trotek77 10.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A moze jakis komrntarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 11.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Komentarz.... A i owszem Piękna ta Wasza działeczka. Aż żal tam "wpuścić" ciężkie maszyny. Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 21.11.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no piękna odrazu zakochlismy sie w niej mam nadziej ze utrzymamy ja na tym samym poziomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilap 22.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Działeczka jest po prostu piękna. Pozazdrościć A domek który my budujemy chyba spełniłby wasze oczekiwania. Ma chyba wszystko co wymieniliście:) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia83 22.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ja też jestem zachyconaDziałką!!! Na Waszym miejscu kupiłabym nową,na której wybudowałabym Dom,a ta byłaby "weekendową"!! Wiem,że to raczej nierealne,ale miejsce jest PIĘKNE!!! I zgadzam się,że żal wpuszczac tam koparki,itp... Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 03.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A może coś znajdziecie w http://www.soprojekt.pl. Ja znalazłam w dziale pośród projektów tzw. robionych na indywidualne zamówienie. Nie dla mnie ale dla kogoś innego. Kupiłam Domek w "OTRĘBUSACH". pANI ARCHITEKT MA WYOBRAŻNIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 11.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj Jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji tylko my działkę dostaliśmy jako prezent ślubny . Też była miłością babci mojego lubego jednak jako że już dość stara i nie ma czasu się nią zajmować to działka zapuściła się strasznie. Też tam jest "domek" wybudowany przez już od dawna nieżyjącego dziadka który ma całe jedno pomieszczenie i ogromne wręcz fundamenty - stoi dokładnie w miejscu gdzie będzie dom, zresztą też jest zapuszczony więc będzie zlikwidowany. Tylko ja mam za bardzo sprecyzowane wymagania więc chyba jednak wrócę do pomysłu projektu indywidualnego - i tobie też polecam. Fakt że drożej ale za "nadprogramowe" metry które nie będą ci potrzebne a które będą dodane do projektu gotowego wcale mniej nie zapłacisz. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 11.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam. Gratuluję pięęęknej działki Zachęcam Was do wyboru Przestronnego D08 z Muratora. Spełnia wszystkie Wasze wymagania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Poproś rodziców żeby złożyli w UM wniosek o wydanie planu zagospodarowania przestrzenngo,na to się czeka ok.tygodnia ,jak przyjedziesz już będziesz to mieć i możesz działać dalej .Tego nie trzeba osobiście składać .A zawsze to jakiś krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.09.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hejka , u Was jak w bajce my niestety mamy krajobraz księżycowy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts