ellisa 11.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ostrzegam przed pseudokominkarzem panem krzysztofem Popowczak wykonuje w terminie,drogo i nieprofesjonalnie,po wizycie kominiarza,musiałam kominek rozebrac,teraz nareszcie mam solidnego wykonawce i profesjonalnego,jak zakonczy swoja prace wrzuce wam zdjecie[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellisa 11.11.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 uff zapomniałam ze ten pan jest z zyrardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roger_Z 12.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 to jak ten nowy skonczy to wezwij ale innego kominiarza dokladnie, to co bylo nie tak? ostatnio tez przekladalem koninek (brak wewnetrznej izolacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusi444 03.01.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 o to ciekawe. ja znalazlam sie w odwrotnej sytuacji. Pan Krzysztof pozbieral moj kominek do kupy... jest o niebo lepszy. Robi je sam, a wykonuje w terminie, wszystko jest dopieszczone i cieszy oko. A cena? Mysle ze jest adekwatna do efektu. A znalazlam go, bo wiele osob go polecalo.. Coz, jak pech to pech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominki_popowczak 18.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Szanowna użytkowniczko Elliso, jeśli masz odwagę pisać takie głupoty, to zwróć się z tym bezpośrednio do zainteresowanego. Dlaczego nie zgłosiłaś rzekomego błędu do rzekomego wykonawcy? Śmiechu warte...K. Popowczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glazar 27.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 witam wszystkich . trochę jestem zdziwiony niektórymi opiniami na temat Krzysztofa . Nie znam lepszego kominkarza . Sam polecałem go wielu ludziom i jakoś nie slyszałem o tym ,żeby ktoś był nie zadowolony. Wręcz przeciwnie . Te kominki to małe dzieła sztuki . Ubowalewam ,że nie ma kominka zrobionego przez Krzysztofa Popowczaka bo nie byłem na tyle cierpliwy żeby poczekać na niego . Pospieszyłem sie i niestety muszę narazie patrzec na tą pokrakę jaką mi zrobił inny ,, fachowiec " którego nikomu nie polecam wręcz przeciwnie , wszystkim odradzam . Ci co to piszą takie bzdury to albo nie mają zielonego pojęcia albo pewnie to ci co to przeczytali dwa Muratory i juz wszystko najlepiej wiedzą . Ja nadal będę Krzysztofa wszystkim polecał bo wiem ,ze przynajmniej nie będę się za niego wstydził . To naprawdę super fachowiec w swojej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Uwielbiamy taką autokrytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominki_popowczak 10.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Miałem nadzieję, że sobie porozmawiamy. Najwyraźniej zgubiła Pani mój numer telefonu, więc proszę: 601 39 49 19. Czekam na odzew. Rozumiem, że to po fakcie, ale na przyszłość... zawsze poczuwam się do odpowiedzialności za swą pracę. Tak na marginesie - uważam, że ta początkowa opinia była spowodowana frustracją w innej sprawie. Domyślam się, ale nie jestem pewien kim Pani jest. Na przyszłość, radzę egzekwować swoje prawa do reklamacji. Polecam się, Krzysztof Popowczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts