agamon 09.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam, chcemy kupić córce jej pierwszy samochód . Samochód będzie głownie wykorzystywany do jady po mieście. więc myslimy o czymś małym zwrotnym i ekonomicznym. Coś ze sprawdzonych starszych modeli. Co moglibyście polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.11.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Małe, zwrotne i ekonomiczne to na pewno SMART. Do tego bardzo dobre wyniki testów zderzeniowych. Sporo tego u zachodnich handlarzy używanym sprzętem, nowy troszkę drogi No i od początku wiadomym jest że to tylko dla 2 osób. Chociaż ja córce kilka late temu kupiłem jako pierwszy samochód Skodę Rapid, starego rzęcha coupe, bez wspomagania, z ręcznym ssaniem i w ogóle tchnienie komunizmu w każdy calu. Nauczyła się jeździć prawdziwym samochodem, to była prawdziwa szkółka Ale i tak zaraz Ci doradzą te wszystkie małolitrażówki, jakieś Corsy, Peugeoty - typówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Skoda to chyba dobry wybór na pierwszy samochód dla nowego kierowcy. Ze znalezieniem Felicji w dobrym stanie mogą byc kłopoty, ale kilkuletnia Fabia...Części tanie, eksploatacja też niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mocna blacha, nie za dużo pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.11.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Skoda rdzewieje w oczach.Smart- karykatura auta.Do tego wywraca się.A cena kosmiczna.Może jakieś Cienko-Cienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.11.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 to juz lepiej VW garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 to juz lepiej VW garbus Ja też kcem garbusa, bardzo kcem . A dla dziewczyny jako pierwszą brykę mogę zaproponować : forda K, nissana micrę, opla corsę - wszystkie małe , zwrotne i nie drogie w eksplloatacji. Ale to Ona musi usiąść za kierownicą i zobaczyć w "czym" się czuje dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja to lubię duże samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja to lubię duże samochody Ja też lubię duże samochody oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 10.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mysle ze fajnym samochodzikiem dla młodej dziewczyn moze byc:Fiat PandaChevrolet Aveo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 10.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Daj jej pieniądze. Sama wybierze..... na przykład wycieczkę na Bali A jak chcesz za nią wybierać to może malutką mazdę MX3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 podaj może jeszcze przedział cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 O ile mnie pamięć nie myli to w Fordzie K,jako jedynym jest lusterko dla kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Może jakieś Cienko-Cienko? Tylko nie cinqecento - jedna wielka porażka ....wiem, bo takim własnie jeżdżę . Zaraz po zakupie się okzałao, że popełniłam wielki życiowy błąd kupując to "coś" .... gaźnik aisan rozleciał się na dzień dobry - koszt wymiany szarpnął mnie rok temu jakieś 350zł (i to regenerowany ), jeśli już to trzeba zwracać uwagę, żeby gaźnik był Weber . Do tego 700- tka ... jak się nie rozpędzisz pod górę to wyjedziesz ....ale na dwójce - słabe toto jak jasna cholera (900- tka pewnie trochę silniejsza) , do tego zdeczka niewygodne - ciut lepsze od malucha . Jedyny plus to że części tanie, choć jak miesiąc temu auto mi klękło i trza było wymienić : sprzęgło, 3 łożyska, tłumik, 3 poduszki pod silnikiem, linkę z ręcznego- to zabuliłam tysiak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja to dla swojej dorastającej córki (o ile będe miał) kupiłbym koniecznie autko w którym nie rozkłada się tylna kanapa I mile widziane aby przednie też się nie kładło Chyba nie musze tłumaczyć dlaczego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja to dla swojej dorastającej córki (o ile będe miał) kupiłbym koniecznie autko w którym nie rozkłada się tylna kanapa I mile widziane aby przednie też się nie kładło Chyba nie musze tłumaczyć dlaczego....... mam radę: zaspawaj na amen, a jak zapyta dlaczego się nie rozkłada to powiedz że jest zepsute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja to dla swojej dorastającej córki (o ile będe miał) kupiłbym koniecznie autko w którym nie rozkłada się tylna kanapa I mile widziane aby przednie też się nie kładło Chyba nie musze tłumaczyć dlaczego....... mam radę: zaspawaj na amen muszę iść do lekarza, muszę iść do lekarza, muszę iść do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 elutek .... zabierz stuka - może jemu też pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 elutek .... zabierz stuka - może jemu też pomoże oj, nic już nie pomoże... przeczytałam: zabierz sutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 elutek .... zabierz stuka - może jemu też pomoże oj, nic już nie pomoże... przeczytałam: zabierz sutka... musisz iść do lekarza, musisz iść do lekarza,musisz iść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts