maslak 09.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jesteśm, jesteśmy W każdym razie ja jestem ale nie mam za dużo czasu na forum Wena twórcza jakoś mnie opuściła Depresja zimowa czy cuś chyba mnie dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 boratom hehe poryczałam się ze śmiechu. Pięknie się wstrzeliłaś hehe - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Musiałam - mam nadzieję, że mnie moderator za to "niezlaczuje"! Ja ostatnio mam kłopoty ze śmiechem. A dziś to wyjątkowo w nastroju do śmiania nie jestem. Do ryczenia to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No coś Ty, to co napisałam świetnie się tam wpasowało. I nie smuć się - głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 10.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 NIE RYCZEĆ !!!!!!!!! Odśnieżać !!!!!!! Mi po 2 godz. odsnieżania zaraz się nastrój poprawił i tylko nadchodzącego drogą łosia wypatrywałem by było identycznie jak w Przystanku Alaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U nas to raczej trzeba odkuwać wszystko z lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja co najwyżej parapet mogę ze śniegu obmieść, żeby ptaszory ziarka znalazły. Taka piździawica, zamiata równo Chcieliśmy do kina pojechać - ślisko na drogach, a że 40 km mało uczęszczanymi drogami przebyć byśmy musieli - darowaliśmy sobie. Obejrzeliśmy Mammma Mia, nuciliśmy pod nosem a nogi same się do tańca rwały. Ciekawe jak rano wyglądać będzie - o 4 do pracy wstaję Męża z wyra wywalę - niech mi autko odkopie i nagrzeje Może przy okazji zrobi kawkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 11.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 W takim razie dobry małż jesli sie zgodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ha! HA! Dobry małż - kawusię zrobił, autko odpalił, wjazd odśnieżył... i czekał przy telefonku, aż do pracy dojadę A teraz druga strona medalu - wracam do domu z pracy, trochę wcześniej niż zwykle, a mąż uśmiech nr 8. Qrde, myślę sobie, wygląda podejrzanie Jak mój tatuś Piłeś !!! Tylko jedno pifko kochanie, odśnieżaliśmy z tatą... Noż urwał mać, zima drogowców a mąż mnie zaskoczył Jak ta zima potrwa dłużej, a chłopaki tak przy odśnieżaniu dłużej się męczyć będą, to ja nie wiem czy to zniosę mężnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 25.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 NO WRESZCIE!!!! ktoś coś dopisał :-) Bo juz myślałem że duch twórczy w narodzie ginie Przeciez nie moge sam ze sobą pisać w powieści Pisać, pisać - chyba wszyscy nie zamarzli i pomp, piecy, kominków, kóz czy innego inwentarza grzewczego nie siedzą i nie pilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 31.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Halllllloooo? Jest tu kto? Niedługo wątek porosną pajęczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 02.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Widzę boratom że natchnienie łapie Cię z samego rana a nawet prawie w środku nocy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ha! Ha! Przed pracą mam taką wenę! Czekam sobie, aż po porannym prysznicu ochłonę. A jak siedzę w pracy, to mi takie do głowy pomysły przychodzą Po powrocie do domu już nie pamiętam Zaglądam znowu - w poszukiwaniu natchnienia - a tu doopa, zupełnie jak w modzie na sukces Nie chciałabym, aby powieść stała się moim monologiem Maślak - pisz powieść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 02.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mnie wena dopada najczęściej wieczorem i to im bardziej zmęczony jestem tym bardziej twórczy :-) No dobra już pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 27.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Przyznam się bez bicia, że zniknęłam z forum wczesną jesienią a wtedy Powieść stanęła (już byłam pewna, że na dobre) na moim wpisie. I dziś wchodzę na FM w poszukiwaniu info o vat, z przyzwyczajenia zerkam na Powieść a tu taka niespodzianka!!! Strasznie się wzruszyłam I tyle stron do czytania! amalfi - po prostu uwielbiam Twoje skojarzenia i kreatywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 27.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ineso - witaj po długim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 16.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 viola - Urbański wyszedł to skąd jest w kuchni, stoi i pali znów papierosa??)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ha! Ha! Ha! Rozbrajające, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 16.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 viola - Urbański wyszedł to skąd jest w kuchni, stoi i pali znów papierosa??)) hmmm - stoi za oknem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2010 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 viola - Urbański wyszedł to skąd jest w kuchni, stoi i pali znów papierosa??)) Nie wspomnę, że Wandzia odleciała jako facet, ale ciesze sie, że "wróciła", bo ją polubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts