tomek1950 10.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dobra, to ja jedno rezerwuję z tym, że Tomek - ty uważaj , bo ja waga ciężka jestem i martwię się coby Ci się to kolanko nie wygło Iiiiiii, Daggulka, przecież Cię znam. Na wszelki wypadek siadaj na lewym. A Pre...datorka na prawym. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ooooo, dziękuję, Tomku! Daggulko, jakoś się pomiescimy, weźmiemy jakąś butelczynę wina, do tego coś smacznego i będzie fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nie mogę wina, bo dla mnie dawka agonalna to kilka kieliszków a potem robię głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.11.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dobra, to ja jedno rezerwuję z tym, że Tomek - ty uważaj , bo ja waga ciężka jestem i martwię się coby Ci się to kolanko nie wygło Iiiiiii, Daggulka, przecież Cię znam. Na wszelki wypadek siadaj na lewym. A Pre...datorka na prawym. )) jedna na lewym, druga na prawym, a ja gdzie? pośrodku? bo usiąść gdzieś muszę, nie wiadomo jak długo będziemy czekać... a nocka w krzakach przyjemna nie była /dobrze, że tylko buta straciłam / muszę coś łyknąć, malka - co to jest to zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 11.11.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przepraszam kto jest ostatni w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ale Pani to tu nie stała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Gdzie jest lista? Sprawdzić trzeba i dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jak się da, to się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Gdzie jest lista? Sprawdzić trzeba i dopisać. Lista zaginęła!! Kto zabrał listę??? Pan w fioletowym szaliczku miał jako ostatni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przepraszam, a gdzie jest kierownik komitetu kolejkowego?...a na legitymacje ZBOWID moge na przod kolejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przepraszam, a gdzie jest kierownik komitetu kolejkowego? ...a na legitymacje ZBOWID moge na przod kolejki? legitymacja ok plus oczywiście widoczna ciąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja Ci dam na przód, łobuzie! Bojownik o demokrację!!!! Z liberałami i kolejkami!!! A poszedł na koniec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ... i dziecko na reku.... moich juz nie moge podniesc....jakies niemowle musze pozyczyc....bedzie bardziej przekonywujace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja Ci dam na przód, łobuzie! Bojownik o demokrację!!!! Z liberałami i kolejkami!!! A poszedł na koniec!!! a co!!! czolgi na ulicy widzialam to mi sie teraz nalezy....edukacje komunistyczna tez zakonczylam...to mi sie jeszcze bardziej nalezy!!! ZHP legitymacja moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ZHP legitymacja moze byc? to daje pierwszeństwo tylko przy odwrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ZHP legitymacja moze byc? to daje pierwszeństwo tylko przy odwrocie. a talon na buty??? mam!!! na pewno! MUSI się liczyć! buty - ważna rzecz, szczególnie jak się czeka i ... stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ależ siednij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dobra, to ja jedno rezerwuję z tym, że Tomek - ty uważaj , bo ja waga ciężka jestem i martwię się coby Ci się to kolanko nie wygło Iiiiiii, Daggulka, przecież Cię znam. Na wszelki wypadek siadaj na lewym. A Pre...datorka na prawym. )) jedna na lewym, druga na prawym, a ja gdzie? pośrodku? no, i to jest dobry pomysł - nie wiem tylko co na to żona Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ZHP legitymacja moze byc? to daje pierwszeństwo tylko przy odwrocie. A książeczka SKO upoważnia do pierwszeństwa w kolejce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 przepraszam za czym ta kolejka i kto jest ostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts