Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do powieści w odcinkach

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja co najwyżej parapet mogę ze śniegu obmieść, żeby ptaszory ziarka znalazły. Taka piździawica, zamiata równo :lol:

Chcieliśmy do kina pojechać - ślisko na drogach, a że 40 km mało uczęszczanymi drogami przebyć byśmy musieli - darowaliśmy sobie. Obejrzeliśmy Mammma Mia, nuciliśmy pod nosem a nogi same się do tańca rwały.

Ciekawe jak rano wyglądać będzie - o 4 do pracy wstaję :-? Męża z wyra wywalę - niech mi autko odkopie i nagrzeje :wink: Może przy okazji zrobi kawkę 8) Pozdrawiam

Ha! HA! Dobry małż - kawusię zrobił, autko odpalił, wjazd odśnieżył... i czekał przy telefonku, aż do pracy dojadę :lol:

A teraz druga strona medalu - wracam do domu z pracy, trochę wcześniej niż zwykle, a mąż uśmiech nr 8. :D Qrde, myślę sobie, wygląda podejrzanie :-? Jak mój tatuś :evil: Piłeś :o !!! Tylko jedno pifko kochanie, odśnieżaliśmy z tatą... :D Noż urwał mać, zima drogowców a mąż mnie zaskoczył :evil: Jak ta zima potrwa dłużej, a chłopaki tak przy odśnieżaniu dłużej się męczyć będą, to ja nie wiem czy to zniosę mężnie :wink:

• 2 weeks później...

Ha! Ha! Przed pracą mam taką wenę! Czekam sobie, aż po porannym prysznicu ochłonę.

A jak siedzę w pracy, to mi takie do głowy pomysły przychodzą :wink:

Po powrocie do domu już nie pamiętam :roll: Zaglądam znowu - w poszukiwaniu natchnienia - a tu doopa, zupełnie jak w modzie na sukces :lol:

Nie chciałabym, aby powieść stała się moim monologiem :roll: :wink:

Maślak - pisz powieść!!!

• 4 weeks później...

Przyznam się bez bicia, że zniknęłam z forum wczesną jesienią a wtedy Powieść stanęła (już byłam pewna, że na dobre) na moim wpisie. I dziś wchodzę na FM w poszukiwaniu info o vat, z przyzwyczajenia zerkam na Powieść a tu taka niespodzianka!!! Strasznie się wzruszyłam :oops: I tyle stron do czytania!

amalfi - po prostu uwielbiam Twoje skojarzenia i kreatywność :D

• 3 weeks później...