pawelo_pl 17.12.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ciąłem spalinową Sthila ale do domu kupiłem elektryczną 2KW i stwierdzam że pod wieloma względami jest lepsza - ot choćby jest lżejsza przy tej samej mocy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 17.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Odpalanie też jest lepsze/łatwiejsze .... Ale nie o tym jest ten wątek ...tak sądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 17.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ciąłem spalinową Sthila ale do domu kupiłem elektryczną 2KW i stwierdzam że pod wieloma względami jest lepsza - ot choćby jest lżejsza przy tej samej mocy .. To chyba nie trzymaleś nigdy w rękach STIHL-a spalinowego, ma ten sam ciężar jak nie jest lżejszy od elektrycznego. Dla sprawdzenia wejdź sobie na stronke STIHL-a i sprawdź ciężar. Też na początku myślałem o elektrycznej, ale kobitka wjechała mi na ambicje tekstem: "elektryczna???? dla męszczyzny???? No i kupiłem spaliową, i nie żałuje zakupu, zrobiłem nią wiele prac w terenie bez wysiłki i rozciągania niewiem ile przedlużacza. Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 17.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Wczoraj byłem w sklepie (mają też tam serwis) i polecili mi ms 181 jest to nowy poprwiony 180 a óżnica w cenie to 50zł. I chyba taka kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kupiłem latem jakąś noname w markecie. Obrobiłem nią jakieś 6mp drewna plus prace w polu Pracuje się nią dobrze. Nie jest to urządzenie wysokiej klasy, musiałem naprawić raz blokadę gazu(spadł naciąg), ale za 150 pln nie można wymagać zbyt dużo... Choć nie jestem zwolennikiem chińszczyzny (mając na uwadze jakość tych wyrobów) to jednak jeśli czegoś będę używał raz w roku i to będzie działać to szkoda mi kasy na zabawki tego typu, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Też na początku myślałem o elektrycznej, ale kobitka wjechała mi na ambicje tekstem: "elektryczna???? dla męszczyzny???? No to jest argument niewątpliwy Dla mnie najważniejszy jest brak przedłużacza - pilarka spalinowa Husqvarna 42. Gdzie chcę ją zabieram i idę nie plączac się kablami czy przedłużaczami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 18.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kupiłem latem jakąś noname w markecie. Obrobiłem nią jakieś 6mp drewna plus prace w polu Pracuje się nią dobrze. Nie jest to urządzenie wysokiej klasy, musiałem naprawić raz blokadę gazu(spadł naciąg), ale za 150 pln nie można wymagać zbyt dużo... Choć nie jestem zwolennikiem chińszczyzny (mając na uwadze jakość tych wyrobów) to jednak jeśli czegoś będę używał raz w roku i to będzie działać to szkoda mi kasy na zabawki tego typu, . Spalinówka za 150 zł ? Nawet elektryka w tej cenie to hit .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 19.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Moja elektryczna kosztowała około 150 złotych (najtanszy wyrob sygnowany znakiem Casto),spalinowej w tej cenie nie widzialem,ale moze byla jakas mega promocja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broker 18.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam! Mam takie pytanie, dopiero kupiłem sobie pilarkę łańcuchową i jeszcze uczę się Czy pilarką można pociąć klocki drewna, które mają tyle sęków, że w żaden sposób nie da się ich porąbać? I jak to wtedy ciąć, wzdłuż czy w poprzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dinar 18.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Można ciąć w każdą strone nawet na plastry jak potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts