.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No to może zacznę. Jest tak:1. Melania2. Ony3. Rudobrody4. Majster5. Cyryl6. Podobny do Onego7. Porucznik Borewicz8. Operator roztrząsarki nawozu9. Jacek K Jest ktoś jeszcze? Może ktos scharakteryzuje bohaterów? No i powiąże ze soba, żeby było jasne.jak na mój gust za mało kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nie masz racji! Packinpah zrobił kiedys cały film bez jakiejkolwiek niewiasty. Mógł być fajny... ale producent kazał mu jakąś dokręcić i wyszlo tak se Ale z powiązaniem się zgadzam. Może być sznurem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.11.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no może. Przemoc doda pieprzu. Chcesz tę biedną Melanię zajeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 14.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no może. Przemoc doda pieprzu. Chcesz tę biedną Melanię zajeździć? Koniecznie umiescic trzeba Dode ktora bedzie pieprzyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to może zacznę. Jest tak: 1. Melania 2. Ony 3. Rudobrody 4. Majster 5. Cyryl 6. Podobny do Onego 7. Porucznik Borewicz 8. Operator roztrząsarki nawozu 9. Jacek K Jest ktoś jeszcze? Może ktos scharakteryzuje bohaterów? No i powiąże ze soba, żeby było jasne. jak na mój gust za mało kobiet. no a "niewidzialna ręka rynku"? umarła śmiercią naturalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 widzę że nam się gatunek krystalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 14.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to może zacznę. Jest tak: 1. Melania 2. Ony 3. Rudobrody 4. Majster 5. Cyryl 6. Podobny do Onego 7. Porucznik Borewicz 8. Operator roztrząsarki nawozu 9. Jacek K Jest ktoś jeszcze? Może ktos scharakteryzuje bohaterów? No i powiąże ze soba, żeby było jasne. jak na mój gust za mało kobiet. no a "niewidzialna ręka rynku"? umarła śmiercią naturalną? Jeszcze jest Urbański i kolega Cyryla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.11.2008 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 amalfi napisał: "jak zrobic, żeby komentarze do powieści były pod tekstem tak jak w dziennikach budowy? :roll:" watek się rozwinął, to podaję - jakby jeszcze były potrzebne - gotowe linki do wklejenia w podpisie: Powieść w odcinkach Komentarze do powieści w odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Powolna, acz sukcesywna demolka Rudobrodego jest nieuchronna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 15.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ooo w końcu polała sie krew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.11.2008 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 amalfi napisał: "jak zrobic, żeby komentarze do powieści były pod tekstem tak jak w dziennikach budowy? :roll:" watek się rozwinął, to podaję - jakby jeszcze były potrzebne - gotowe linki do wklejenia w podpisie: Powieść w odcinkach Komentarze do powieści w odcinkach Chyba jakaś głupia jestem. te komentarze mi wychodzą w treści, a nie podpisie. Ponury, a Ty nie możesz tego zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.11.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 te komentarze mi wychodzą w treści, a nie podpisie. Ponury, a Ty nie możesz tego zrobić ? nie mogę komentarze wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu w swoim profilu - o ile mają się ukazywać pod każdym postem, jak to bywa w podpisie można też korzystać tylko z drugiego kodu z linkiem do samych komentarzy i wklejać go pod kolejnymi wpisami "Powieści w odcinkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 17.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 wprowadziłam kobieca postac, prosze tego nie przeoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.11.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ponury, juz sie połapałam, dzięki Ineso, własnie wróciłam z tygodniowej delegacji i za chwile przeczytam sobie zaległe odcinki. Kobieca postać najbardziej mnie interesuje, bo to nowa postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 22.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Z Niewidzialnej Renki zostało gówno i buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts