retrofood 10.11.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 W niedziele koło południa ze ściany Galerii Krakowskiej samoczynnie spadły dwie szyby. Na miejsce wezwano podnośnik Straży Pożarnej w celu sprawdzenia przmocowania pozostałych szyb. Obszar działań zabezpieczała Policja i Agencja Ochrony JUSTUS. W zdarzeniu nikt nie odniósł obrażeń - poinformował użytkownik serwisu Alert24. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5901444,Ze_sciany_Galerii_Krakowskiej_odpadly_dwie_szyby.html kurde, to ja się wczoraj tam przeszedłem. Wracalim ze szwagrem z wesela. Ale przysięgam, ja dotąd nie wiedziałem, że tak działam na szyby. A może wywołuję takie drgania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 10.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 na pewno szliscie z tego wesela równym marszowym krokiem i szyby wpadły w rezonans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 śpiewu nie było ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 na pewno szliscie z tego wesela równym marszowym krokiem i szyby wpadły w rezonans równiuśko, jak armia w Dniu Niepodległości! (jak to po weselu ogólnie bywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 czym? Skąd wiedziałem , że jak bedzie coś o sexie to Cię tu znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no wiesz? mnie , stateczną damę posądzać o takie bezeceństwa ... a wstydź się, wstydź to było bardzo niewinne pytanie - miałam na myśli śpiew oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 no wiesz? mnie , stateczną damę posądzać o takie bezeceństwa ... a wstydź się, wstydź to było bardzo niewinne pytanie - miałam na myśli śpiew oczywiście Niewinny by się nie tłumaczył........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To kara za spędzanie wolnego czasu w supermarketach a nie z rodziną przed telewizorem Retro, dopiero w południe wracałes z imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 12.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 nie dziwi mnie ze w Krakowie to sie stało bo w końcu znani sa z "gospodarności" i kleju nie pożałowali. Pewno zaraz i w Poznaniu bedzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 nie dziwi mnie ze w Krakowie to sie stało bo w końcu znani sa z "gospodarności" i kleju nie pożałowali. Pewno zaraz i w Poznaniu bedzie to samo one nie na kleju, a na śrubach się trzymały. Pewnie jacyś terrorysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 12.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 albo zbieracze złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To kara za spędzanie wolnego czasu w supermarketach a nie z rodziną przed telewizorem Retro, dopiero w południe wracałes z imprezy? wiem, że to wczesnie, ale zrobiłem to z żalem. musiałem w poniedziałek być w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts