ewuniamiii 19.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A rób co chcesz. Chyba za stara jestem na tego typu "dyskusje". Przerabiałam to już w podstawówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Może powinniśmy poprosić moderatora również o wyczyszczenie tego wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Może powinniśmy poprosić moderatora również o wyczyszczenie tego wątku ? ponury pewnie śpi w kanciapie Wątek prawie sam sie wyczyścił. Nie wiedziałam, że można nawtykać, a potem powstawiać i gitara. Całe życie człowiek sie uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie wiedziałam, że można nawtykać, a potem powstawiać i gitara. Całe życie człowiek sie uczy. Można. Już jeden taki troll tu bruździł w bardzo podobny sposób. Jedyna rada, to cytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie wiedziałam, że można nawtykać, a potem powstawiać i gitara. Całe życie człowiek sie uczy. Można. Już jeden taki troll tu bruździł w bardzo podobny sposób. Jedyna rada, to cytować. ... skitrajcie do archiwum http://www.chefpaul.net/murator/KdPwo01s.jpg http://www.chefpaul.net/murator/KdPwo02s.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2009 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No a dalej? O jeden wpis. Mój Boże. Floryda to nie Kielce. Teraz już wiem. Tam policjanci z Miami wszystko zapisują. Szefie, jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... Szefie, jak to sie robi? ... małe cyber-włamanko do Centralnego Archiwum dla Nietykalnych. Tam Szanowna Redakcja przechowuje mikrofilmy ... gdyby "któś chciał cóś tyknąć" Prosta funkcja "Print Screen" ... akurat miałem otwartą zakładkę z tym "wątkiem" kiedy na innej zauważyłem, że Autorka usunęła swoje wypowiedzi świątecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 20.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 21.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pogubilam sie i juz teraz nie wiem to Ony zyje czy nie zyje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pogubilam sie i juz teraz nie wiem to Ony zyje czy nie zyje???? Wydaje mi się, że nikt nie został uśmiercony. Wprawdzie sama uśmierciłam Niewidzialną Renke Rynku, ale została wskrzeszona. Już sie bałam, że bedzie po Rudobrodym, który jest jednym z moich ulubionych bohaterów, ale na szczęście się wylizał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Już sie bałam, że bedzie po Rudobrodym, który jest jednym z moich ulubionych bohaterów, ale na szczęście się wylizał. to on jednak siebie lizał? a zapowiadało się ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 21.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ahhhha bo szczerze mowiac nie nadazam:) albo mi myslenie sie spsulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Już sie bałam, że bedzie po Rudobrodym, który jest jednym z moich ulubionych bohaterów, ale na szczęście się wylizał. to on jednak siebie lizał? a zapowiadało się ciekawiej... Retro, w każdej chwili możesz to zmienić, by było ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ahhhha bo szczerze mowiac nie nadazam:) albo mi myslenie sie spsulo Nie przejmuj się, mnie też sie miesza. A jak doszły jakieś dziewice i niedziewice, to już zupełnie nie wiem która jest która. No i mam pytanie o narzędzie gwałtu Gamonia. Cóż to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ahhhha bo szczerze mowiac nie nadazam:) albo mi myslenie sie spsulo Nie przejmuj się, mnie też sie miesza. A jak doszły jakieś dziewice i niedziewice, to już zupełnie nie wiem która jest która. No i mam pytanie o narzędzie gwałtu Gamonia. Cóż to może być? ... dziewic (i nie tylko) tu na tym Forum dostatek ... co rusz się jakaś nadyma ... cóż może mieć Gamoń ? ... przeca pałę policyjną (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 23.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Amalfi, wielki szacun dla twojej kreatywnosci, umieram ze smiechu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 25.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 boratom widzę że nawet w wigilię siedzi na formum zresztą ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.12.2009 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 boratom widzę że nawet w wigilię siedzi na formum zresztą ja też No i ja tyż siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 boratom widzę że nawet w wigilię siedzi na formum zresztą ja też No i ja tyż siedze Jak byś miał taką wigilię jak ja, to byś się nie dziwił tak bardzo! Jest na forum dział "oddam za dopłatą niekoniecznie w dobre ręce"? Gdzie jesteście jak Was nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts