retrofood 16.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 nie spać tam, nie spać!bo pani dziecko podrzucą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Panie, bierz tego dzieciaka Luuuuuuuudzie, czyje to dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 parówki przyniosłam - nocka długa przed nami, jedzmy, bo znowu zabiorą http://images33.fotosik.pl/406/6b2b17bc644b8355.jpg parówki zabierają, dzieci podrzucają, co za kolejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ślubny bigos przyniósł - bierta, póki ciepły http://bi.gazeta.pl/im/5/337/z337535X.jpg....Kiełbaska od gospodarza ze wsi przywieziona, grzybki sami zbieralim, pysznnny bigosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 kurna, robi sie tu lepiej niż w domu...zostaję na noc. A co. ślubna nie daje takiego bigosu, to niech czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wpadlam tu na chwileczke, by liste kolejkowa podpisac...a tu widze w nocy impreza na calego byla.... Tylko puste taleze i brudny termosik do umycia zostal... Rany!!!....... kto nasikal do termosu???? myslalam, ze to herbata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Tylko puste taleze i brudny termosik do umycia zostal... Rany!!!....... kto nasikal do termosu???? myslalam, ze to herbata.... to ta spod sosen - upiła się, Panie i sam słyszałem jak w pijackim widzie wyśpiewywała ale Panie, żebyś Pan wiedział co ona śpiewała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 to ta spod sosen - upiła się, Panie i sam słyszałem jak w pijackim widzie wyśpiewywała ale Panie, żebyś Pan wiedział co ona śpiewała... A ladnie chociaz spiewala? Bo ja sie wcale nie chwale, ale ja mam talent..... ...gdzie jest oryginal... http://ie.youtube.com/watch?v=JcDd4HNfmnU Ah!! jak ja kochaaaam ta piosenke... Maja, cala w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ładnie, o tako: już nie będę taka głupia jak w zeszło niedzieleeeeee hyp, jak mnie chłopy majtki zdjeli, ja stała jak cieleeeeeee hyp http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif po czym zaczęła hihotać, przewróciła się, i zasnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.11.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ładnie, o tako: już nie będę taka głupia jak w zeszło niedzieleeeeee hyp, jak mnie chłopy majtki zdjeli, ja stała jak cieleeeeeee hyp http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif po czym zaczęła hihotać, przewróciła się, i zasnęła depesia takiego czadu dałaś? pewnie to z depresji, że tak tu stoimy, stoimy i nic... ale test ciążowy zrób, bo może w tym stanie ktoś Cię też wykorzystał, jak mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ładnie, o tako: już nie będę taka głupia jak w zeszło niedzieleeeeee hyp, jak mnie chłopy majtki zdjeli, ja stała jak cieleeeeeee hyp http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif po czym zaczęła hihotać, przewróciła się, i zasnęła depesia takiego czadu dałaś? pewnie to z depresji, że tak tu stoimy, stoimy i nic... ale test ciążowy zrób, bo może w tym stanie ktoś Cię też wykorzystał, jak mnie Podobno ciaze chodza trojkami... Tak kiedys u mnie w pracy mowili.... Maja, ciagle w skowronkach fju, fju, fjuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Myślicie że wychodząc naprzeciw potrzeb rzucą testy ciążowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.11.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 O matko kochana, co się tu działo!!! Ale mam mocny sen, nic nie słyszałam Kto i czym zaprawił mi herbate??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 I co, może ja też muszę zrobić test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 17.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 O matko kochana, co się tu działo!!! Dobrze, że psy w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ładnie, o tako: już nie będę taka głupia jak w zeszło niedzieleeeeee hyp, jak mnie chłopy majtki zdjeli, ja stała jak cieleeeeeee hyp http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif po czym zaczęła hihotać, przewróciła się, i zasnęła depesia takiego czadu dałaś? pewnie to z depresji, że tak tu stoimy, stoimy i nic... ale test ciążowy zrób, bo może w tym stanie ktoś Cię też wykorzystał, jak mnie Kuffa, nie wiem. Film mi się na bigosie i termosie urwał. Znowu jakiś z parówką latał i tera problem jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wprawdzie tu ciemność widze, "Ciemność widzę, ciemność," to mam pewność, że w ciąży nie jestem . Uffffffffffffffffffffffffffff. A może i szkoda, bo ten łysawy, w kapeluszu, to może i jakie niezłe alimenta by płacił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.11.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Łysy... powiadasz..... Cholera! Gdzie mie poniosło!!!! Budowania trza by pilnować.... A za czym kolejka ta stoi? Zaczynam sie podejrzewać o niecności... Ino po co? A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.11.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak to "po co". Na budowie wszystko przydać się może. a rozerwać się człek tyż potrzebuje. i nie musowo granatem.żebyś ty wiedziała jak mi się chceaż mi głosu w gardle braaaaaak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A za czym kolejka ta stoi? nie wiem za czym reszta kolejki. Mnie powiedziano, że rzucą analogi Ireny Santor a chcę wujence na imieniny zafundować i tak stoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts