reach 11.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witajcie,dzisiaj zacząłem moją przygodę z malowaniem ścian,miałem zamiar najpierw zagruntować ściany "Śnieżką Grunt" a potem ściany malować Magnatem.Problem wynikł przy gruntowaniu pierwszego pomieszczenia, przez grunt wychodzą plamy pozostałe z tynków, a że jestem amatorem w tych sprawach, doradźcie mi co mam dalej robić ? gruntować kolejny raz, czy od razu kłaść kolor i liczyć że nie będzie to widoczne, a może jeszcze inaczej mam postąpić ?Bardzo proszę o wyrozumiałość i pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lgajos 11.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jeżeli plamy powstał z powod przeciekania wody,zwykła farba nie pomoże.W handlu jest specjalna farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 11.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 spewnoscią Magnt to pokryje wiec nie ma obawy jęzeli było zagruntowane smialo maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ja bym kupil inna biala lub tej samej firmy i przed kladzeniem koloru dal podklad bialy kolor bedzie wtedy bardziej zywy a plamy mniej widoczne jesli wogule beda widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts