Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile za dach??

raydenstream

Recommended Posts

Poszukuje ekipy do dachu.

Za wykop ławy wymurowanie piwnic, parter dwa stropy i ściany szczytowe plus garaż przyłączony do budynku budynek 10x9 + garaż 4x9

zapłąciłem niecałe 16 tys, Godna polecenia ekipa jeśli by ktoś potrzebował.

Teraz chciałem się z oreintować jaki powinien być koszt dachu więźba + pokrycie

Dach dwuspadowy płaski na budynku 10x9 m kąt 40 stopni,

w dachu 2 okna dacowe plus wyłaz.

Pokrycie dachówka cementowa bądź blachodachówka, chodzi mi o koszt i być może jest jtoś kto moze mi polecic firme w okolicy Jastrzebie-Rybnik Wodzisław Żory

Poniżej załączam zdjęcia

http://www.studioatrium.pl/res/423/big_1.jpg

http://www.studioatrium.pl/res/423/big_0.jpg

podnosze

Na kiedy potrzebujesz ta ekipe ?

Mam kumpla, ktory robi od lat dachy - u mnie zaczyna od 10-go grudnia :) Ceny nie zdradze, bo dla mnie troche mniej :-)

Przypuszczam, ze normalnie kasuje okolo 60 pln / m2 za polozenie wiezby, folii, krycie dachowka, montaz okien polaciowych i podbitke. Wspolpracuje z Bauerdach (z Wodzislawia Sl.) - kiedys tam lata pracowal, od jakiegos czasu sie usamodzielnil i ma wlasna ekipe :)

Takze, jezeli szukasz kogos na wiosne - to Ci go bardzo polecam i zapraszam w okolicy konca stycznia do mnie do Wodzislawia Sl. na budowe - zobaczysz efekty jego pracy :) Mozesz wpasc tez szybciej, zobaczyc jak robota idzie ;)

pozdr.