Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W BŁAWATKACH Gosi i Zbyszka

Recommended Posts

Po długim oczekiwaniu nadchodzi czas przetargu działki którą chcemy kupić.

Czy się uda któż to wie,ale żyjemy nadzieją.

Na przetarg czekamy od stycznia,wtedy dowiedzieliśmy się o sprzedaży działek

przez naszą gminę i w końcu.Teraz tylko wielka bitwa i może się uda

Myślimy o takim domku

http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_b%C5%82awatkach/m3f017392e1f6c,1075

• 2 weeks później...

26-11-2008 nasza szczęśliwa data,udało się wygraliśmy w przetargu piękną działeczkę .Było trochę ciężko ale udało się kupić działeczkę 0,1538 ha. za 50000zł.

A w prezencie gwiazdkowym znajdzie się projekt DOMU W BŁAWATKACH.

http://forum.muratordom.pl/dom-w-blawatkach-gosi-i-zbyszka-komentarze,t146044.htm

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich serdecznie.

Nareszcie moja druga połowa dojrzała do budowy domu.Trochę to trwało ale w końcu się stało :lol: Działkę mamy "od wieków" wię tylko chodziło o zdecydowanie.

Teraz jesteśmy na etapie wybierania odpowiedniego projektu dla dwuch rodzin( dla nas i moich rodziców).Dom w bławatkach po niewielkich zmianach będzie idealny.Będe ogromnie wdzięczna za każdą informacje na temat budowy tego właśnie domu .Jeśli ktoś buduje ten dom i będzie chciał się podzielic doświadczeniami to ja jestem bardzo zainteresowana.Pozdrawiam

• 3 months później...
Witam wszystkich serdecznie.

Nareszcie moja druga połowa dojrzała do budowy domu.Trochę to trwało ale w końcu się stało :lol: Działkę mamy "od wieków" wię tylko chodziło o zdecydowanie.

Teraz jesteśmy na etapie wybierania odpowiedniego projektu dla dwuch rodzin( dla nas i moich rodziców).Dom w bławatkach po niewielkich zmianach będzie idealny.Będe ogromnie wdzięczna za każdą informacje na temat budowy tego właśnie domu .Jeśli ktoś buduje ten dom i będzie chciał się podzielic doświadczeniami to ja jestem bardzo zainteresowana.Pozdrawiam

Witam,

Właśnie jesteśmy na etapie wyboru projektu. Wahamy się między trzema i właśnie Dom w bławatkach jest jednym z nich. Jeśli ktoś ma coś interesującego do powiedzenia o tym projekcie będę bardzo wdzięczna. Wszelkie fotki mile widziane.

syla-s15 jak tam budowa? Ruszyła?