Gosia i Zbyszek 09.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Po długim oczekiwaniu nadchodzi czas przetargu działki którą chcemy kupić.Czy się uda któż to wie,ale żyjemy nadzieją.Na przetarg czekamy od stycznia,wtedy dowiedzieliśmy się o sprzedaży działek przez naszą gminę i w końcu.Teraz tylko wielka bitwa i może się uda Myślimy o takim domku http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_b%C5%82awatkach/m3f017392e1f6c,1075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 23.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 I jeszcze czekamy,choć pełni obaw będzie co ma być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 27.11.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 26-11-2008 nasza szczęśliwa data,udało się wygraliśmy w przetargu piękną działeczkę .Było trochę ciężko ale udało się kupić działeczkę 0,1538 ha. za 50000zł.A w prezencie gwiazdkowym znajdzie się projekt DOMU W BŁAWATKACH. http://forum.muratordom.pl/dom-w-blawatkach-gosi-i-zbyszka-komentarze,t146044.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 11.12.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzisiaj dokonałam wpłaty za naszą działeczkę,dokładnie49100,12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 19.12.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 18.12.1008 zostaliśmy prawnymi właścicielami naszej działki-podpisaliśmy akt notarialny!!!! koszt-1.449,50 złrazem-50.549,62 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 24.12.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wszystkim forumowiczom życzymy radosnych Świąt Bożego Narodzenia,siły w załatwianiu wszystkich spraw i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla-s15 30.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Nareszcie moja druga połowa dojrzała do budowy domu.Trochę to trwało ale w końcu się stało Działkę mamy "od wieków" wię tylko chodziło o zdecydowanie. Teraz jesteśmy na etapie wybierania odpowiedniego projektu dla dwuch rodzin( dla nas i moich rodziców).Dom w bławatkach po niewielkich zmianach będzie idealny.Będe ogromnie wdzięczna za każdą informacje na temat budowy tego właśnie domu .Jeśli ktoś buduje ten dom i będzie chciał się podzielic doświadczeniami to ja jestem bardzo zainteresowana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Zbyszek 30.01.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam domek bardzo ładny,niestety musieliśmy z niego zrezygnować z powodu układu naszej działki.Wybieramy- dom w tymaryszkach 2 P ponieważ będzie lepiej będzie pasował.Wprawdzie nie jest to dom dwu rodzinny ale nam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 09.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie. Nareszcie moja druga połowa dojrzała do budowy domu.Trochę to trwało ale w końcu się stało Działkę mamy "od wieków" wię tylko chodziło o zdecydowanie. Teraz jesteśmy na etapie wybierania odpowiedniego projektu dla dwuch rodzin( dla nas i moich rodziców).Dom w bławatkach po niewielkich zmianach będzie idealny.Będe ogromnie wdzięczna za każdą informacje na temat budowy tego właśnie domu .Jeśli ktoś buduje ten dom i będzie chciał się podzielic doświadczeniami to ja jestem bardzo zainteresowana.Pozdrawiam Witam, Właśnie jesteśmy na etapie wyboru projektu. Wahamy się między trzema i właśnie Dom w bławatkach jest jednym z nich. Jeśli ktoś ma coś interesującego do powiedzenia o tym projekcie będę bardzo wdzięczna. Wszelkie fotki mile widziane. syla-s15 jak tam budowa? Ruszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts