amonite 14.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dziecko to przydatne jest do stania w kolejce A cudze może być? Bo kuzynka mi podrzuciła do pilnowania Kurde, tylko która kolejka jest krótsza - ta dla zaciążonych czy ta dla zadziecionych? NO COS PANI!!! metryka i dowód osobisty musowo, a co.. i swiadectwo chrztu . no toś mnie PANI załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Przepraszam, a gdzie jest kierownik komitetu kolejkowego? ...a na legitymacje ZBOWID moge na przod kolejki? legitymacja ok plus oczywiście widoczna ciąża Elutek, jak wynika z powyższego - na razie nici z uprzywilejowania! Ale w zasadzie - kto wie, jak długo jeszcze poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.11.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Przepraszam, a gdzie jest kierownik komitetu kolejkowego? ...a na legitymacje ZBOWID moge na przod kolejki? legitymacja ok plus oczywiście widoczna ciąża Elutek, jak wynika z powyższego - na razie nici z uprzywilejowania! Ale w zasadzie - kto wie, jak długo jeszcze poczekamy nie tak długo, mają uchwalić zakaz zgromadzeń, prezydęt zapowiedział, że podpisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ło matko, żem se przysnęła nad tym termo... Cholera!!!! Termosu nie ma!!!!! Nawet człowiek nie może herbatki sobie wziąć!!!! Łobuzy jakieś ukradli mi termos!!!! Ludzie swięci, co za naród!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ło matko, żem se przysnęła nad tym termo... Cholera!!!! Termosu nie ma!!!!! Nawet człowiek nie może herbatki sobie wziąć!!!! Łobuzy jakieś ukradli mi termos!!!! Ludzie swięci, co za naród!!!!! to ja bardzo przepraszam, ale miałam poranne mdłości i musiałam... a nie chciałam pana przede mną wypaskudzić, to ja do tego termosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ja rezygnuje.dzwonili z centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ciemno, zimno i do domu daleko Może by jakie ognisko rozpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ciemno, zimno i do domu daleko Może by jakie ognisko rozpalić? A parówki są? Podgrzejemy. Kto pilnował parówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ciemno, zimno i do domu daleko Może by jakie ognisko rozpalić? A parówki są? Podgrzejemy. Kto pilnował parówek? Miejmy nadzieję, że nie Depeesia, bo może być tak, jak z tym termosem Idę nazbierać jakich gałęzi, rozpali się tą Trybuną Pilnujcie mi kolejki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kurna, nie wiem, gdzie ta pani w ciązy mi ten termos wsadziła. Parówki to miał ten pan w prochowcu, więc ja nie wiem, może to parówki były stojące, a nie co inne. Tylko gdzie ten facet teraz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 To ja skoczę po gitarę . Stoję za Panią!!!! Jaki repertuar zapodamy?? Góralu, czy ci nie żaaaaal.........czy teżMy pierwsza brygada....... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No widzicie, jakby nie te wasze śpiewy, to bym z powrotem nie trafiła! Depeesia, nie martw się o termos, przed chwilą go nadepłam ale cały jest, pod krzaczkiem leżał. Tylko nie wiem, na co on nam teraz, skoro go pani ciężarna rano zużytkowała w nietypowy sposób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No to moze jeszcze Szła dzieweeeeczkaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a tak w nocy po cichutku, bo choć do chałup daleko, to cisza nocna jest (na melodię "Janicku, zbójnicku, idzie ostro zima):jo sie bede opierała wy mię chłopy ciągtazaciągta mię za stodołę tam mi doopę zrąbta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.11.2008 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a tak w nocy po cichutku, bo choć do chałup daleko, to cisza nocna jest (na melodię "Janicku, zbójnicku, idzie ostro zima): jo sie bede opierała wy mię chłopy ciągta zaciągta mię za stodołę tam mi doopę zrąbta... ...chycili pod rence, za stodołe wiedą, cosik mi sie widzi że ją du.czyć bedą hej! ze ją du. czyć bedą.... popatrz, to juz niedługo rocznica tamtego wewontka: Wysłany: Wto, 27 Listopad 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 depesia - termosik oddaję, ładnie umyty, ale parówek to ja nie brałam jak pan miał parówkę, to może jeszcze ma - trzeba sprawdzić, chyba mu przez noc nie zniknęła ta parówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A to były prawdziwe, cielęce parówki w naturalnym flaku.Skrytym parówkożercom mówimy zdecydowane NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 16.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Czy gimnastyka poranna już była??? Że tak wszyscy o jedzeniu...... A listę już sprawdzali?? Bo to ja w krzaczkach trochę zamarudziłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Przysnęłam chyba czy cós. Znowu! Ja dziękuję za umyty termosik, będzie w sam raz żeby chodnika nie obsikiwać. Oj, kot, pani matko, kot, kot Narobił mi w pokoiku łoskot... la, la, la.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Przysnęłam chyba czy cós. Znowu! Ja dziękuję za umyty termosik, będzie w sam raz żeby chodnika nie obsikiwać. Oj, kot, pani matko, kot, kot Narobił mi w pokoiku łoskot... la, la, la.... Tylko traf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts