Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kominki

ellisa

Recommended Posts

• 1 month później...
o to ciekawe. ja znalazlam sie w odwrotnej sytuacji. Pan Krzysztof pozbieral moj kominek do kupy... jest o niebo lepszy. Robi je sam, a wykonuje w terminie, wszystko jest dopieszczone i cieszy oko. A cena? Mysle ze jest adekwatna do efektu. A znalazlam go, bo wiele osob go polecalo.. Coz, jak pech to pech;)

• 1 year później...

Szanowna użytkowniczko Elliso, jeśli masz odwagę pisać takie głupoty, to zwróć się z tym bezpośrednio do zainteresowanego. Dlaczego nie zgłosiłaś rzekomego błędu do rzekomego wykonawcy? Śmiechu warte...

K. Popowczak

• 2 weeks później...
witam wszystkich . trochę jestem zdziwiony niektórymi opiniami na temat Krzysztofa . Nie znam lepszego kominkarza . Sam polecałem go wielu ludziom i jakoś nie slyszałem o tym ,żeby ktoś był nie zadowolony. Wręcz przeciwnie . Te kominki to małe dzieła sztuki . Ubowalewam ,że nie ma kominka zrobionego przez Krzysztofa Popowczaka bo nie byłem na tyle cierpliwy żeby poczekać na niego . Pospieszyłem sie i niestety muszę narazie patrzec na tą pokrakę jaką mi zrobił inny ,, fachowiec " którego nikomu nie polecam wręcz przeciwnie , wszystkim odradzam . Ci co to piszą takie bzdury to albo nie mają zielonego pojęcia albo pewnie to ci co to przeczytali dwa Muratory i juz wszystko najlepiej wiedzą . Ja nadal będę Krzysztofa wszystkim polecał bo wiem ,ze przynajmniej nie będę się za niego wstydził . To naprawdę super fachowiec w swojej branży.

• 2 weeks później...

Miałem nadzieję, że sobie porozmawiamy. Najwyraźniej zgubiła Pani mój numer telefonu, więc proszę: 601 39 49 19. Czekam na odzew. Rozumiem, że to po fakcie, ale na przyszłość... zawsze poczuwam się do odpowiedzialności za swą pracę. Tak na marginesie - uważam, że ta początkowa opinia była spowodowana frustracją w innej sprawie. Domyślam się, ale nie jestem pewien kim Pani jest. Na przyszłość, radzę egzekwować swoje prawa do reklamacji.

Polecam się, Krzysztof Popowczak.