tasha 11.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 13.11.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tasha, bardzo fajny ten wasz domek i wcale nie wygląda na malutki....A działeczka super, tak fajnie się komponuje z otoczeniem.Trzymam kciuki za powodzenie waszych planów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 18.11.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Tasha, bardzo fajny ten wasz domek i wcale nie wygląda na malutki.... A działeczka super, tak fajnie się komponuje z otoczeniem. Trzymam kciuki za powodzenie waszych planów.... Dzięki bardzo za wszystko. A z naszego domu to największy jest dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam tasha Ładny domek wybudowaliście,teraz czekam na zdjęcia z środka, ciekawi mnie jak wygląda Tasha jakiej wielkości masz to duże okno balkonowe? I jeśli można spytać się o cenę tego okna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 01.05.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam tasha Ładny domek wybudowaliście,teraz czekam na zdjęcia z środka, ciekawi mnie jak wygląda Tasha jakiej wielkości masz to duże okno balkonowe? I jeśli można spytać się o cenę tego okna Pozdrawiam Na wykończenie śwodka to jeszcze trzeba bedzie troche poczekać . Okno mam 330 i kosztowało jeśli mnie pamięć nie myli 4000zł (prawie połowa kwoty jaką wydaliśmy na wszystkie okna ) No ale efekt jest powalający Cena tego okna jest sprzed 1,5 roku a teraz się nie orientuję jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 pamięć nie myli 4000zł (prawie połowa kwoty jaką wydaliśmy na wszystkie okna Nieźle Zapytałam się tak bez zastanowienia, cały czas zapominam,że my teraz w salonie nie bedziemy mieli okna o szer. 280cm,tylko 180 .A wszystko przez kobietę która załatwiała nam materiały. Nie zwróciliśmy uwagi jak przywieźli materiały. Ekipa buduje praktycznie sama,bo mieszkamy 100km od budowy i jesteśmy tam z doskoku. Jak zobaczyłam dom z mniejszymi otworami,już było za późno tzn. zbyt drogo,aby część muru rozbierać ,aby powiększyć okno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 08.05.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Te drzwi były za tyle bo to nie był standard. Niektórzy sprzedawcy mówili nawet ze się nie da ale chcieć to móc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 13.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Projekt super i rzeczywiście okno tarasowe pięknie się prezentuje, w naszym projekcie też jest takie przewidziane i nie mogę się doczekać momentu, gdy będzie wstawiane Gratuluję postępów w budowie i powodzenia, będziemy do Was zaglądali Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 15.05.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Drzwi tarasowe bomba:) Może i tanie nie były ale warto było zainwestować w takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 13.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witaj tasha,czy zdecydowaliscie się na sypialnię na poddaszu, gdzie umieścicie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 26.11.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj tasha,czy zdecydowaliscie się na sypialnię na poddaszu, gdzie umieścicie schody? Sypialni na razie nie robimy ale najlepsze miejsce na nie jest w wiatrołapie. Najlepiej modułowe. Warto robić ten pokój jeśli ktoś potrzebuje dodatkowej sypialni bo miejsca na strychu jest tyyyyyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona80 08.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam I ja chciałam się dopytac o te piekne drzwi tarasowe. Mozecie napisac jakiej sa firmy i gdzie je kupiliscie? I oczywiście czy dobrze się sprawują? I czy oba skrzydła są suwane i czy są uchylane od góry ? My jesteśmy na etapie poszukiwania okien i również zdecydowaliśmy się na drzwi przesuwane. Pozdrawiamy Iwona i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 19.12.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam I ja chciałam się dopytac o te piekne drzwi tarasowe. Mozecie napisac jakiej sa firmy i gdzie je kupiliscie? I oczywiście czy dobrze się sprawują? I czy oba skrzydła są suwane i czy są uchylane od góry ? My jesteśmy na etapie poszukiwania okien i również zdecydowaliśmy się na drzwi przesuwane. Pozdrawiamy Iwona i Piotrek drzwi tarasowe są firmy Oknoplast. Przesuwne jest tylko jedno skrzydło (wystarczy bo ma szerokość 150cm!!!) Uchylają się od góry i jak dla nas są super. Tylko osoby nie w temacie nie potrafią ich otwierać bo najpierw otwierasz klamką potem odciągasz skrzydło do siebie a potem suniesz. wszyscy myślą że otworzyć i od razu na bok Ogólnie polecam. My zamawialiśmy w Lubartowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13239/Bo%BFe_Narodzenie.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULANA 12.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ponawiam moją prośbę o namiary na wykonawcę mebli kuchennych jak można?? My nie zamierzamy wieszać w domu żadnych firanek, widziałam coś takiego jak plisy. Jest to swego rodzaju roleta okienna tylko że plisowana i przesuwana od góry i od dołu. Fajna sprawa. Lublin, rusałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 12.03.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ponawiam moją prośbę o namiary na wykonawcę mebli kuchennych jak można?? My nie zamierzamy wieszać w domu żadnych firanek, widziałam coś takiego jak plisy. Jest to swego rodzaju roleta okienna tylko że plisowana i przesuwana od góry i od dołu. Fajna sprawa. Lublin, rusałka. Nasze meble to BRW w Lublinie do nabycia bez problemu Nie pamiętam nazwy serii ale rodzaj to 80th street (są w katalogu BRW kuchnie). Kolor mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka7 11.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 A czy mogę spytać co to za płyteczki na ścianie w kuchni? Pozdrawiam PS. śliczny domek - kolory i wystrój bardzo w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 19.09.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 glazura to TRAVENA Paradyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts