DPS 18.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No cos Pan!!! Przecie papier toaletowy mają rzucić! Ta ruda mi mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ta ruda to lepiej nie gadać. Bo czy kto kiedy widział porządną kobietę z rudymi włosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ta ruda to lepiej nie gadać. Bo czy kto kiedy widział porządną kobietę z rudymi włosami? Tak. Tylko pisownia inna: pożądna (od słowa pożądać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ta ruda to lepiej nie gadać. Bo czy kto kiedy widział porządną kobietę z rudymi włosami? ja widziałam, w lustrze a dziś to nie mam czasu na stanie, może wieczorkiem podejdę i rozeznanie zrobię i może coś przyniosę... dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 te, co się znają na zdrowotności to wcale nie som rude! tylko kasztanowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 18.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 te, co się znają na zdrowotności to wcale nie som rude! tylko kasztanowe. nooo i majom blade lico.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i nie noszą majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.11.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i nie noszą majtek skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i nie noszą majtek skąd wiesz? koledzy mówili co to po zabawach jeździli. A skąd niby mam wiedzieć. Ja się całą młodość przeuczyłem dlatego pracuję na administracyjnym stanowisku jako referent w kadrach pszę Panioł za 1150 brutto. Ale ja bardzo proszę nie przeszkadzać i nie dopytywać bo ja stoje w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 allle ściema ...przeuczyłem ....na aministracyjnym stanowisku ...a na tirówkach się zna że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 allle ściema ...przeuczyłem ....na aministracyjnym stanowisku ...a na tirówkach się zna że hoho Pani była uprzejma mnie z kims pomylić. Nie ma dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no co Ty ...byłej narzeczonej nie poznajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ostatecznie odrzuciła Pani moje konkury i zdeptała awanse które byłem uprzejmy Pani czynić. Pogrążony w boleści postanowiłem stanąc w tej kolejce co traktuję jako krzyż który będę dźwigał już do końca. Kiedy kolejka się rozładuje bo w końcu rzucą te analogi na które przy okazji czekam, zostanę eremitą na jakimś odległym krańcu ziemi gdzie panuje wieczny mrok i ziąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 z takimi tekstami to być sie na podszywacza na kafeterii nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no baaa, a sądzisz że jak spędzam dni na wczesniejszej emeryturze. od jakiejś 8 rano siedzę w swojej siatkowej koszulce i drapiąc się po opasłym brzuchu czatuję sobie do ciemnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 to wiele wyjaśnia ...widzisz , jakiego miałam nosa że Cię rzuciłam? zna się na tirówkach, podszywa na portalacj netowych , zaraz sie okaże że handluje bronią i zarządza mafią pruszkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 to wiele wyjaśnia ...widzisz , jakiego miałam nosa że Cię rzuciłam? zna się na tirówkach, podszywa na portalacj netowych , zaraz sie okaże że handluje bronią i zarządza mafią pruszkowską no, i to pewnie łon z naszej kolejki z tą parówką uciekł /o termosie i moim zhańbieniu nie wspomnę.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 to wiele wyjaśnia ...widzisz , jakiego miałam nosa że Cię rzuciłam? zna się na tirówkach, podszywa na portalacj netowych , zaraz sie okaże że handluje bronią i zarządza mafią pruszkowską no, i to pewnie łon z naszej kolejki z tą parówką uciekł /o termosie i moim zhańbieniu nie wspomnę.../ do zhańbienia parówką się przyznaję ale do ucieczki...? Przecież stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ........... do zhańbienia parówką się przyznaję ale do ucieczki...? Przecież stoję no patrz pan, panie, nie wiedziałam, że te nasze parówki takom moc majom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.11.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ........... do zhańbienia parówką się przyznaję ale do ucieczki...? Przecież stoję no patrz pan, panie, nie wiedziałam, że te nasze parówki takom moc majom taż Monisia Lewińska też miała okazję ich skosztować ... dołem. Bill też od dawna był zwolennikiem polskich parówek i cygar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts