Gość Eta 16.10.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Projekt przewiduje w salonie dwa słupy podtrzymujące strop. Bardzo mi to nie podoba i chciałabym z tych słupów zrezygnować. Ale czy nie ucierpi na tym konstrukcja? Słyszałam, że są specjalne rodzaje stropów np. filigranowy, które nie wymagają podpierania klumnami. Poradźcie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 16.10.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witam,miałam podobnie.Konstruktor policzył i rozrysował podciąg w ten sposób pozbyłam się dwóch słupów.bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 17.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 A ja ma jeden słup w salonie - zresztą chciałam żeby był - teraz już są podłogi, słup jest pomalowany i olistwowany - ma kwadratowy przekrój i wygląda extra!!!! rewelacja - mój jest zaraz przy szerokim wejściu (nie mam tam drzwi) - i wygłada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Eta 17.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam,miałam podobnie.Konstruktor policzył i rozrysował podciąg w ten sposób pozbyłam się dwóch słupów.bea Bea, mam nadzieje, że i u nas uda się to zrobić. Na samą myśl o tym, że tak jak jest w projekcie miałabym mieć w salonie słup, robi mi się słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 17.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja też mam dwa słupy w projekcie w salonie podobnie jak basieczka, ale zamieniłam je z kwadratowych na okrągłe i mam nadzieję, że bedą wyglądały super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 17.10.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 A ja tez mam, stalowy slup o przekroju kwadratowym o boku 14 cm, zaraz kolo schodow i bardzo mi sie to podoba. Pomalowalem go Hammeritem na srebrno i ma tam byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 18.10.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 My też mamy mieć dwa słupy i na pewno będa fajnie wyglądały. http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/wnetrza/n2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts