Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do powieści w odcinkach

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiedziałam, że można nawtykać, a potem powstawiać :roll: :roll: :roll: i gitara. Całe życie człowiek sie uczy. :wink:

Można. Już jeden taki troll tu bruździł w bardzo podobny sposób. Jedyna rada, to cytować.

... skitrajcie do archiwum :lol: :wink:

http://www.chefpaul.net/murator/KdPwo01s.jpg

http://www.chefpaul.net/murator/KdPwo02s.jpg

pzdr

...

Szefie, jak to sie robi?

... małe cyber-włamanko do Centralnego Archiwum dla Nietykalnych. Tam Szanowna Redakcja przechowuje mikrofilmy ... gdyby "któś chciał cóś tyknąć"

8) :lol: :wink:

Prosta funkcja "Print Screen" ... akurat miałem otwartą zakładkę z tym "wątkiem" kiedy na innej zauważyłem, że Autorka usunęła swoje wypowiedzi :)

świątecznie pozdrawiam

Pogubilam sie i juz teraz nie wiem to Ony zyje czy nie zyje????

Wydaje mi się, że nikt nie został uśmiercony. Wprawdzie sama uśmierciłam Niewidzialną Renke Rynku, ale została wskrzeszona. :lol:

Już sie bałam, że bedzie po Rudobrodym, który jest jednym z moich ulubionych bohaterów, ale na szczęście się wylizał. :D :wink:

Ahhhha bo szczerze mowiac nie nadazam:) albo mi myslenie sie spsulo :roll:

Nie przejmuj się, mnie też sie miesza. A jak doszły jakieś dziewice i niedziewice, to już zupełnie nie wiem która jest która.

No i mam pytanie o narzędzie gwałtu Gamonia. Cóż to może być? :roll:

... dziewic (i nie tylko) tu na tym Forum dostatek ... co rusz się jakaś nadyma :)

... cóż może mieć Gamoń ? ... przeca pałę policyjną (chyba) :)

• 3 weeks później...