amalfi 20.03.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 amalfi - po prostu uwielbiam Twoje skojarzenia i kreatywność Mam tak zawsze, jak odstawie leki Wróciłaś, no to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2010 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Piszcie kochani, bo dzięki Waszym wpisom "Powieść" nie spadła na drugą stronę od bardzo dawna. To już chyba jakiś rekord. Szkoda, że nie możemy wspólnie wypić szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 22.03.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szkoda, że nie możemy wspólnie wypić szampana jak to nie możemy - - możemy rozesłać go piszącym w torebkach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szkoda, że nie możemy wspólnie wypić szampana jak to nie możemy - - możemy rozesłać go piszącym w torebkach :-) Podejmiesz sie? W końcu jesteś specem od torebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 26.03.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cyt: Jasia wyhodowano w sekretnym bunkrze na przedmieściach Bogoty, gdzie rząd USA na piętrze udawał fundację pomagającą młodym narkomanom, a w podziemiach, w baliach wypełnionych płynem izotonicznym produkował Jasie albo Małgosie udające dzieci agentów. Amalfi - bosz prawie się kawą na smierć zakrztusiłam przez Ciebie!!Co to za leki, gadaj od razu, to też odstawię Szampana to ja poproszę po świętach, bo poszczę i w postaci czerwonego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wszystkim forumowym powieściopisarzom: Wesołych Świąt! http://i43.tinypic.com/67tclg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Alleluja! Pomalutku odnajduję moje ulubione wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ta powieść powinna byc wydrukowana. Odkąd ją znalazłam jestem jej idolem:p fanką znaczy się Amalfi powinnaś dostać nagrodę za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ktoś napisał, że kiedyś był podobny wątek, ale nie znalazłam. A co do powieści, to uwielbiam po dłuższej przerwie przeczytać od początku. Tak się zawsze uśmieję, że mnie brzuch boli. Na zły nastrój lepsza od antydepresantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 09.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 amalfi już pewnie z Canal+ lub HBO dostajesz propozycje na ekranizację :-) też lubię czytać od początku a żona tylko patrzy i się palcem w czoło stuka jak smieję się do monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Własnie. trzeba przeczytać od początku i przywołać starych bohaterów. Ineso próbowała wskrzesić Franza Olo, ale sie nie przyjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 19.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 up! dzięki za utrzymanie przy życiu Franza;) sentyment do niego mam, bom ja go stworzyła na kanwie Bogusia Lindy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.06.2010 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłosiłam naszą powieść do gazety forum. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161920-Zawarto%C5%9B%C4%87-gazety-czekamy-na-Wasze-propozycje&goto=newpostost4181318t4 Proszę więc przed zamieszczeniem wpisu przeczytać powieść, aby nie mylić bohateów ani wątków i w celu dokonania korekty gaf związanych z powyższymi. "Starych" autorów nie proszę jeszcze o korektę, bo nie wiadomo, czy "powieść" przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 08.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 boratom - nie cytujemy;) uff znów przestój przezwyciężony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 25.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam.Trochę już po forum brykam ale dopiero teraz wpadłam na taki zajefajny wątek.Nieskromnie wpisałam małe co nie co do powieści.pozdrawiam wszystkich współtwórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Lili witaj na pokładzie i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.02.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Sipatka, brawo. Może ruszymy znowu!!! Przyznam sie, że musze przeczytać od nowa, bo straciłam wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts