amalfi 31.01.2009 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzięki za wznowienie wątku. Znowu płaczę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 06.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 och jaka miła niespodzianka - wchodzę na forum pierwszy raz od dawna i tyle czytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.02.2009 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ineso, tak żem tęskniła za Twymi wpisami. Musisz nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 28.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 To moja ostatnia próba reanimacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 09.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 podcągam do góry bo komentarze coś daleko w lesie są muszę przyznać że powieść ubawiła mnie setnie Może znajdzie się jakiś wydawca chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 09.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wieś w torebkach Maslaku, witaj nam uroczyście w wątku! Co się podziało z amalfi????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jezdem, ale mam doła wiosennego i brak weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tak, wieś w torebkach to jest mistrzostwo świata Maślaku, oby Kulczyk nie przeczytał, bo zapierniczy patent na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 12.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 och pisałam posta równocześnie z Maslakiem - troszkę się sens zagubił. Pomyślę i może zmodyfikuję. Amalfi - podobno smutne nastroje najbardziej inspirujące są dowód - pomysł z Kulczykiem - już go splagiatowałam do wątku:) mam nadzieję, że się nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Bierz Kulczyka, kiedy tylko masz na nieo ochote Postaram sie poprawić w tworzeniu powieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 14.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 W sumie to nie mam tu nic do dodania, ale właśnie zauważyłam, że brakuje mi jednego postu do awansu na kolejny stopień statusu forum, więc pomyślałam, że tu go wkleję ps ale Kulczyka to bym se wzięła kurde, tylko żeby młodszy był trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 W sumie to nie mam tu nic do dodania, ale właśnie zauważyłam, że brakuje mi jednego postu do awansu na kolejny stopień statusu forum, więc pomyślałam, że tu go wkleję ps ale Kulczyka to bym se wzięła kurde, tylko żeby młodszy był trochę... No nie wiem Ineso, czy to, że stary, to wada, czy zaleta. Musisz sie określić, czy zalezy Ci na Kulczyku, czy na jego kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Zatęskniło mi się za powieścią, więc trzeba spróbować reaktywować Może sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Alem sie popisała Chcialam reaktywowac powieść i jedna strona mi umkneła. Już poprawiłam, bo było bez sensu Na swoje usprawiedliwienie dodam, że źle znosze upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 28.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Popatrz a ja nawet nie zauważyłam żadnego zgrzytu, może tez przez upał Ależ miła niespodzianka! Ale powieść reanimowana tyle już razy, że jakoś nie wierzę w jej rozkwit:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.11.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pora trochę odkurzyć Powieść. Fajnie tak po dłuższym czasie sobie przeczytać. Znowu sie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 26.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej! Widzę że powieśc się reaktywowała Ciekawe czy kiedyś ktoś zdecyduje się na druk :-) przecież to bestseler jest wątek budowlany, przyrodniczy, kryminalny, polityczny, romantyczny i magiczny i wiele innych normalnie cud miód i orzeszki wśród powieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.11.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dobrze, że zabina tym razem wskrzesiła, bo już długo nikt nic nie napisał. hahah przypomniała mi sie wieś w torebkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 27.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Widze że powieść ożyła i ożywiła także dawno zapomnianego Andrzeja oby tak dalej a druk murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts