dzejms_bond 11.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 WitamChcę teraz zamówić okna i po trudnych poszukiwaniach do wyboru pozostały mi te dwie firmy. Okna mają być PCV w obustronnej okleinie, cena u tych producentów jest prawie taka sama. Poradzcie, Jezierski czy Oknoplast?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 11.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja mam jezierskiego , złoty dąb dwustronny , profil Rondo , jestem bardzo zadowolony następne okna też bym wziął od nich , profil pierwsza klasawykonanie pierwsza klasaobsługa pierwsza klasa serwis pierwsza klasa( zapomnieli w jednym oknie o zatrzasku balkonowym, serwis przyjechał zamontować na zawołanie a mają do mnie 250km ) wiec jestem bardzo zadowolony polecam ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 11.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A ja mam okna Oknoplastu i też jestem z nich bardzo zadowolona. Z tym że mam je raptem 2 m-ce ale jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.11.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a jaka roznica w wycenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 12.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 U mnie Jezierski od roku w obustronnej okleinie, podpisuję się obiema ręcami pod opinią Krisa2222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 13.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Różnica w cenie jest bardzo mała. Przy moich wycenach Jezierski jest tańszy o 400zł. na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts