raydenstream 09.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Poszukuje ekipy do dachu.Za wykop ławy wymurowanie piwnic, parter dwa stropy i ściany szczytowe plus garaż przyłączony do budynku budynek 10x9 + garaż 4x9zapłąciłem niecałe 16 tys, Godna polecenia ekipa jeśli by ktoś potrzebował. Teraz chciałem się z oreintować jaki powinien być koszt dachu więźba + pokrycieDach dwuspadowy płaski na budynku 10x9 m kąt 40 stopni,w dachu 2 okna dacowe plus wyłaz. Pokrycie dachówka cementowa bądź blachodachówka, chodzi mi o koszt i być może jest jtoś kto moze mi polecic firme w okolicy Jastrzebie-Rybnik Wodzisław Żory Poniżej załączam zdjęcia http://www.studioatrium.pl/res/423/big_1.jpghttp://www.studioatrium.pl/res/423/big_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mam podobny dach, lecz zlaciliśmy więźbę, pokrycie blachodachówką, ocieplenie dachu, sześć okien połaciowych, jeden wyłaz i sciany kolankowe - 10 000 netto.Elipa ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 10.11.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja place za wiezbe, deskowanie, pape, laty oraz robocizne 162 PLN/m2. Mam 270m2 powierzchni domu i 100m2 na garazu. W sumie wychodzi okolo 55 tys. Plus dachowka, 4 okna dachowe, robocizna dadza dodatkowo 30 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 16.11.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 podnosze Na kiedy potrzebujesz ta ekipe ? Mam kumpla, ktory robi od lat dachy - u mnie zaczyna od 10-go grudnia Ceny nie zdradze, bo dla mnie troche mniej Przypuszczam, ze normalnie kasuje okolo 60 pln / m2 za polozenie wiezby, folii, krycie dachowka, montaz okien polaciowych i podbitke. Wspolpracuje z Bauerdach (z Wodzislawia Sl.) - kiedys tam lata pracowal, od jakiegos czasu sie usamodzielnil i ma wlasna ekipe Takze, jezeli szukasz kogos na wiosne - to Ci go bardzo polecam i zapraszam w okolicy konca stycznia do mnie do Wodzislawia Sl. na budowe - zobaczysz efekty jego pracy Mozesz wpasc tez szybciej, zobaczyc jak robota idzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 23.11.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam!Czy Twój kumpel kryje blachą na kątowy rąbek stojący? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam! Czy Twój kumpel kryje blachą na kątowy rąbek stojący? O rany... nie mam pojecia Ale na pewno kryje tez blacha, ostatnio nie moglem sie do niego dodzwonic, bo jak sie okazalo byl na jakims szkoleniu u Pryszynskich Moge spytac.. A skad jestes i na kiedy szukasz ekipy ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts