dandi3 14.11.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 trza się znów Trybuną podcierać, mało Trybunę wyniosłam do skupu (szklanke dostałam), Pani Trybunę czytuje? i w dodatku się nią podciera? gdyby nie kolejka, przeszedłbym się do automatu telefonicznego i doniósł. Trybuną to się Proszę Panią podcierać nie wilno. Ponoć ktoś z kolejki Solidarność czytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ciiiii... Mama ma się dobrze. i... dalej czekamy. jarook, podaj jakieś szczegóły... na kiedy był termin? bo w tej kolejce to całkowity rozkład dyscypliny panuje - a każdy czeka i mam nadzieję, że każdy coś dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 trza się znów Trybuną podcierać, mało Trybunę wyniosłam do skupu (szklanke dostałam), Pani Trybunę czytuje? i w dodatku się nią podciera? gdyby nie kolejka, przeszedłbym się do automatu telefonicznego i doniósł. Trybuną to się Proszę Panią podcierać nie wilno. Ponoć ktoś z kolejki Solidarność czytuje Panie, przeca mówię,że Trybuna do skupu , na szklanki Konfident jeden, a tfuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Co "my", jakie "my"?!Jak to się przypina do komitetu kolejkowego, a wcale tu od początku nie stał!!!Cwaniaczek jeden!!!Panie władzo, tren pan porządek zakłóca i do komitetu się wpycha!!!Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! tak jest! zgwałcił! w prochowcu! no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! tak jest! zgwałcił! w prochowcu! no! Czy prochowiec zabezpiecza przed chorobami wenerycznymi ?? Jeśli tak to Pan usprawiedliwiony. On napewno z SB -bo sie zabezpiecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! tak jest! zgwałcił! w prochowcu! no! Czy prochowiec zabezpiecza przed chorobami wenerycznymi ?? Jeśli tak to Pan usprawiedliwiony. On napewno z SB -bo sie zabezpiecza splunął trzy razy przez lewe ramię, czy truchło czarnego kota miał w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 [quote name="elutek i mam nadzieję, że każdy coś dostanie [/quote] Elutku - ucz zes sie polskiego!! nie "mam nadzieje" tylko "jestem przy nadziei" ......kurcze polskich czcionek mi brakuje.... Chbya ze nad imieniem dla corki sie zastanawiasz. W "Misiu" byla Tradycja...... .....Ty masz "Nadzieje"....piekne imie dla dziecka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! tak jest! zgwałcił! w prochowcu! no! Czy prochowiec zabezpiecza przed chorobami wenerycznymi ?? Jeśli tak to Pan usprawiedliwiony. On napewno z SB -bo sie zabezpiecza Hmmm...cos slabo mu poszlo z tym zabezpieczeniem, bo Elutek w ciazy jest.... Ten SBek to z ubieglej ery chyba....czy sie stoi czy sie lezy 100ka sie nalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja bardzo chętnie oddam tę ciążę, za jakiś talon, albo coś... nikt z kolejki nie chce??? dziecko, jak "po mamusi pójdzie" to śliczne będzie... i w następnych kolejkach się bardzo przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.11.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 weekend się zaczyna, co robimy z kolejką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jakieś dyżury może...? Ja mogę zacząć, do jutra w krzaczkach z termosikiem posiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jakieś dyżury może...? Ja mogę zacząć, do jutra w krzaczkach z termosikiem posiedzę. a termosik z prądem? to ja się dołączę z własnym przynajmniej ciepło będzie i wesoło. aaa i walonki od dziadka pożyczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja bardzo chętnie oddam tę ciążę, za jakiś talon, albo coś... nikt z kolejki nie chce??? Elutek, ale ciężarnych kolejka przecie nie obowiązuje, to se idź do domu, a my jak już się doczekamy, to cie zawołamy, bo co tu bedziesz marzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 I znów równi i równiejsi.Mając na uwadze post amonite, zanim doczekamy to same chłopy w ogonku zostaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Panie władzo, tren pan porządek zakłóca i do komitetu się wpycha!!! Na dodatek jedną panią zgwałcił bez jej wiedzy!!! Ten pan nie stoi! to tylko temu panu stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dziecko to przydatne jest do stania w kolejce, ale Elutek, kolejka dla matek w ciąży to jest z drugiej strony. Cemu nieciężarnym kolejkowiczom miejsce zabierasz? Ta ciężarna kolejka jest dłuższa, ale "uprzywilwjowana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dziecko to przydatne jest do stania w kolejce A cudze może być? Bo kuzynka mi podrzuciła do pilnowania Kurde, tylko która kolejka jest krótsza - ta dla zaciążonych czy ta dla zadziecionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Wszystkie dzieci są nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dziecko to przydatne jest do stania w kolejce A cudze może być? Bo kuzynka mi podrzuciła do pilnowania Kurde, tylko która kolejka jest krótsza - ta dla zaciążonych czy ta dla zadziecionych? NO COS PANI!!! metryka i dowód osobisty musowo, a co.. i swiadectwo chrztu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts