Aggi 12.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Boszszsz, już nigdzie człowiek spokoju nie ma... nooo bo ja Ci majtki przyniosłam, te zasmarkane ze szpitala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Boszszsz, już nigdzie człowiek spokoju nie ma... nooo bo ja Ci majtki przyniosłam, te zasmarkane ze szpitala.... incoguto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No nie, tamten pan z legitymacją podgląda!!! ja proszę Pani mam w głębokim poważaniu co Pani, proszę Pani chowa pod majtkami, tak więc proszę Pani, Pani sobie może załatwiać te swoje defekacje czy inne świństwa gdzie tam Pani uważa bo ja Proszę Pani to mam to głęboko w nosie. I ja bardzo proszę się nie pchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 bo ja Proszę Pani to mam to głęboko w nosie. ja też poczułem, że ktoś w kolejce ma nieodpowiedzialną odbytnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ponoć to ta w szarym płaszczu z parasolką browaru Łomża ale ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Pan, proszę Pana, niby w nosie, a jak co do czego to zapach jakiś nie z nosa całkiem!!! I jeszcze Pan zwala na tę z Łomży. A wygląda, że Pan ma coś dziwnego w nosie i to czuć. A gdzie ta z Łomży taką ładną parasolkę dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie ta z Łomży taką ładną parasolkę dostała? szwagra ma w browarze to nakradł - cała rodzina takie nosi, no przecież widziałem. Bo teraz proszę Pani wszyscy kradną... nie ma co sie ludziom dziwić, takie proszę Pani czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie ta z Łomży taką ładną parasolkę dostała? szwagra ma w browarze to nakradł - cała rodzina takie nosi, no przecież widziałem. Bo teraz proszę Pani wszyscy kradną... nie ma co sie ludziom dziwić, takie proszę Pani czasy. Toś Pan Panie tez z Łomży, tak jak ta z parasolką?? Dziwne, dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spod Łomży ale często bywam, wie Pani to po zakup jaki się wyskoczy przy sobocie. Mąka żonie wyjdzie czy cukier - do Makro jeździmy, stryj żony ma kartę. O której otwierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No nie wiem czy to dziś nie zrobią remanentu....ta ze złotym zębem coś tak mówiła, a wiesz Pan ona ponoć zna kolege żony szwagra z pierwszego małzeństwa stryja tego tam, co to Pan wie :wink: Się jeszcze trochę postoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 O której otwierają? z tego co wiem to tu mieli zamykac. i podobno ledykimacje beda sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 i znów będzie tak jak ostatnio, ladę przelecą ścierą i zamykają a pod ladą aż kipi od towaru. A że legitymacje sprawdzają to bardzo dobrze. W końcu sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie się podział aktyw z komitetu kolejkowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie się podział aktyw z komitetu kolejkowego?? dogadał się z kierowniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 o skur...syny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 stoim,stoim i nic, to może po piwku?? http://maraton.blox.pl/resource/piwo.jpg kolejka dla wszystkich oprócz ZBOWiDu w ciąży No jakze to tak to?!?!?!? To jest jawna dyskryminacja!! Piwo dla kobiety w ciazy jest wskazane, bo poprawia prace nerek....doktory kaza pic pifo jak sie jest w ciazy, by zapalenia nerek nie dostac.... 3 pints poprosze....na jedna noge, na druga noge, i trzecia laseczke zbowidowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 uprzejmie informuję Komitet Kolejkowy, że ja w tej kolejce... w ciążę zaszłam proszę sprawdzić, kto stał za mną jak nikt się nie przyzna - poznamy do kogo dziecko będzie podobne /Rezi, dzięki, że tu nie stoisz / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 http://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kurcze, trzeba uważać Coraz bardziej niebezpieczne stało się stanie w tej kolejce Najpierw upijają a potem dzieci robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 uprzejmie informuję Komitet Kolejkowy, że ja w tej kolejce... w ciążę zaszłam proszę sprawdzić, kto stał za mną jak nikt się nie przyzna - poznamy do kogo dziecko będzie podobne /Rezi, dzięki, że tu nie stoisz / To bedzie problem z ustaleniem ojcostwa, jak wykapana mamusia wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts