maysee 11.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzien dobryyyyy. Witam wszystkich zainteresowanych naszym dziennikiem budowy. Bedziemy z zona bardzo wdzieczni za wszelkie komentarze, podpowiedzi i slowa konstruktywnej krytyki. W takim razie do komentowania przystap ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 05.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Aloha!...ech te wspomnienia...ta przyroda...ale teraz czas na budowe Początki poszły widze sprawnie. Jaki duży dom budujesz, jaki projekt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 05.02.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Aloha!...ech te wspomnienia...ta przyroda...ale teraz czas na budowe Początki poszły widze sprawnie. Jaki duży dom budujesz, jaki projekt? Pozdrawiam AVE! Dzisiaj w nocy postaram sie zamiesic pare szkicow. Dom mniejszy z tych wiekszych 180m2, podwojny garaz, uzytkowy strych (ale bez przesady - scianka kolankowa 0cm) i bajer w postaci pustki nad pokojem dziennym 35m2. Takie tam fanaberie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A jaki to projekcik można wiedzieć ? Z negatywnych refleksji wizerunek Cvasuli mnie razi ... i uzupełnić dziennik poproszę jak już coś zaczynamy ,to kontynuujemy ....zwłaszcza ,że podczytywaczo-oglądacze są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.12.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Droga Martino. Dziennik uzupelniany na biezaco, po prostu nic sie na budowie nie dzieje. Zalozylismy sobie powolna budowe i tego sie trzymamy. Co do Cvasuli to wybacz ale moje wewnetrzne poczucie przyzwoitosci nie pozwala mi zmienic avatara. Projekt to rozbudowany i zmieniony przez nas Bartek z Horyzontu: http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=120&a=287 Pozdrawiam. W razie watpliwosci prosze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ok. wszystko wyjaśnione (na razie ...) dziękuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przepraszam, ze dopiero teraz - ale wcześniej miałem problem z odszukaniem faktur . Wysłałem Ci na PW odp na Twoje pytanie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!! Spelnienia marzen, spokoju i zdrowia. http://farm5.static.flickr.com/4070/4205848569_3a793296c8.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam! Bardzo podoba mi się Wasz dom, że nie wspomnę o sposobie opisu - zwięzły i dowcipny. Czekam na następne relacje. Pozdrawiam z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.05.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam! Bardzo podoba mi się Wasz dom, że nie wspomnę o sposobie opisu - zwięzły i dowcipny. Czekam na następne relacje. Pozdrawiam z Podlasia Dziekuje to mily komentarzyk, aczkolwiek dom jak dom. W zasadzie nic specjalnego. Zerkne na Wasz tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 no witam i ja w takim razie posiadaczka braku stropu nad salonem i kuchnią i co ja paczę.....macie kominek, macie antresole, macie niedużo okien....nie ma opcji zeby nie nagrzać salonu...po prostu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam super projekt, bede kibicowała i śledziła postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 W dzienniku krótko, zwięźle i na temat;). Podoba mi się. No i co na podłogi??? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No i jaki ten kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.06.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 W dzienniku krótko, zwięźle i na temat;). Podoba mi się. No i co na podłogi??? Pozdrawiam:) Witam. Na caly dol deska Kahrs, dab Narbonnes fazowany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.06.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No i jaki ten kominek? Zapraszam na dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 17.01.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cześć, Maysee. Pochwal się, jakiej firmy są wasze drzwi wewnętrzne? Bardzo wpadły mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witaj Wyanna. Drzwi wykonane u stolarza wg. naszej wizji, naszych rysunkow. Trudno to nazwac projektem bo jednak scalilismy w jedno kilka podpatrzonych rozwiazan. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 17.01.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 maysee, czy mogę prosić o informację - co to za płytki na podłodze w kuchni? I czy faktycznie one są tak jaśniutkie jak na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts