dusik 11.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam serdecznie Na razie nieśmiało podczytuję forum, i czuje się lekko przytłoczona iloscią informacji etc. Ale cieszę sie, żę tu trafiłam, bo co tu dużo mówić, bardzo liczę, żę Wasze doświadczenia pomogą i mnie Domu budować nie zamierzam. Staliśmy sie za to niedawno własciecielami domu ponad 20to letniego. Generalny remont planujemy za ok 2 lata, choć w domu już zamieszkaliśmy;) Mam nadzieję, że do czasu remontu będę już miała wiedzę budowlano-remontową w małym paluszku Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.11.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witaj! Widzę,że mi dziś przypadło na "przewodnika po forum" Teraz ruszaj wlepić "gębę" , a potem wieczorem na RW (weź flaszkę, skrzynke piwa i dwa litry mleka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ty go nie słuchaj. on jeszcze chory i bredzi. a poza tym te typy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ty go nie słuchaj. on jeszcze chory i bredzi. a poza tym te typy tak mają. Słuchaj słuchaj Ostatnie leki mi nawet pomagają To ten terrorysta co szyby w krakowskiej galeri niszczy hahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 cześć dusik a domek gdzie stoi? a stuka słuchaj, on jest naszym /kobiet/ mentorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 cześć dusik a domek gdzie stoi? a stuka słuchaj, on jest naszym /kobiet/ mentorem Ot mądrego miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusik 15.11.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 To się zdecydujcie na jedną wersję - słuchać czy nie słuchać Zresztą ja przekorna z natury jestem, więc nie posłucham i gęby nie dam A domek na działce stoi Na Roztoczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A domek na działce stoi naprawdę? no niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusik 16.11.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Prawda? Też nie chciałam w to uwierzyć, aż na własne oczy zobaczyłam i uwierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts