mayadaski 13.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A tak apropos zaciazenia.... Co sie stalo z Matka Zalozycielka tego watku? Jakis updejt by sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 13.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Żle sie czuje Ktoś wezwie lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ..... Piwo dla kobiety w ciazy jest wskazane, bo poprawia prace nerek....doktory kaza pic pifo jak sie jest w ciazy, by zapalenia nerek nie dostac.... 3 pints poprosze....na jedna noge, na druga noge, i trzecia laseczke zbowidowca... Żle sie czuje Ktoś wezwie lekarza? Czy jest w kolejce lekarz???? Proszę się ujawnić, przepuscimy o 3 osoby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Pani kochana ja tu już trzy doby stoję , a pani chce przepuszczać Pani przepuści, a potem jak toaletowego braknie, trza się znów Trybuną podcierać, mało Trybunę wyniosłam do skupu (szklanke dostałam), Kraj Rad mi jeno został, a wie pani jakie to pieruństwo śliskie,podetrzeć się tym to sztuka, zaczyna sie z przodu, a kończy przy łopatkach Nie ma przepuszczania !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A pani złociutka to co taka nieużyta? Nie widzisz, ze kobita w ciąży z ledykimacją ZBOWID chce się upić ?/ Trzeba ratować przyszłość narodu, wszak wszystkie dzieci są nasze, szczególnie poczęte Kraj Rad se pani ładniutko w rączkach zgnieciesz i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kochanieńka, taki gwar w tej kolejce, że ja nie dosłyszałam, że Ona w blogosławionym stanie, a to przepuścić ,przepuścić niech się kobiecina nie przemęcza. A Kraju Rad, to lepiej nie miętosić, bo cała farba na renkach zostaje i nawet pastą BHP, słodziutka, tego niedoszorujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No ja tylko na chwilę wyszłam i co? Gdzie ten pan w prochowcu, co za nim stałam, no gdzie, pytam się???!!! Ja na koniec kolejki nie idę, o nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No ja tylko na chwilę wyszłam też bym wyszła... ale ja zaszłam i nikt się nie przyznaje /a popychali się wszyscy / gdybym wiedziała, że w kolejce to i rozmnożyć się można, w życiu bym nie stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale was zrobili A tam w sklepie za rogiem chleb bez kolejki był - a Wy wszyscy tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.11.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No ja tylko na chwilę wyszłam też bym wyszła... ale ja zaszłam i nikt się nie przyznaje /a popychali się wszyscy / gdybym wiedziała, że w kolejce to i rozmnożyć się można, w życiu bym nie stanęła Elutek, może to był ten gość w prochowcu, co miał mi kolejkę trzymać! Ukrywa się teraz, gałgan jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No ja tylko na chwilę wyszłam też bym wyszła... ale ja zaszłam i nikt się nie przyznaje /a popychali się wszyscy / gdybym wiedziała, że w kolejce to i rozmnożyć się można, w życiu bym nie stanęła Elutek, może to był ten gość w prochowcu, co miał mi kolejkę trzymać! Ukrywa się teraz, gałgan jeden Colombo mi to zrobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No ja tylko na chwilę wyszłam też bym wyszła... ale ja zaszłam i nikt się nie przyznaje /a popychali się wszyscy / gdybym wiedziała, że w kolejce to i rozmnożyć się można, w życiu bym nie stanęła Elutek, może to był ten gość w prochowcu, co miał mi kolejkę trzymać! Ukrywa się teraz, gałgan jeden Colombo mi to zrobił??? A moze to Superman był ?? taki szybki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Albo Szybki Bill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bo za Colombo to ja na pewno nie stałam! Aha, jeszcze mi taki składany stołeczek ktoś gwizdnął! Nogi mnie bolom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spokój mię tu, bo niebieskie idą i powiem, że niektóre tu ład zakłócajom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spokój mię tu, bo niebieskie idą i powiem, że niektóre tu ład zakłócajom! Elutek, cos mi się zdaje, ze to łon Ci dziecko zmajstrował i jeszcze chce nas podp$%^$% drań jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 13.11.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ciiiii... Mama ma się dobrze. i... dalej czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spokój mię tu, bo niebieskie idą i powiem, że niektóre tu ład zakłócajom! Elutek, cos mi się zdaje, ze to łon Ci dziecko zmajstrował i jeszcze chce nas podp$%^$% drań jeden ło tu jedna się wpycha! Łona nie stała, weźta ją wypchajta za płot! dzie leziesz, tu żeś nie stała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spokój mię tu, bo niebieskie idą i powiem, że niektóre tu ład zakłócajom! Elutek, cos mi się zdaje, ze to łon Ci dziecko zmajstrował i jeszcze chce nas podp$%^$% drań jeden ło tu jedna się wpycha! Łona nie stała, weźta ją wypchajta za płot! dzie leziesz, tu żeś nie stała! Stała, stała, łod samego początka. Czwarta jezdem na liście. Sprawdz se pan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2008 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Stała, stała, łod samego początka. Czwarta jezdem na liście. Sprawdz se pan!!! ale wyszła i mięsce my zlikwidownęli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts