Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

:D

jarook

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość elutek
ta ruda to lepiej nie gadać. Bo czy kto kiedy widział porządną kobietę z rudymi włosami?

ja widziałam, w lustrze :oops: :wink:

a dziś to nie mam czasu na stanie, może wieczorkiem podejdę i rozeznanie zrobię

i może coś przyniosę... dla zdrowotności :wink:

i nie noszą majtek

:o skąd wiesz? :o

koledzy mówili co to po zabawach jeździli. A skąd niby mam wiedzieć. Ja się całą młodość przeuczyłem dlatego pracuję na administracyjnym stanowisku jako referent w kadrach pszę Panioł za 1150 brutto. Ale ja bardzo proszę nie przeszkadzać i nie dopytywać bo ja stoje w kolejce

ostatecznie odrzuciła Pani moje konkury i zdeptała awanse które byłem uprzejmy Pani czynić. Pogrążony w boleści postanowiłem stanąc w tej kolejce co traktuję jako krzyż który będę dźwigał już do końca. Kiedy kolejka się rozładuje bo w końcu rzucą te analogi na które przy okazji czekam, zostanę eremitą na jakimś odległym krańcu ziemi gdzie panuje wieczny mrok i ziąb

Gość elutek
:lol: to wiele wyjaśnia ...widzisz , jakiego miałam nosa że Cię rzuciłam? :wink: :lol:

zna się na tirówkach, podszywa na portalacj netowych , zaraz sie okaże że handluje bronią i zarządza mafią pruszkowską :roll: :D

no, i to pewnie łon z naszej kolejki z tą parówką uciekł :evil:

/o termosie i moim zhańbieniu nie wspomnę.../

:lol: to wiele wyjaśnia ...widzisz , jakiego miałam nosa że Cię rzuciłam? :wink: :lol:

zna się na tirówkach, podszywa na portalacj netowych , zaraz sie okaże że handluje bronią i zarządza mafią pruszkowską :roll: :D

no, i to pewnie łon z naszej kolejki z tą parówką uciekł :evil:

/o termosie i moim zhańbieniu nie wspomnę.../

do zhańbienia parówką się przyznaję ale do ucieczki...? Przecież stoję

...........

do zhańbienia parówką się przyznaję ale do ucieczki...? Przecież stoję

no patrz pan, panie, nie wiedziałam, że te nasze parówki takom moc majom :o :o :o

taż Monisia Lewińska też miała okazję ich skosztować ... dołem. Bill też od dawna był zwolennikiem polskich parówek i cygar...