-ula- 17.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam, bardzo miły domek, szczególnie spodobało mi się obudowanie kozy. Jak biegnie rura za zabudową, czy są załamania? Planuję zamontować kozę w swoim mieszkaniu ale mogę ją postawić tylko obok komina a rura podłączona na bok wygląda fatalnie. Kombinuję z jakąś obudową ale musi być dostęp do wyczystki w załamaniu rury. Może dałoby się zrobić jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 17.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A i sam piecyk też ładny. Nigdy nie przepadałam za klasycznymi formami ale wasz na prawdę wpadł mi w oko (i świetnie pasuje do zabudowy). Co to za piec? Pięknie proszę o fotkę już wykończonego ostatecznie piecyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 maysee, czy mogę prosić o informację - co to za płytki na podłodze w kuchni? I czy faktycznie one są tak jaśniutkie jak na zdjęciach? Czesc. Niestety troche to potrwa bo musze nazwe znalezc na fakturze, ktore sie obecnie znajduja,,, gdzies tam. Sa to plytki Cersanit, matowe 60x60 i tak, sa tak jasne jak na zdjeciach (jasny bez). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam, bardzo miły domek, szczególnie spodobało mi się obudowanie kozy. Jak biegnie rura za zabudową, czy są załamania? Planuję zamontować kozę w swoim mieszkaniu ale mogę ją postawić tylko obok komina a rura podłączona na bok wygląda fatalnie. Kombinuję z jakąś obudową ale musi być dostęp do wyczystki w załamaniu rury. Może dałoby się zrobić jak u was? Witaj, dzieki za dobre slowo. Rura za zabudowa wchodzi w komin na wysokosci ok 1.8m, koza to INVICTA SEDAN antracytowa (http://www.gr8fires.co.uk/invicta-sedan-10kw-wood-burning-stove-603.html), wyczystka u nas po drugiej stronie tej sciany kominkowej pod schodami. Fotke wykonczonego piecyka dodalem do DzB. Jak widac prostota, prostota, prostota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 17.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzięki za fotkę. Bardzo lubię prostotę we wnętrzach, dlatego podoba mi się u was. Bez zadęcia, zbędnych ozdób, a jednocześnie przytulnie. Kominek wyszedł bardzo ciekawie. Niestety u mnie nie da się tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzieki Ulo. Szkoda, ze u siebie nie mozesz zrobic tak jakbys chciala. I tak czasem bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 18.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hej Gratuluję domu I mam pytanie dość nietypowy chyba Billy- nadstawki- jak powiesiliście? Ona mają taką opcję naturalnie czy trzeba było to przerabiać? dzięki z góry za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.01.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Billy- nadstawki- jak powiesiliście? Ona mają taką opcję naturalnie czy trzeba było to przerabiać? dzięki z góry za odp Czesc, Billy nadstawki w tej czesci n ad telewizorem maja takie mocowanie do sciany jak szafki kuchenne. Te pozostale przykreca sie do stojacych regalow, ktore przykrecalismy do sciany. Nadstawki nad TV sa w jednym kawalku "3-przegrodkowym". Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.01.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 One występują w ikei?Jako trzyprzegródkowe czy to jakiś freestyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 19.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, nie będę oryginalna..... Ale macie świetne wnętrza ! Zdradźcie proszę, co to za stół i krzesła w jadalni i gdzie nabyte ? Zapisałm już Wasz dziennik do ulubionych inspiracji . Edytowane 19 Stycznia 2013 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 20.01.2013 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam, nie będę oryginalna..... Ale macie świetne wnętrza ! Zdradźcie proszę, co to za stół i krzesła w jadalni i gdzie nabyte ? Zapisałm już Wasz dziennik do ulubionych inspiracji . Czesc, dzieki za opinie. Jesli chodzi o stol i krzesla to po prostu...IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 20.01.2013 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 One występują w ikei? Jako trzyprzegródkowe czy to jakiś freestyle? Czesc. Tak, to jakby trzyprzegrodkowe nadstawki Billy - jako jedna polka. Wyzej z drzwiczkami, nizej bez. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witaj Maysee. Ściągnął mnie do Ciebie piękny szary pokoik dziecięcy. Przeglądnęłam dziennik i utonęłam. Cudownie u Ciebie! Mam dwa pytania... Czy tłum na stadionie w Rybniku ma jakiś związek z miejscem Waszej budowy/zamieszkania? Drugie dotyczy tapety w "wiejskim" zakątku - tej w kratę. Skąd takowa i co to za tapeta? Jest absolutnie wspaniała! W ogóle klimaty u Ciebie cudne. Słup ceglany, szarości, podłoga, tapety, drzwi... i stary zegar - absolutnie mój klimat Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 27.01.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Aneczka, dzieki za dobre slowo. Urzadzanie domu to trudne zadanie na ktorego poczatku dopiero jestesmy, ale cieszymy sie, ze nie tylko nam sie podoba. Rybnik - nie, to nie nasze rejony, my z Wielkopolski. Tam bylem po prostu na koncercie Gunsow zeszlego lata. Pozdrawiam i zapraszam do sledzenia dziennika. P.S. Zapomnialbym napisac o tapecie. Tapeta zwykla, nawet nie droga, kupiona w malym sklepiku u "prywaciarza". Edytowane 27 Stycznia 2013 przez maysee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Prawdę powiedziawszy spodziewałam się żeńskiego odzewu Szkoda, że nie z okolic Rybnika. Miałabym blisko. Ne pamiętasz może firmy od tej tapety? Jest niezwykle urodziwa w swojej prostocie. Czy jest zmywalna, czy papierowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 27.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 witam, podoba mi się wasz styl - jest bardzo niewymuszony i przyjazny, co raczej rzadko się zdarza. tez bardzo podobały mi się te nowe-stare fotele w Ikei. a wysłała mnie do was Piu tropem pięknej tapety w kropki w pokoju dziecięcym. szukam takiej lub podobnej właśnie, czy moglibyście zdradzić źródło? to przez wasz salon rozpętała się dyskusja na "pokażcie salony" na temat Ikei i podróbek designerskich mebli? dobre to, lubię takie dyskusje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 29.01.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam, bardzo ładnie urządzony dom mam pytanko o tę tapetę w kratę ... cudna jest ... mógłbyś zdradzić co to za firma i gdzie można taką dostać? i czy ona jest w szarościach, bo mi laptop trochę przekłamuje. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Chałupka wspaniała, a wątek boski! uwielbiam takie poczucie humoru! Strasznie fajne te tapety w kropki i kratę. Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 30.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, bardzo ładnie urządzony dom mam pytanko o tę tapetę w kratę ... cudna jest ... mógłbyś zdradzić co to za firma i gdzie można taką dostać? i czy ona jest w szarościach, bo mi laptop trochę przekłamuje. Dziękuję i pozdrawiam Na początku przepraszam serdecznie za opóźnienie w odpowiedzi. Podziękowania za miłe słowo. Jeśli chodzi o tapetę w kratę to jest ona w beżach a nie szarościach a co do firmy...hmmm, to jest to po prostu tapeta firmy "Tapeta" kupiona w małym sklepiku z tapetami. Chyba nie pomogłem, co? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 30.01.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chałupka wspaniała, a wątek boski! uwielbiam takie poczucie humoru! Strasznie fajne te tapety w kropki i kratę. Będę zaglądać Ślicznie dziękujemy za miłe słowo. Proszę śmiało zaglądać, bo jeśli chodzi o świeże zdjęcia to, jak to mówi minister Vincent o fotoradarach: "będziemy dokładać!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts