Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do powieści w odcinkach

amalfi

Recommended Posts

zabina, no wyszło na to, że dobrze, że cytowałas. To ja żem sie nie popisała bystrością, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że niejaki Celsjusz mi nie odpuszcza od niedzieli i moge z racji choroby być niekumata :oops:

W takim razie jako twórczyni wątku i jedna z autorek "powieści" protestuję przeciwko wpisom obrażającym innych forumowiczów i mających na celu wykorzystanie wątku w celu rozegrania swoich prywatnych, forumowych wojenek. Amen.

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam za cytowanie JoShi

Mam nadzieje, ze wybaczycie

Nie przepraszaj. Sytowanie miało zamierzony cel. Też się do niego uciekłam. W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla.

Jestem w stanie zrozumieć drobne złośliwości i zabawę w skojarzenia, ale buractwa nie znoszę. Jeśli będzie trzeba nadal będę stosować cytowanie, aby zignorować niektóre niemile widziane wątki poboczne. Tym samym apeluję do pozostałych o podobne działanie.

Po oczyszczeniu powieści ze śmieci mogę bez problemu podedytować wpisy i usunąć cytaty, żeby się fajniej czytało.

W Komentarzach prawie jak w powieści się zrobiło. :-?

Powiem tak: Wątek został założony w celach rozrywkowych i dlatego, że jak można się było przekonać na kilku stronach powieści - na forum jest masa ludzi dowcipnych, błyskotliwych i utalentowanych. Czytanie tego, co mają do powiedzenia jest ogromną przyjemnością i przednią zabawą. Tym bardziej w takim wątku, jak powieść, ponieważ jest on wolny od konieczności opisywania codziennych zmagań z budową.

Obawiam się, że zostanie rozwalony sytuacjami, o których właśnie dyskutujemy. Dziękuję wszystkim autorom za czujność, którą ja się nie wykazałam. Tak lubię ten wątek, że zaglądam codziennie ile tekstu przybyło, ale nie czytam, aż się uzbiera go na tyle, abym mogła usiąść spokojnie z kawką i się przez dłuższy czas delektować i zdrowo pośmiać. Muszę zmienić nawyk, bo prosząc o zaprzestanie cytowania, wyszłam na głupka.

Proszę, aby się nie zrażać i kontynuować. Dla mnie każda wizyta w "powieści' to wielka porcja śmiechu i dobrego humoru na resztę dnia.

coś powieść nam się opuszcza, po euforii i niezliczonej ilości piszących teraz 2 dni bez wpisu - co jest - pisać!!!!!

... iiieeetammm ... przeca kazali się przestać zgłaszać :lol: :wink:

pzdr

ps - kucharz polecane piguły wrzuca do żarcia zamiast przypraw ... kucharz nie chitrus ... niech wszyscy będą "w niebo wzięci" ;)

W takim razie jako twórczyni wątku i jedna z autorek "powieści" protestuję przeciwko wpisom obrażającym innych forumowiczów i mających na celu wykorzystanie wątku w celu rozegrania swoich prywatnych, forumowych wojenek. Amen.

W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla.

Dwa z czterech wpisów wiadomej osoby (plus jeden wcześniejszy, który był najbardziej ad personam) zostały usunięte. Jakby coś jeszcze było nie tak, to jestem w kanciapie na pięterku ;)

W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla.

Dwa z czterech wpisów wiadomej osoby (plus jeden wcześniejszy, który był najbardziej ad personam) zostały usunięte. Jakby coś jeszcze było nie tak, to jestem w kanciapie na pięterku ;)

ktoś kogos nazywa trolem i to nie jest żenujące?i to nikogo nie razi?nie dziwi i nie zmusza do określonej postawy.Dorośli ludzie a jak dzieci w przedszkolu sie zachowują

Ale nie w tym znaczeniu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Troll

Tylko w tym:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

wiem w jakim znaczeniu i jakkolwiek nie spojrze na to nasuwa sie jedna myśl wszyscy sa świeci grzeczni poukładani nastawieni społecznie i kulturalnie a tylko ta jedna osoba jest zaprzeczeniem dobrego zachowania tak?

Przed wypowiadaniem się na jakiś temat warto go poznać głębiej

Moderatorów od groma i troche a jak prosiłam sie o pomoc to nie ma .Szkoda słow

Ledwo troje, i jakoś nie przypominam sobie Twej prośby

wiem w jakim znaczeniu i jakkolwiek nie spojrze na to nasuwa sie jedna myśl wszyscy sa świeci grzeczni poukładani nastawieni społecznie i kulturalnie a tylko ta jedna osoba jest zaprzeczeniem dobrego zachowania tak?

Właśnie tak i jak nie znasz sytuacji to się prosze nie mieszaj, bo może się okazać, że stajesz w obronie nie tej osoby co trzeba.

Moderator powinien byc bezstronny , bo w moim mniemaniu taka funkcja zobowiazuje i niewielu na nia zasługuje .Rozczarowuje mnie to forum juz od dawna .

Obowiązkiem moderatora jest tępienie trolli. Jesli jesteś rozczarowana to selavi. Nikt Cię tu nie trzyma :)

Dziękuję i przepraszam za OT.

Wróćmy zatem do komentowania powieści i dajmy spokój trollom.