dorota1719499923 03.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Hyundai Getz, niedrogi a naprawdę fajny samochód do miasta, poza tym mało awaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 raczej bedzie opel corsa w automacie. i na czym stanęło? Ja dziecku w końcu nabyłem 5 letnią Corsę, ale manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalewka 25.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dziecku to ok, ale synowi? Tj. chłopakowi, a nie dziewczynie? Jaki pierwszy samochód byłby dobry? Moje założenia: - samochód dwu-czteroletni (bezwypadkowy...) - skrzynia manualna, kierownica po lewej stronie itd - żadne tam GB czy USA - ekonomiczny w eksploatacji (ma niewiele palić) - nie za duży, ale i nie najmniejszy z możliwych - ma mieć łatwo dostępne serwisy (w Polsce) Jakieś podpowiedzi? Pomysły?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dziecku to ok, ale synowi? Tj. chłopakowi, a nie dziewczynie? ... A to uważasz, że Corsa to dla dziewczyn tylko? - całkiem sympatyczny, zdążyłem sobie troszkę pojeździć zanim córce przekazałem kluczyki - wrażenia bardzo pozytywne. To kup mu Golfa z przyciemnianymi szybami i tubą basową w bagażniku i będzie Twoje stopy całował ha ha! właśnie wróciłem do początku wątku - przeczytaj moją wypowiedź dokładnie sprzed roku To o Corsie Jak to człowiek zmienia poglądy na podstawie własnych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalewka 25.11.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Chyba długa i szeroka rozklekotana beemwica byłaby lepsza Taka z namalowanym pasem startowym od zderzaka do zderzaka i kinem domowym w środku! Corsa jest ok, tak napisałam. Ale nie pasują mi ople i tyle. A wątek przeczytałam od pierwszego postu, zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts