Pajder 11.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam mam pytanie ile kosztuje położenie jednego metra kwadratowego ocieplenia ze styropianu,razem z wykończeniami itp.... Proszę o podanie ceny jak najdokładniej się da Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 11.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/cena-m2-ocieplenia-pilne,t141936.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rymczyk 12.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja kupiłem tzw "system" bez tynku czyli:-klej do styropianu-klej do siatki-siatka-styropian 15-kołki za cenę 30zł/m2 dodatkowo listwa dolna i listwy narożnikowe w cenie paru złotych za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts