amalfi 17.12.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zabina, no wyszło na to, że dobrze, że cytowałas. To ja żem sie nie popisała bystrością, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że niejaki Celsjusz mi nie odpuszcza od niedzieli i moge z racji choroby być niekumata W takim razie jako twórczyni wątku i jedna z autorek "powieści" protestuję przeciwko wpisom obrażającym innych forumowiczów i mających na celu wykorzystanie wątku w celu rozegrania swoich prywatnych, forumowych wojenek. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Amalfi to sie kuruj kobito i wygrzej w lozku, moze jakiego czosneczku podrzucic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Podrzucam troszke: http://images41.fotosik.pl/235/c3069799583e6ab6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Przepraszam za cytowanie JoShi Mam nadzieje, ze wybaczycie Nie przepraszaj. Sytowanie miało zamierzony cel. Też się do niego uciekłam. W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla. Jestem w stanie zrozumieć drobne złośliwości i zabawę w skojarzenia, ale buractwa nie znoszę. Jeśli będzie trzeba nadal będę stosować cytowanie, aby zignorować niektóre niemile widziane wątki poboczne. Tym samym apeluję do pozostałych o podobne działanie. Po oczyszczeniu powieści ze śmieci mogę bez problemu podedytować wpisy i usunąć cytaty, żeby się fajniej czytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 JOSHI Po oczyszczeniu powieści ze śmieci mogę bez problemu podedytować wpisy i usunąć cytaty, żeby się fajniej czytało. Ja swoje zdanie napisałam i przeprosiłam autora wątku - a ty jak tak DALEJ PÓJDZIE .... zatrujesz się własnym jadem jeszcze przed Wigilią ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 W Komentarzach prawie jak w powieści się zrobiło. Powiem tak: Wątek został założony w celach rozrywkowych i dlatego, że jak można się było przekonać na kilku stronach powieści - na forum jest masa ludzi dowcipnych, błyskotliwych i utalentowanych. Czytanie tego, co mają do powiedzenia jest ogromną przyjemnością i przednią zabawą. Tym bardziej w takim wątku, jak powieść, ponieważ jest on wolny od konieczności opisywania codziennych zmagań z budową. Obawiam się, że zostanie rozwalony sytuacjami, o których właśnie dyskutujemy. Dziękuję wszystkim autorom za czujność, którą ja się nie wykazałam. Tak lubię ten wątek, że zaglądam codziennie ile tekstu przybyło, ale nie czytam, aż się uzbiera go na tyle, abym mogła usiąść spokojnie z kawką i się przez dłuższy czas delektować i zdrowo pośmiać. Muszę zmienić nawyk, bo prosząc o zaprzestanie cytowania, wyszłam na głupka. Proszę, aby się nie zrażać i kontynuować. Dla mnie każda wizyta w "powieści' to wielka porcja śmiechu i dobrego humoru na resztę dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wiecie co a mnie tam już nawet tak bardzo te trollowate treści nie przeraziły jak te rymy częstochowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 19.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 coś powieść nam się opuszcza, po euforii i niezliczonej ilości piszących teraz 2 dni bez wpisu - co jest - pisać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 coś powieść nam się opuszcza, po euforii i niezliczonej ilości piszących teraz 2 dni bez wpisu - co jest - pisać!!!!! ... iiieeetammm ... przeca kazali się przestać zgłaszać pzdr ps - kucharz polecane piguły wrzuca do żarcia zamiast przypraw ... kucharz nie chitrus ... niech wszyscy będą "w niebo wzięci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 W takim razie jako twórczyni wątku i jedna z autorek "powieści" protestuję przeciwko wpisom obrażającym innych forumowiczów i mających na celu wykorzystanie wątku w celu rozegrania swoich prywatnych, forumowych wojenek. Amen. W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla. Dwa z czterech wpisów wiadomej osoby (plus jeden wcześniejszy, który był najbardziej ad personam) zostały usunięte. Jakby coś jeszcze było nie tak, to jestem w kanciapie na pięterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 W takim razie jako twórczyni wątku i jedna z autorek "powieści" protestuję przeciwko wpisom obrażającym innych forumowiczów i mających na celu wykorzystanie wątku w celu rozegrania swoich prywatnych, forumowych wojenek. Amen. W powieści jestem od niedawna, ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proszę Ponurego i skasowanie chamskich prywatnych zaczepek trolla. Dwa z czterech wpisów wiadomej osoby (plus jeden wcześniejszy, który był najbardziej ad personam) zostały usunięte. Jakby coś jeszcze było nie tak, to jestem w kanciapie na pięterku ktoś kogos nazywa trolem i to nie jest żenujące?i to nikogo nie razi?nie dziwi i nie zmusza do określonej postawy.Dorośli ludzie a jak dzieci w przedszkolu sie zachowują Ale nie w tym znaczeniu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Troll Tylko w tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 wiem w jakim znaczeniu i jakkolwiek nie spojrze na to nasuwa sie jedna myśl wszyscy sa świeci grzeczni poukładani nastawieni społecznie i kulturalnie a tylko ta jedna osoba jest zaprzeczeniem dobrego zachowania tak? Przed wypowiadaniem się na jakiś temat warto go poznać głębiej Moderatorów od groma i troche a jak prosiłam sie o pomoc to nie ma .Szkoda słow Ledwo troje, i jakoś nie przypominam sobie Twej prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 wiem w jakim znaczeniu i jakkolwiek nie spojrze na to nasuwa sie jedna myśl wszyscy sa świeci grzeczni poukładani nastawieni społecznie i kulturalnie a tylko ta jedna osoba jest zaprzeczeniem dobrego zachowania tak? Właśnie tak i jak nie znasz sytuacji to się prosze nie mieszaj, bo może się okazać, że stajesz w obronie nie tej osoby co trzeba. Moderator powinien byc bezstronny , bo w moim mniemaniu taka funkcja zobowiazuje i niewielu na nia zasługuje .Rozczarowuje mnie to forum juz od dawna . Obowiązkiem moderatora jest tępienie trolli. Jesli jesteś rozczarowana to selavi. Nikt Cię tu nie trzyma Dziękuję i przepraszam za OT. Wróćmy zatem do komentowania powieści i dajmy spokój trollom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Moderator powinien byc bezstronny , bo w moim mniemaniu taka funkcja zobowiazuje i niewielu na nia zasługuje Tak własnie myslałem, że zupełnie nie wiesz o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ewuniamiii, założyłaś swój wątek o forum:http://forum.muratordom.pl/co-zminilibyscie-w-forum-muratora,t176491.htmi nie widzę, abyś się tam szczególnie udzielała. Czemu wybrałaś akurat komenty do powieści jako zbiornik żółci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts