Gość Alergenka 16.10.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Kochani potrzebuję instrukcji - jak cofnąć licznik prądu? Jestem w tragicznej sytuacji - lokum bez ogrzewania, temperatura 5 stopni. Muszę ogrzewać kaloryferem olejowym, bo mam chore nerki. Błagam o zrozumiałą instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.10.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Takie coś grozi konsekwencjami i to nie byle jakimi. Nie proponuję żadnych manipulacji przy licznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.10.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Wakman - nie otwieraj swoją odpowiedzią (zresztą całkowicie słuszną) puszki pandory. Ktoś od pewnego czasu pod różnymi pseudonimami prowokuje Forumowiczów pytaniami rodzaju jak:- czerpać za darmo prąd- czerpać za darmo gaz- czerpać za darmo wodę- ...... Przestaliśmy odpowiadać na tego rodzaju zapytania i.... niech tak zostanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 A mnie sie wydawało że Redakcja o to zadbała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mongo1 21.11.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Gdzieś czytałem ..... hmmm zaraz, zaraz, o! Już mam - trzeba by jakimsik sposobem zbudować machinę czasu - reszta to betka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts