edi1977 09.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czy ktos z Was moze wypowiedziec sie na temat wykonczenia poddasza boazeria zamiast plytami g-k? Jakie sa zalety a jakie wady tego rozwiazania? Jak wyglada to cenowo w porownaniu do g-k? Milo bedzie jak ktos moze podzielic sie zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 09.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Podpinam sie po pytanie.Tez mam ochotę wykończyć poddasze drewnem (same sypialnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Nie powinno być problemu.Teraz zrobiła się moda na to. Wsód moich znajomych 80% na poddaszu robi błazerie - oczywiście częściowo - b. ładnie to wygląda, pod warunkiem że widzi się to w jednym domu - jak ma to każdy robi się mało oryginalne.Coś jak duże kafle we wnętrzu - już mi się niedobrze robi, a jeszcze pół roku temu byłam zachwycona.W moim domu zostaną chyba gołe posadzki i otynkowane ściany - bo nic mi nie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mamy w jednym pokoju. Chciałam białe drewniane. Kupiliśmy surową boazerię świerkową. Pomalowałam białym lakierem akrylowym (4 razy). Koszt całości to ok. 1500 zł (22 m2). Robocizna własna. Strasznie to pracochłonne . http://images39.fotosik.pl/28/b102a964d0c19c1a.jpg. Świetną boazerię na skosach widziałam w dzienniku forumowicza, który buduje Klinkierowy Bursztyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 09.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 W moim domu zostaną chyba gołe posadzki i otynkowane ściany - bo nic mi nie pasi. żeby było inaczej proponuje mur pruski z starych dech ,miedzy nimi recznie formowany tynk,,na podłoge szerokie dechy 40 cm przez cała długosc domu w jednym kawałku,sufit z grubych bel ciosanych ,i niech schowaja sie duze kafle i waskie boazerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 09.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 wydaje mi sie że owe wykończenie jest przytłaczające i w zasadzie w przyszłości za wiele sie nie da ztym zrobić.A dlaczego nie płyty KG? Ja wiekszość prac remontowych mam skojarzonych z zrywaniem boazerii.Ile razy można szlifować i lakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 10.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja natomiast zerwałem płyty g/k i położyłem boazerię. Połączyłem później z paskami starej cegły i wyszło tak: http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/to-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pompiarz1984 02.04.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja natomiast zerwałem płyty g/k i położyłem boazerię. Połączyłem później z paskami starej cegły i wyszło tak: http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/to-2.jpg jestem pod wrażeniem, super, podoba mi się bardzo. Powiele to u siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika9093 07.01.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Całkowicie odradzam boazerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 08.01.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Tu akurat wyszło pięknie, ale jeśli boazeria ma przypominać stodołę Pawlaka, to lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts