angela_ap 11.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Mam na imię Ania, jestem posiadaczką 74m2 na poddaszu w segmencie, które lada moment trzeba będzie wykończyć póki co jestem na etapie poszukiwań i inspiracji. Na forum zarejestrowałam się co prawda już dawno temu, ale myślę, że teraz się tu zadomowię Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witaj Aniu!!!!! Napewno coś dla siebie znajdziesz! O poddaszach najwięcej znajdziesz w temacie "Rekord Wpisów" w grupach budujących Ja doradzam w sprawach wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 11.11.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Serdeczne dzięki za namiar na temat prawie pięć tysięcy stron?? dzizas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Serdeczne dzięki za namiar na temat prawie pięć tysięcy stron?? dzizas Z czego 4500 tylko o poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 11.11.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nawet nie próbuję tego sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witaj, Aniu życzę ciekawych pomysłów przy urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts