Cpt_Q 11.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ...Smart- karykatura auta.Do tego wywraca się.A cena kosmiczna. A przejechałeś się kiedyś? A parkowałeś kiedyś na zatłoczonej ulicy? Ja właśnie niedawno zaliczyłem jazdę testową. Szczena mi lekko opadła, jak wygodnie. I jak się prowadzi. A skąd to - że się wywraca? Wiem o klasie "A", że były jaja z tym testem "łosia", o Smarcie nie słyszałem. Cena - cóż - zgodzę się - drogie cacko, ale już za 3500-4000EUR można u Helmutów niezłą sztukę wyszarpać, najważniejsze, aby nie był bity. Zresztą to ostatnie powinno dotyczyć wszystkich marek - codziennie jadąc za jakimś samochodem widzę te wieloślady :/ I powiem szczerze - niech się tu przypadkiem nikt nie obraża - mam po dziurki w nosie oglądania w kółko tych samych wypasionych, wielgachnych terenówek z filigranowymi blondynkami na szpilkach za kółkiem, albo tych małolitrażówek, które i tak de facto prześcigają się w osiągach i parametrach aby za wszelką cenę dorównać "normalnym" samochodom. I tu też doceniam Smarta, za to, że od początku "nie oszukuje". Jest to "mały, miejski samochodzik dla dwóch osób". Koniec, kropka. A jak mi znajomek się chwali jakimś tam Peżocikiem, czy Renóweczką, ile to ma pod maską, i że zapitala 160 po obwodnicy... Przedstawiciele handlowi w służbowych "Corsach" i "Yarisach" królowie szos... kurde, za taki tekst to w salonie Smarta rabat by jakiś mi dali chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ...Smart- karykatura auta.Do tego wywraca się.A cena kosmiczna. A przejechałeś się kiedyś? A parkowałeś kiedyś na zatłoczonej ulicy? Ja właśnie niedawno zaliczyłem jazdę testową. Szczena mi lekko opadła, jak wygodnie. I jak się prowadzi. A skąd to - że się wywraca? Wiem o klasie "A", że były jaja z tym testem "łosia", o Smarcie nie słyszałem. Cena - cóż - zgodzę się - drogie cacko, ale już za 3500-4000EUR można u Helmutów niezłą sztukę wyszarpać, najważniejsze, aby nie był bity. Zresztą to ostatnie powinno dotyczyć wszystkich marek - codziennie jadąc za jakimś samochodem widzę te wieloślady :/ I powiem szczerze - niech się tu przypadkiem nikt nie obraża - mam po dziurki w nosie oglądania w kółko tych samych wypasionych, wielgachnych terenówek z filigranowymi blondynkami na szpilkach za kółkiem, albo tych małolitrażówek, które i tak de facto prześcigają się w osiągach i parametrach aby za wszelką cenę dorównać "normalnym" samochodom. I tu też doceniam Smarta, za to, że od początku "nie oszukuje". Jest to "mały, miejski samochodzik dla dwóch osób". Koniec, kropka. A jak mi znajomek się chwali jakimś tam Peżocikiem, czy Renóweczką, ile to ma pod maską, i że zapitala 160 po obwodnicy... Przedstawiciele handlowi w służbowych "Corsach" i "Yarisach" królowie szos... kurde, za taki tekst to w salonie Smarta rabat by jakiś mi dali chociaż... No ja nie powiem, ,że Smart jest zły,(sama przez chwilę myslałam o zakupie) ale części bandycko drogie, a i sam samochodzik do tanich nie należy. Ale fakt pozostaje faktem,że wciśnie się "toto" w "szczelinę" na parkingu, a prowadzi się jak ... no nie wiem z czym porównać - nie bardzo jest z czym, ale naprawdę przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.11.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przedstawiciele handlowi w służbowych "Corsach" i "Yarisach" królowie szos... dlaczego nie Yaris ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Przedstawiciele handlowi w służbowych "Corsach" i "Yarisach" królowie szos... dlaczego nie Yaris ? Nic nie mam do autka, chodzi mi o zjawisko - chyba wyedytuję moje dywagacje, bo się zaraz wszyscy pooburzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 elutek .... zabierz stuka - może jemu też pomoże oj, nic już nie pomoże... przeczytałam: zabierz sutka... A do jakiego lekarza? Są w tej przychodni jakieś młode i ładne pielęgniarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu. Naprawdę jest tam sporo miejsca, więcej niż w Corsie , bo gdyby nie szyberdach nie zmieściłbym głowy Corsa to porażka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu.... Ja mam 193cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu.... Ja mam 193cm kto ma więcej................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 12.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Z nowych maluchów miejskich 4 osobowych: toyota aygo, citroen c1, peugeot 106 (chyba). Przy litrowym silniku pali niewiele, zaparkuje wszędzie, zwinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu.... Ja mam 193cm kto ma więcej................? M.Prokop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu.... Ja mam 193cm kto ma więcej................? M.Prokop Ale to nie o w pionie chodzi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 w poziomie? - czyli że co? .... jak leżysz? ja doskonale wiem o co chodzi stukowi ...tyle, że jak zwykle jest optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 O ile mnie pamięć nie myli to w Fordzie K,jako jedynym jest lusterko dla kierowcy. no niekoniecznie Ja bym jej kupił Volvo serii900. Duże, bezpieczne..kanciate ale u mnie volvo to zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 w poziomie? - czyli że co? .... jak leżysz? ja doskonale wiem o co chodzi stukowi ...tyle, że jak zwykle jest optymistą Bo jeżeli nie chodzi o pieniądze i władzę to znaczy się................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Co do Smarta, to też myślałem, że się nie zmieszczę (191 cm robi swoje ) Ale zmieściłem się bez problemu!!!!!!!! Szkoda, że nie mogłem go sprawdzić przy parkowaniu.... Ja mam 193cm kto ma więcej................? M.Prokop Ale to nie o w pionie chodzi....... W.Mann ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 24.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Polecam yarisa. Jeżdżę już 5. rok i nawet nie wiem, jak otworzyć maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.11.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 raczej bedzie opel corsa w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 24.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 raczej bedzie opel corsa w automacie. na początek kupiłbym jednak manuala, bo jak nie umie wahlować, to jak wsiądzie do byle jakiego innego auta, to nie będzie umiało biedne dziecko jeździć. Pamiętaj, że ASB jest jednak u nas w mniejszości. A jak będzie musiał robic za kierowcę po imprezie nie swoim autem? Sie wjeździ manualem, to niech przejdzie na automata. HOWGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 24.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 polecam nissana note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 raczej bedzie opel corsa w automacie. na początek kupiłbym jednak manuala, bo jak nie umie wahlować, to jak wsiądzie do byle jakiego innego auta, to nie będzie umiało biedne dziecko jeździć... Święte słowa. W związku z powyższym, po przemyśleniu wycofuję mój pomysł ze Smartem (choćby też i ze względu na cenę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts